Lubor Odesláno 18. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2023 Uz mi to docela jde. 😎 VID-20230718-WA0004.mp4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 18. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2023 Lubore jestli se motas okolo Šolty, tak si zajedte na veceri do Lonely Paradise. stani na jejich bojkach, luxusni domaci kuchyne z grilu. https://maps.app.goo.gl/oufx3qaiANkPjVay9?g_st=ic Pripadne vedle je jeste zatoka Urja, kde maj taky svoje bojky a taky luxusni restauraci, kde provozak mluvil i cesky. Na Solte maji svoje vinohrady a meli tu luxusni bily vino. https://maps.app.goo.gl/mJiumtg3gbpqcpw68?g_st=ic oboje je dobry predem rezervovat, maji omezeny mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2023 Diky za tip. Na oplatku: Konoba Lado +385 21 633 069https://maps.app.goo.gl/HZLYLvZiZM2Are4t9 Uz mnoho sezon tam vzdy zajedeme a odjizdime nadseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 18. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2023 Lubor : ještě že je to do vody viď , defakto jak za odměnu 😎 co se v mládí naučíš ...... 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2023 do vody, ktera dnes odpoledne mela 30,2 st.😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 18. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2023 paráda 😎 mě osobně to neva , je to moře ? je ! takže co 😈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 22. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2023 (upraveno) tak ja mam zdokumentovaný 🏄♀️ jak na sladký tak na slaný vodě 🤣 přiznávám bez mučení , že většinou jezdim v kleku 👍 ale uplně nejvíc mi jde odpočinek 😂 360 x 76 x 15 cm , ideal na odpočinek 😈 Upraveno 22. Červenec 2023 uživatelem HANZTD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 6. Srpen 2023 Sdílet Odesláno 6. Srpen 2023 (upraveno) začínám vyhodnocovat "náš" letošní 3í týdenní červnovej pobyt v v CHr jako trefu do černýho 👍 , když vemu v potaz současný ochlazení a deštivost nejn v ČR 👀 Upraveno 6. Srpen 2023 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 7. Srpen 2023 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2023 My už pravidelně máme "hlavní" dovolenou v čechách vždycky na přelomu června/července. To je většinou hezky. Akorát letos nás zarazilo, že na konci června nebyl na Slapech otevřený pořádně ani 1 stánek, takže jsme bloudili s lodí po Slapech a hledali, kde se najíst 😄 Nakonec nás zachránil i dovoz z Rohlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 7. Srpen 2023 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2023 kosak Rohlíku dovez mi to na adresu , U břehu 2 Slapy - pozn. je tam ta velká lípa a na ní vodník (ten je hodnej) 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Srpen 2023 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2023 V 7. 8. 2023 at 8:41, kosak napsal: My už pravidelně máme "hlavní" dovolenou v čechách vždycky na přelomu června/července. To je většinou hezky. Akorát letos nás zarazilo, že na konci června nebyl na Slapech otevřený pořádně ani 1 stánek, takže jsme bloudili s lodí po Slapech a hledali, kde se najíst 😄 Nakonec nás zachránil i dovoz z Rohlíku. Měl jsi se ozvat dal bych Ti doporučení kam zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 12. Srpen 2023 Sdílet Odesláno 12. Srpen 2023 No chtělo by to aktualizovat nějaký itinerář. Za poslední léta, už mám projeto pár Jachťáku a restaurací od Orlík po Žernoseky, tak bych klidně nějaký obsah s recenzema taky přidal. Na druhou stranu, jsou místa kam naštěstí moc lodí ještě nejezdí 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 30. Listopad 2023 Sdílet Odesláno 30. Listopad 2023 dám to sem , do CHORVATSKA to přeci jen taky pojede 🤡 sem se rozhoupal 🧠 a jal se měnit AUTO povoz - potah .. po všem možnym porovnávání studování třídění zjištování a zakoukání 😍 se , to vyhrál SEAT TARRACO Xcellence 4drive 2,0 TDi 140kw 🚙 takže uvidíme budiž mi přáno 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 1. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2023 Taky jsem ho zvažoval, když jsem hledal před 2 lety auto na běžné ježdění i tahání lodě. Ale chtěl jsem automat a koupit auto s DSG na tahání přívěsu jsem nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 1. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2023 Nejspíš to víš,ale Tarraco,Tiguan Allspace a Kodiaq stejny zaklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 3. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2023 Také mám dsg, na kouli 3,5t, vozik 1800kg a žádný problém tam nevidím. Jen auto řadí po zapojení vozíku ve vyšších otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 3. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2023 Když je to dimezované na přívěs 3,5t, tak bych se své 2 tuny asi tahat nebál i s DSG, ale ty menší auta mají maximum 2,2 až 2,4t a tam ta rezerva není. Takže pro mne je hydrodynamický měnič jistota. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 3. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2023 před 47 minutami, honzam napsal: Také mám dsg, na kouli 3,5t, vozik 1800kg a žádný problém tam nevidím. Jen auto řadí po zapojení vozíku ve vyšších otáčkách. Co mas za auto? DSG a 3,5t na kouli nejde dohromady ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 4. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2023 touareg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 4. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2023 Taky mám Touarega a ano, má DSG a 3,5 t na kouli. Mám rok 2018 a od té doby jsem s ním najel 200 tis km cestou necestou, polem nepolem ... a za těch 200 tis má mimo výměnu oleje a jiných běžných servisů jen opravu elektrozámku pátých dveří, to byla vada z výroby po týdnu , co byl nový... (to jsem myslel, že mě raní mrtvice) a potom až v cca 150 000 zazlobil alternátor, jinak vůbec nic. Ony ty koncernový káry nejsou zase tak špatný, jak se je snaží hateři všude možně vybarvovat 🙂 ... a teď to potvrdil i čerstvý TUV report ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 4. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2023 (upraveno) Touareg ma prevodovku Tiptronic s klasickym hydromenicem, prave proto utahne 3,5t na kouli. Kdyby mel DSG, tak utahne to co Kodiaq, Tiguan apod. tzn max cca 2,5tuny a jeste to v prvnim kopci uvari tu jejich super kotoucovou dvojspojku 🙂 o Touregu 2018+ uvazuju, jen mam obavy jak se chova kdyz taha fakt poctivych 3,5 tuny, protoze mi prijde docela lehky oproti memu Jeepu Grand Cherokee, ktery vazi pres 2,5 tuny. Upraveno 4. Prosinec 2023 uživatelem kosak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 4. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2023 Všude v papírech mám uvedeno dsg, tak tedy nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2023 před 19 minutami, honzam napsal: Všude v papírech mám uvedeno dsg, tak tedy nevím https://www.auto.cz/volkswagen-touareg-kdo-potrebuje-manual-84991 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 4. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2023 tak nový model má dsg. https://www.gabriel.sk/wp-content/uploads/2019/06/technicke-udaje-touareg-202101.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 4. Prosinec 2023 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2023 jasně že vim s čim je to trojče , ale prostě pro mě je TARRACO nej 🥰 a taham s tim pouze chorvat = 1300kg ,, a jelikož to platim ze svího (jako všechno) tak si toho umim taky VÁŽIT a CHOVAT 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky