pebu Odesláno 12. března Sdílet Odesláno 12. března Tak mám taky zaplaceno... Je radost, když něco funguje. Joooo a mimochodem vyměnil jsem tažnou mulu. Teď bude tahat Ford Ranger Platinum 🙂 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 31. března Sdílet Odesláno 31. března tady jsou nějaké změny v Chorvatsku https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2025_03_52_685.html?ref=morski.hr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 1. dubna Sdílet Odesláno 1. dubna nebyl by stručný výtah toho, co se nás tyká? 😉 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 1. dubna Sdílet Odesláno 1. dubna co jsem našel, tak jenom kotvení max. 50m od břehu, nesníme se přivazovat za stromy, a 50m plavba od bójí pro plavce. Možná najde někdo ještě jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 1. dubna Sdílet Odesláno 1. dubna Lubor co sem přečet ja , tak se nesměj utvářet konvoje s vojenskejma plavidlama , takže bacha ☝️🤣 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 3. dubna Sdílet Odesláno 3. dubna https://lodninoviny.cz/Cruising/nova-pravidla-pro-plavbu-kotveni-a-vyvazovani-v160chorvatsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno Čtvrtek v 15:31 Sdílet Odesláno Čtvrtek v 15:31 tak konečně mám také zaplaceno 🙂 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno Pátek v 17:57 Sdílet Odesláno Pátek v 17:57 Platíte někdo pobytovou taxu když jste v HR na lodi? Dá se to zaplatit tady: Tourist tax for boaters | Můj účet ale úplně tomu nerozumím. Píšou tam, že si můžu vybrat, jestli zaplatím podle délky lodě, nebo podle počtu osob na ní. Buď jedno, nebo druhé. Za loď do 7 metrů se neplatí. Tak si vyberu tuhle možnost a neplatím nic i když jezdíme ve dvou 😉. To asi ne co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendouš Odesláno Sobota v 17:52 Sdílet Odesláno Sobota v 17:52 Ahoj.To ano.Do sedmy metrů,myslím,zaplatiš asi 1100kč na rok a jezdi si jak chceš.I obsazení.Tak to dělám každý rok v Chorvatsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno Neděle v 09:30 Sdílet Odesláno Neděle v 09:30 a kdo ví že seš jenom na lodi a nejsi ubytovanej někde v apartu ? 🤔🙏 jen dotaz , to neni nic k vymejšlení kliček 😉 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno včera v 06:57 Sdílet Odesláno včera v 06:57 V 12. 4. 2025 at 19:52, Jendouš napsal: Ahoj. To ano.Do sedmy metrů,myslím,zaplatiš asi 1100kč na rok a jezdi si jak chceš.I obsazení.Tak to dělám každý rok v Chorvatsku. V ceníku ale mají, že do 7 metrů je loď od pobytového poplatku osvobozena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno včera v 07:01 Sdílet Odesláno včera v 07:01 před 21 hodinami, HANZTD napsal: a kdo ví že seš jenom na lodi a nejsi ubytovanej někde v apartu ? 🤔🙏 jen dotaz , to neni nic k vymejšlení kliček 😉 Tím jsem se hodlal vymlouvat v minulosti. kdyby se někdo zajímal zda mám zaplaceno. Ale už jsem ve věku, kdy bych chtěl mít vše v cajku, abych mohl být v klidu. Je to za nás 2 na týden 20E, tak to prostě zaplatím a nebudu řešit, jestli jsem měl, nebo to neměl platit. Když to jde online, tak v pohodě. V minulosti se mi nechtělo ztrácet čas hledáním nějaké kanceláře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se