HANZTD Odesláno 20. června Sdílet Odesláno 20. června Lubor sice to má jen jeden řádek , ale čtu mezi řádky 🤡🤣 heč ja jedu do CHR 🤣 to se někdo má vyrazit si do CHR s lodí 👍😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září tak kdopak nam ještě letos bude HRÁT NA NERVA vejletem na moře ❓🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září Já mam od 14.9. pronajatou plachetnici na týden... přemýšlel jsem, že k tomu taky něco sepíšu jestli to bude někoho zajímat 🙂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 1. září Sdílet Odesláno 1. září No jasne, ze si budu chtit v druhe polovine zari v kancelari pocist, jak to vypada na mori 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 23. září Sdílet Odesláno 23. září Kluci, komu se povedlo zaplatit vinětu na loď v HR online? Jelikož jsem zažil dost nervů při nákupu na kapitanátu, kdy absolutně nedodržují pracovní dobu. Minule jsme čekali na parkovišti ve vedru s dětma skoro hodinu 😞 Chtěl bych to proto pořešit online.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 24. září Sdílet Odesláno 24. září Já se tam zkoušel přihlásit někdy na začátku léta a povedlo se mi to přes identitu občana. Viděl jsem tam svou loď, ale zatím jsem vinětu na příští rok nekupoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 24. září Sdílet Odesláno 24. září Já úplně stejně jako Lubor. Přihlásil jsem se přes identitu občana, viděl jsem loď, ale platit zkusím poprvé až na jaře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 24. září Sdílet Odesláno 24. září Kluci, identitu občana mám, přihlásím se to je ok. Ale jak se prosím dostanu na HR stránky, kde bych viděl loď? To se musím na stránkách: enautika.pomorstvo.hr znovu přihlásit? Nějak v tom plavu....😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. září Sdílet Odesláno 25. září Jak to myslíš znovu? já na stránce: https://enautika.pomorstvo.hr/api/nias/login v sekci Prijava za državljane EU koji nemaju prebivalište ili boravište u Hrvatskoj zvolím Češka a pak mne to hodí na přihlášení přes identitu občana a jsem tam. Loď tam taky hned nevidím, protože v tom asi mají bordel, ale minule se mi jí tam podařilo dohledat přes číslo viněty z letoška. Teď to nemůžu zkusit, nemám doklad u sebe. Kouknu na to večer. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. září Sdílet Odesláno 25. září Na portál občana se přihlašuji pomocí bankovní identity a to je asi problém, zkusím tedy jinou možnost....... Dííík🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. září Sdílet Odesláno 25. září Myslím, že se tam dá přihlásit jen přes mobilní klíč eGovermentu a nebo přes E občanku ani jedno nemám aktivované 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. září Sdílet Odesláno 25. září Tak jsem se tam dostal pomocí eGovermentu. Loď to podle evidenčního čísla nenašlo, tak zkusím číslo staré viněty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. září Sdílet Odesláno 25. září Tak jsem i mou loď našel podle čísla staré viněty ( serijskij broj) Moc děkuju kluci 👍 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. září Sdílet Odesláno 26. září 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky