HANZTD Odesláno 22. Září 2022 Sdílet Odesláno 22. Září 2022 Odkaz muj , koukam maj akci , asi vemu do foroty --- https://www.muziker.cz/star-brite-boat-bottom-cleaner-3785mlodkaz tvuj ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 29. Leden 2023 Sdílet Odesláno 29. Leden 2023 A ted se to vymyslelo , odjezd s neckama směr CHr 31.5 23 - 17.6 23 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 29. Leden 2023 Autor Sdílet Odesláno 29. Leden 2023 To se tak nekdy vymyslej super věci :) co te primelo vydat se tak brzy? Nebou budou 2 cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbé Odesláno 30. Leden 2023 Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 Hanzi, ty letos na ELBU nepudeš ? Sem myslel, že někde krátce zasoulodíme,....páč mi hned :lol: ujedeš,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 30. Leden 2023 Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 Von si to nechce na Labi ušpinit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbé Odesláno 30. Leden 2023 Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 :lol: že by byl takovej cíťa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 30. Leden 2023 Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 Jo a loni ještě brečel, že je furt zima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbé Odesláno 30. Leden 2023 Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 :) já nemám loď ještě ani přihlášenou na SPS a už bych jezdil až bych brečel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 30. Leden 2023 Autor Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 No zatim muzeme opravdu jen brečet. Kdyby aspon bylo kolem 10° mohl bych se v tom aspon vrtat ale ted tak zalézt a tešit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbé Odesláno 30. Leden 2023 Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 někdo říká, že ještě můžeme lomit rukama, ale mě to moc nepomáhá,.... :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 30. Leden 2023 Sdílet Odesláno 30. Leden 2023 Mič , no hele jak to napsat ... o září se rozhodne časem , to je daaaleko ;) abbé Labe se uvidí po CHr :rolleyes: , tak trošku ma kosak pravdu s tim zasviněnim =D , jak to bude letos hicovat to nikdo ještě nevíme ;) ja nic dělat na neckách v těch 16°c v hale nemusim , vše hotovo :cool: .. jen v pulce května se projedem do DC na SPS k přistavení na technickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 29. Květen 2023 Sdílet Odesláno 29. Květen 2023 HA tady už to zase funguje (teda aspon zprovoznění) no nic středa 31.5 odjezd CHR Pakoštane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 2. Červen 2023 Sdílet Odesláno 2. Červen 2023 REPORT CHr - za mě Dvořiště nafta ONO 28,90,- brenery stejně jak loni Rakousko elektronicky o 30,- díky kurzu levnějc jak loni Slovinsko elektronicky o 70,- díky kurzu levnějc jak loni CHr nafta všude 1,24 € (dalnice i zapadákov) (mojim kurzem 29,14,-) mýto CHr po přepočtu € stejně jak loni kuny (cca počítej 1€ 10km) poplatek capitanat přesně v € (39,42) jako posledních 5 let v kunách (297) zmrzlina (obrovská halda) 1,5 € pizza na přání 4 sejry + halda pršutu (2 se z toho najíme !) 2 malí ožujska v oblíbený knajpě 17 € i s 78centama dýško voda průzračná , lídí ještě pomálu , ale hupsnutí do vody bude srdcová záležitost (to zalapám po dechu 😄) ubytování po šestý na stejnym místě mam levnějc než loni včera 28° , ted zatim (10,36h) 24° nechápu proč ty novináři neustále SENZACEMA vyvolávaj paniku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 3. Červen 2023 Sdílet Odesláno 3. Červen 2023 jeřáb do vody v přepočtu € x kuny o 60,- kč víc ,, takže defakto uplně stejný ! velkej (ten dobrej) pečenej buchtochleba 1,20 € , a 1/4 najednou nesnim , zatim vše pozitivní , nic zasadně jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 6. Červen 2023 Autor Sdílet Odesláno 6. Červen 2023 Hanzi kde ze ty to spouštíš do vody jeřabem, co je to za jeřáb a cena? Ja ze mam ted lod trochu težsi cca 2,5t tak uz mi to ten muj kamarad, rukou na vodu nehodí. A marina chtela loni 1200 kun!