Loď „This Is It“ představuje jedinečný příběh v oblasti námořního inženýrství a designu. Jako jeden z nejnovějších přírůstků do světa luxusních jachet, „This Is It“ kombinuje špičkovou technologii, sofistikovaný design a nepřekonatelný komfort.

Loď „This Is It“ byla navržena a postavena v prestižní loděnici v Itálii, která je známá svými inovacemi v designu a konstrukci lodí. S délkou přesahující 43 metrů, tato jachta je skutečným technickým i estetickým mistrovským dílem.

Design je zaměřen na minimalismus a eleganci. Exteriér lodě se vyznačuje čistými liniemi a moderním vzhledem, zatímco interiér nabízí luxusní prostředí s použitím vysoce kvalitních materiálů jako jsou dřevo, mramor a nejnovější technologie.

Loď je vybavena nejmodernějšími navigačními a bezpečnostními systémy. Paluba nabízí rozsáhlé možnosti pro relaxaci a zábavu, včetně venkovního bazénu, heliportu a moderního fitness centra.

Interiér lodě je vybaven nejnovějšími technologiemi pro zábavu a komunikaci, což umožňuje hostům být stále ve spojení s vnějším světem, i když jsou na otevřeném moři.

Jachta je poháněna hybridním motorem, který nabízí nejen vynikající výkon, ale také snižuje dopad na životní prostředí. Systém hybridního pohonu zajišťuje, že loď má nižší spotřebu paliva a emise, čímž se stává ekologičtější volbou ve světě luxusních jachet.

Provedením představuje vrchol námořního designu a technologie. Její kombinace luxusu, výkonu a udržitelnosti ji řadí mezi nejvýjimečnější lodě své doby. Tato jachta není jen prostředkem přepravy; je to plovoucí dům, který nabízí nezapomenutelný zážitek pro ty, kteří hledají dobrodružství bez kompromisů v pohodlí a stylu.

Trup je vyroben jako 43,5 metrů dlouhý a 14,5 metrů široký motorový katamarán. Má přibližně 750GT, inovativní hydrodynamickou účinnost pro snížení spotřeby paliva a emisí, a je vybavena technologií pro snížení emisí NOx v souladu s požadavky IMO Tier III. Design interiéru zahrnuje 6 kabin, masážní místnost, a kuchyň s polarizovaným sklem, zatímco exteriér vyniká unikátním a inovativním designem s více než 600 m² impozantních skleněných oken.

Prezentační video z výstavy Monaco Yacht Show

Pokud by měl někdo zájem o koupi, je zde je odkaz na výrobce The Italian sea Group

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..