HANZTD Odesláno 20. Červen 2024 Sdílet Odesláno 20. Červen 2024 Lubor sice to má jen jeden řádek , ale čtu mezi řádky 🤡🤣 heč ja jedu do CHR 🤣 to se někdo má vyrazit si do CHR s lodí 👍😎 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 1. Září 2024 Sdílet Odesláno 1. Září 2024 tak kdopak nam ještě letos bude HRÁT NA NERVA vejletem na moře ❓🙈 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 1. Září 2024 Sdílet Odesláno 1. Září 2024 Já mam od 14.9. pronajatou plachetnici na týden... přemýšlel jsem, že k tomu taky něco sepíšu jestli to bude někoho zajímat 🙂 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 1. Září 2024 Sdílet Odesláno 1. Září 2024 No jasne, ze si budu chtit v druhe polovine zari v kancelari pocist, jak to vypada na mori 😉 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 23. Září 2024 Sdílet Odesláno 23. Září 2024 Kluci, komu se povedlo zaplatit vinětu na loď v HR online? Jelikož jsem zažil dost nervů při nákupu na kapitanátu, kdy absolutně nedodržují pracovní dobu. Minule jsme čekali na parkovišti ve vedru s dětma skoro hodinu 😞 Chtěl bych to proto pořešit online.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 24. Září 2024 Sdílet Odesláno 24. Září 2024 Já se tam zkoušel přihlásit někdy na začátku léta a povedlo se mi to přes identitu občana. Viděl jsem tam svou loď, ale zatím jsem vinětu na příští rok nekupoval. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 24. Září 2024 Sdílet Odesláno 24. Září 2024 Já úplně stejně jako Lubor. Přihlásil jsem se přes identitu občana, viděl jsem loď, ale platit zkusím poprvé až na jaře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 24. Září 2024 Sdílet Odesláno 24. Září 2024 Kluci, identitu občana mám, přihlásím se to je ok. Ale jak se prosím dostanu na HR stránky, kde bych viděl loď? To se musím na stránkách: enautika.pomorstvo.hr znovu přihlásit? Nějak v tom plavu....😞 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Září 2024 Sdílet Odesláno 25. Září 2024 Jak to myslíš znovu? já na stránce: https://enautika.pomorstvo.hr/api/nias/login v sekci Prijava za državljane EU koji nemaju prebivalište ili boravište u Hrvatskoj zvolím Češka a pak mne to hodí na přihlášení přes identitu občana a jsem tam. Loď tam taky hned nevidím, protože v tom asi mají bordel, ale minule se mi jí tam podařilo dohledat přes číslo viněty z letoška. Teď to nemůžu zkusit, nemám doklad u sebe. Kouknu na to večer. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. Září 2024 Sdílet Odesláno 25. Září 2024 Na portál občana se přihlašuji pomocí bankovní identity a to je asi problém, zkusím tedy jinou možnost....... Dííík🙂 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. Září 2024 Sdílet Odesláno 25. Září 2024 Myslím, že se tam dá přihlásit jen přes mobilní klíč eGovermentu a nebo přes E občanku ani jedno nemám aktivované 😞 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. Září 2024 Sdílet Odesláno 25. Září 2024 Tak jsem se tam dostal pomocí eGovermentu. Loď to podle evidenčního čísla nenašlo, tak zkusím číslo staré viněty..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. Září 2024 Sdílet Odesláno 25. Září 2024 Tak jsem i mou loď našel podle čísla staré viněty ( serijskij broj) Moc děkuju kluci 👍 😉 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Září 2024 Sdílet Odesláno 26. Září 2024 👍 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 2. února Sdílet Odesláno 2. února V rámci těšení se na sezónu jsem si zaplatil online poplatek za moře. Začal jsem na stránce: https://enautika.pomorstvo.hr/api/nias/login Dole v rámečku "Prijava za državljane EU koji nemaju prebivalište ili boravište u Hrvatskoj" jsem zvolil Češka a přihlásil se přes aplikaci E-government. Pak jsem dal vyhledání podle čísla loňského dokladu o zaplacení, něco odsouhlasil, hodilo mě to na platbu kartou, zaplatil a v emailu mi přistálo potvrzení o úhradě do 31.12.2025 😀 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 3. února Sdílet Odesláno 3. února že bych se na to taky kouknul , ale nevim nevim , tohle mě klidnym nenechává 🤣🙈 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 3. února Sdílet Odesláno 3. února Super Lubore, taky to zkusím.......... minulý rok jsem skoro hodinu čekal až se kapitán vrátí na kapitanát ( někam si v pracovní době odskočil a ani cedulku "přijdu hned" nedal)😞 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 4. února Sdílet Odesláno 4. února Tak hlásím, že mám už taky zaplacen e-poplatek na moře. Hurááá O jednu starost po příjezdu do HR míň ......😀 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 5. února Sdílet Odesláno 5. února Já jsem z toho taky nadšený. Jezdíme vždy v květnu do Biogradu s příjezdem v neděli. V neděli menší kapitanáty v okolí nemají otevřeno a do Zdaru se mi nechce. Takže jsme to řešili spuštěním na vodu v neděli, jedním dnem plavby bez zaplacení a zaplacením v pondělí na kapitanátu někde při cestě. Takže nervy a mnoho zmařeného vzácného času. Nevím, jestli to tak máte taky, ale já většinou když přijdu na kapitanát, tak mají polední přestávku, nebo si odskočili a čekám tam hodinu. Jedna velká starost letos bude pryč. Spustíme na vodu v neděli dopoledne a jsme volní!!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 8. února Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) jde to sepsat ten postup opravdu jalk pro debila uplně max polopatě ?🙈 k tomu musim bejt bankovní identita ? 🤔 Upraveno 8. února uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 8. února Sdílet Odesláno 8. února Zaplacení na HR stránkách je jednoduché, jak tady Lubor popisoval. Potřebuješ, ale mít aktivní klíč E-govermentu na portálu občana. Já jsem se přihlásil přes bankovní identitu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. února Sdílet Odesláno 9. února Je to aplikace "Mobilní klíč eGovernmentu", která se nainstaluje do mobilu. Už si nepamatuju, jak jsem se do ní zaregistroval, ale myslím, že nějak přes bankovní identitu. Funguje to pak jako přihlašování na různé státní portály jako je datovka, portál občana, zelená úsporám atd. Po zaregistrování se k aplikaci přihlašuju otiskem prstu. Na přihlašovací stránce webového portálu se zvolí přihlášení přes "Mobilní klíč eGovernmentu", stránka zobrazí QR kód, ten se naskenuje tou spuštěnou aplikací a jsi přihlášený na porále. Stejně to funguje na tom chorvatském ministerstvu moře na odkazu co jsem posílal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 22. února Sdílet Odesláno 22. února Tak už jsem se konečně probojoval až do nahlášení příjezdu, ale kde tam zadáváš email, aby ti přišlo potvrzení o zaplacení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 22. února Sdílet Odesláno 22. února já to kuliva duševnímu zdraví a pohodě , radši ještě ZATIM ani nezkoušel 🤣 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 23. února Sdílet Odesláno 23. února V 22. 2. 2025 at 9:40, honzam napsal: Tak už jsem se konečně probojoval až do nahlášení příjezdu, ale kde tam zadáváš email, aby ti přišlo potvrzení o zaplacení? To se mi nějak nezdá. Příjezd jsem nikde nenahlašoval, poplatek se platí vždy za kalendářní rok. Nejsi v sekci, kde se platí rekreační poplatek za osoby na lodi? Email se podle mne nastaví v profilu po přihlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se