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 6. Červen 2023 Sdílet Odesláno 6. Červen 2023 Dobra raketa před 6 hodinami, Mič napsal: Hanzi kde ze ty to spouštíš do vody jeřabem, co je to za jeřáb a cena? Ja ze mam ted lod trochu težsi cca 2,5t tak uz mi to ten muj kamarad, rukou na vodu nehodí. A marina chtela loni 1200 kun!! Dobrá raketa 😳 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 7. Červen 2023 Sdílet Odesláno 7. Červen 2023 (upraveno) Mič jezdim už X let do PAKOŠTANE , je tu místní pojíznej auto LIEBHERR jeřáb (dizalica 🙂 ) kterej má monopol na skládání lodí 😄 poplatek za AKCI = 50€ (co se týká mojich necek) ale velký lodě skládá uplně s přehledem nahoru dolu každej den , místním i náplavám (a že ty místní velký dřevěný maj tuto víc než tvoje (foto ?) foto toho jeřábu je už na první stránce 😉 (jiný nemá páč je to furt stejný) Upraveno 7. Červen 2023 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 8. Červen 2023 Sdílet Odesláno 8. Červen 2023 Já měl letos první spuštění za 15E. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 8. Červen 2023 Sdílet Odesláno 8. Červen 2023 (upraveno) kde to je někde za BIO směr SUKOŠ ? (TURAJN ?) privátní sjezd ? No a pak se sem nevracej , to sou ty momentky který mě přesvědčej 🙂 Upraveno 8. Červen 2023 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. Červen 2023 Sdílet Odesláno 9. Červen 2023 před 23 hodinami, HANZTD napsal: kde to je někde za BIO směr SUKOŠ ? (TURAJN ?) privátní sjezd ? Je to v Sv. Filipi i Jakovi, privátní sjezd. Při vytahování lodě jsem si tam z nezkušenosti s Rextonem způsobil pěkné nervy. Pro vytažení jsem prvně aktivoval režim čtyřkolka s uzávěrkou diferenciálů a redukcí. Z vody to vyjelo jak nic krásně pomalinku a v klidu. Pak jsem couvnul stranou a chtěl dát normální režim. Ouha, pořád mi to blikalo že je tam ta želva s uzávěrkama a nechtělo to odpadnout. Popojížděl jsem sem a tam a pořád nic. Pak jsem odpojil loď a znova popojížděl, rovnal auto do přímého směru, dopředu, dozadu ..... nic. Studoval jsem příručku a obléval mne studený pot z představy jak tam budu čekat na asistenci. Pak jsem zjistil, že pro změnu převodů je třeba zařadit N a já debil tam furt dával P. Cvaklo to a bylo OK. I po těch letech jsem při manipulacích s lodí na přívěsu nervózní a občas udělám nějakou začátečnickou chybu. Loni jsem tam při vyjíždění z vody nezvednul motor a udělal rýhu do betonu ....🤪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 9. Červen 2023 Sdílet Odesláno 9. Červen 2023 tak je to ten co myslim -- doleva je na mapach (Turajn) doprava (Sv F i J ) je to asi uprostřed pojmenování 🙂 no tak ale vidiš jak seš vytrvalej , trpělivej a šikovnej , žes to nakonec odřadil , sice asi okolí sledovalo proč to tam tak prožívaš , ale určo ses tvářil JAKO ŽE NIC 😄 no dej mi pokoj nechat nohu dole a ORAT , ani zlej sen takovej nechci 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 9. Červen 2023 Sdílet Odesláno 9. Červen 2023 Lubor: jo to je u tech uzaverek normalni, radi se to pres neutral nejlepe bez brzdy v mirnem pohybu, aby to lip zapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 10. Červen 2023 Sdílet Odesláno 10. Červen 2023 nechci nikoho srát tak jen lehkej náhled náročnýho života v CHr s neckama 🙂 obědy si řešim timhle způsobem (kamarád Lidl) nebo občas těstoviny , rizoto mě to neva , mám průpravu životem , ale samozřejmě i tak s kulturou stolování , pořádek a čistota musí na neckách být 🙂 no a pak naka ta momentka z ,,přeloďovanejch" zátok (ZalivŽinčena - z druhy strany Pašmanu) 😛 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 10. Červen 2023 Sdílet Odesláno 10. Červen 2023 Kolik má voda? Když jsme tam byli my před 14 dny, tak měla 18 až 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 10. Červen 2023 Sdílet Odesláno 10. Červen 2023 (upraveno) 22°c strop , ale už sem adaptovanej , skočim tam bez rozmejšlení a výmluv aniž bych lapal po dechu 😄 Upraveno 11. Červen 2023 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky