Abbé Odesláno 12. Červen 2023 Sdílet Odesláno 12. Červen 2023 twl, Hanzi, ty umíš žít !! 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 12. Červen 2023 Sdílet Odesláno 12. Červen 2023 😄 😄 😄 😄 zlatá cisterna 😄 😄 😄 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 12. Červen 2023 Sdílet Odesláno 12. Červen 2023 (upraveno) Jako neska pařák 29°c !!! návrat z vody až po 19hod , fakt krásně 🙂 Upraveno 12. Červen 2023 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. Červen 2023 Sdílet Odesláno 13. Červen 2023 Tak takovou medůzu jsem za 20 let co tam jezdíme viděl jen jednou někde u Puly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 13. Červen 2023 Sdílet Odesláno 13. Červen 2023 a já hned 3 kousky , celá rodinka 😄 ,, pěkně si splývali pod hladinou a niko si nevšímali 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 15. Červen 2023 Sdílet Odesláno 15. Červen 2023 něco málo pro ostatní 🙂 klasika , pak slanovodní labuť a útok na břeh 😄 jubileum na MOTO budíku 😄 😄 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 19. Červen 2023 Sdílet Odesláno 19. Červen 2023 pohádka konec , realita je REALNÁ 🙂 doma necky i s nově nasazenou vrtulí 23" v ani nejmenšim nezklamali , naopak mi zase přinášeli radost ! vytažení z vody na vlek pohodlně jeřábem , lehounký dorovnání , zakurtovat , persenic , nahodit dvě tašky a bylo připraveno .necky už sou vypucovaný - letos ani polstr nebyl třeba , dno umytý star britem , kolem dokola houba jar , motorODSTROJENEJ prolitej vodou jak vpustěma tak brejlema , navrknuto protočeno vpřed + vzad , vše zase zabaleno a šoupnu necky "ZATIM" do zimoviště 😄 MUJ PRVNÍ ČERVEN V CHORVATSKU SEM (sme) SI NÁRAMNĚ UŽIL ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 25. Červen 2023 Sdílet Odesláno 25. Červen 2023 Tak několik letošních poznatků: hranice už nemají žádné kontroly, takže čekání 0, horší je to s tankováním nafty na dálnici v chorvatsku, jejich zastropovanou na 1.3 eura prostě na čerpacích neprodávají, zastavil jsem u dvou. Jinak spuštění do vody je stále zadarmo. A na kapitanátu se dá Viněta platit pouze kartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Červen 2023 Sdílet Odesláno 25. Červen 2023 jak to myslis s tou naftou? My byli na konci kvetna a nafta byla vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 25. Červen 2023 Sdílet Odesláno 25. Červen 2023 Nafta byla ale jen ta lepší za 1.82eur, ta levnější normální neměla u stojanů pistole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 25. Červen 2023 Sdílet Odesláno 25. Červen 2023 (upraveno) tu normal naftu najdeš vždy !! , ale třeba jen jeden stojan a to většinou združenej malovýdejová pistole u velkovýdeje na camion !! protože do dodávek a camionu PLUS neleješ tak je tam stojan s malou a stojan s velkou 😉 na to hrajou , ale nesmíš se nechat překvapit 😄 co mi povidala pani na capitanatu , tak vinětu už jde prej i online , ale že to neni zrovna nejednoduší a doporučuje osobně 😄 😄 a jak píšeš pouze kartou , je to pro ně pohodlnější nemusej manevrovat s fifníkama ... kdes byl - seš ? Upraveno 25. Červen 2023 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 25. Červen 2023 Sdílet Odesláno 25. Červen 2023 Jsem v Tisno. Jinak kdyby chtěl někdo projet pod mostem tak ten nezvedají, obsluha stávkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 25. Červen 2023 Sdílet Odesláno 25. Červen 2023 TISNO jezdim z PAKOŠE (je tam klídek oproti Biog n/M) na ten capitanat , jen je potřeba trefit uřední hodiny , net a realita se rozchazej 😄 stavkujou no twl 😞 ,, object to de , ale to je na samostatnej vejlet (kuli 6m) to moc dobře vědi špekulanti 😄 tak užívej tepla - klidu - zátok PS. taky bych chtěl ject do CHr 😄 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 15. Červenec 2023 Autor Sdílet Odesláno 15. Červenec 2023 Přatele tak zdravím z Pirovacu. Někdo tu kolem? Hanzi konecne i ja sem umím dát fotku tak nejakou pořídim abys videl za co jsem vymenil :). Ale mala lod male starosti ja muzu říct ze jsem nemel žadné, ale větší loď mega starosti. První 4 dny jsem nejezdil kvuli mechanikovi.. ale už veliká paráda zvykání si na větší lod a přichazí i první nadšení z komfortu vetsi loďky 🙂 snad to vydrží. Budu tady nekde do zacatku srpna tak kdyby nekdo něco sem tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 16. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2023 My jsme na Hvaru Voda 28st. 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 16. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2023 (upraveno) že VÁS to baví , štvát normální pracující lid nákym foto CHorvatskem s lodí 😈 DOBŘE VÁM TAK - já osobně závist 👌 😎Lubor : tos doma moc nevydržel 📍 👍 Mič : foto očekávám 👀 (Pirovac : apartman ? , kotvíš u břehu ? , hnedle kousek vedle Pakoše) 👍 užij ostrovů a zátok 😍 Upraveno 16. Červenec 2023 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 16. Červenec 2023 Autor Sdílet Odesláno 16. Červenec 2023 (upraveno) Jj apartmanek ve staré zástavbě v centru města. K lodi 20m. Stojim u mestskeho mola stále vyhlížím nekoho kdo me prijde vyinkasovat, ale nikde nikdo. Už jsem vyhodil i jednoho němčoura, ze stoji na mém místě 😂 (nee jen jsem ho poprosil jestli by se šoupl ze vidim na tomto miste) na loď. Je to tady gút :). Upraveno 16. Červenec 2023 uživatelem Mič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 16. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2023 Mič : motorizace 3,0 4,3 5,0 ? váha a čim to táhneš ? 👀 bydlíš na blint , tip , znamost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 16. Červenec 2023 Autor Sdílet Odesláno 16. Červenec 2023 Hledal jsem pomerně dlouho. Motor mi byl celkem jedno, ale chtel jsem "velkou" lod ale lehkou. Libil se mi hodne sundancer 250 ale ten vazi uz pres 3t + vlek... kurna to uz je váha. Taky jsem hrozně chtel ochoz kolem takze zadani bylo dost težke 🙂 tohle se mi libilo ale k maní v dojezdove vzdalenosti nebylo dlouho. Pak se jeden vyloupl :). Váha 2,2 + 400kg vlek, motor mercury 4,3 + alpha one. Je to rok 2002. Tahnu to za starym ML 270 CDI (manual) a veř neveř ja neveřím a pocitam to už po 50 ale jel jsem s tim za 10l!! Rychlost 80-90 vic ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 16. Červenec 2023 Autor Sdílet Odesláno 16. Červenec 2023 Lubore skoda, Hvar je kus cesty jinak bych se rad potkal, tak hezkou dovcu. Bydlitr nekde nebo jen na lodi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 16. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2023 Jsme tu na 14 dní a tentokrát bydlíme v apartmánu. Párkrát určitě přespíme někde venku. V plánu je Vrboska, Stari Grad, Orebič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 17. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2023 dneska stejne misto, jen pohled z druhe strany. Proste idilka.🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 17. Červenec 2023 Autor Sdílet Odesláno 17. Červenec 2023 Jediné nechápu. Jakto ze jsi tam sám... posledni 2 roky v sezoně v podstatě nemožné, v každým koutu osmdesát lodí 🙂 každopádně toto je fakt paráda 🙂 tak přeji ať to vydrží a najdeš vždy volno 🙂 Me dneska malem ranila mrtvice. Podobna zatočka ja tam sám zprávy plné informací kolik lidí zase dneska sežral žralok tak si tak šnorchluji a v cca 3-4 metrech jsem narazil na potapěče 😄. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 17. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2023 Lubor : fešáckej flek , a že jich tam (CHr) taky mam našlejch 😍Mič : no vidiš to každej jen tak nepotká , takový zvíře , tak si aspoň zjistil , že srdce ti furt funguje 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 17. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2023 před 1 hodinou, Mič napsal: Jediné nechápu. Jakto ze jsi tam sám... posledni 2 roky v sezoně v podstatě nemožné, v každým koutu osmdesát lodí ........... Tady v te oblasti jsou mraky mensich zatok nevhodnych pro plachetkare. Na pobrezi nejsou zadne mariny a mestske pristavy jsou male, takze navstevnickych lodi tu je mnohem mene. Krome toho se tady kazde odpoledne zvedne pruvan mezi Bracem a Hvarem, ktery zpusobi otravne vlny. Takze plno lidi na Hvar z pobrezi nejezdi z obavy z komplikovaneho navratu. My to neresime, my mame supr lod s klapkama. 😀😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky