kosak Odesláno 11. Červen 2025 Sdílet Odesláno 11. Červen 2025 Zdar, ja jedu pozitri smer HR, solo VW Touareg, ve Slovinsku asi kategorie 2B? A budu platit 64€??? Se posrali ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelH Odesláno 11. Červen 2025 Sdílet Odesláno 11. Červen 2025 před 1 hodinou, kosak napsal: Zdar, ja jedu pozitri smer HR, solo VW Touareg, ve Slovinsku asi kategorie 2B? A budu platit 64€??? Se posrali ne? Tady máš seznam a Tuareg tam není https://evinjeta.dars.si/cs/seznam-zmerenych-vozidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 12. Červen 2025 Sdílet Odesláno 12. Červen 2025 před 9 hodinami, karelH napsal: Tady máš seznam a Tuareg tam není https://evinjeta.dars.si/cs/seznam-zmerenych-vozidel Máš pravdu, Chat GPT zase kecal 🙂 naměřil jsem 1,2m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 12. Červen 2025 Sdílet Odesláno 12. Červen 2025 touareg je kategorie 2A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 13. Červen 2025 Sdílet Odesláno 13. Červen 2025 (upraveno) kosak taky mě vyděsila tvoje "OCHOTA" platit 2B 🙈🤣 kam maš namířeno , předpokladam že na plachtu - někde kolem PAKOŠE ? (Sukoš , Bio ) ? Upraveno 13. Červen 2025 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 13. Červen 2025 Sdílet Odesláno 13. Červen 2025 před 53 minutami, HANZTD napsal: kam maš namířeno , předpokladam že na plachtu - někde kolem PAKOŠE ? (Sukoš , Bio ) ? Máme od zítra s rodinou plachetnici z Biogradu na 2 týdny. V neděli dám relax v marině a v pondělí asi krátký přesun na Vrgadu, vyvalit se na písek 🙂 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 2. Srpen 2025 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2025 Kluci, něco z cesty do HR. V Rakousku na dálnici jsem potkal značku, která odkazovala všechna auta nad 2,8 tuny k odbočení z dálnice a asi nějakému kontrolnímu vážení. Týká se to i nás co táhneme loď na přívěsu? Já jsem pro jistotu nikam neodbočil, protože si úplně nejsem jistý váhou vleku🤔 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 3. Srpen 2025 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2025 Záleží na tom jak to tam bylo napsáno. Jestli tam byla pouze kulatá cedule 2,8t doprava, tak tam jezdit nemusíš, pokud něco z tvé soupravy nepřesahuje okamžitá hmotnost 2,8t. Pokud pod kulatou značkou byla doplňková značka s váhou to by byla souprava jako jediné vozidlo a pak jestli přesahuješ tuto váhu, měl by si tam zajet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 5. Srpen 2025 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2025 https://camprest.com/en/blog/news/no-more-sliding-down-the-scales-in-austria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 5. Srpen 2025 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2025 Tady jsem o vážení v Rakousku na dálnici něco našel. Jaký tam ale byl symbol si už nevybavuju..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se