Přejít na obsah
Plavidla.cz

Labe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 272
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Jo, v sobotu jsem jednoho takovýho zachraňoval. Respektive lodě místních před ním. Nejsem vůbec žádnej expert ale když někomu řeknu kormidlo doleva a zpětný chod a on udělá opakovaně přesnej opak, zbourá několikrát málem molo, k tomu další dvě lodě sedře tak si říkám, jak je kurva možný, že takovýhle velký lodě můžou jen tak někomu půjčit. Jak je to vůbec možný?

Jinak obecenstvo na břehu jsou povětšinou trubky co by zakotvili v úplným bezvětří sotva tak necky, to jsem naprosto v klidu :)

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže se bavíme o obytnáku z Brandejsa ? , to maš rech to byl noblesní kapitán (ten mladej) šlo mu to přistání DOSLOVA OD RUKY :D pokaždý , když začal TARANOVAT vše co mu stálo v cestě včetně mol , to se okamžitě vtělil do vyznavače PLNÝHO PLYNU a děj se co děj :lol:
Odkaz ke komentáři

Je to všude stejný. Mě těsně před komorou Kořensko předjel chlapík na pramici s 5hp motorem, naplul jako první do komory, hned z kraje vypnul motor a zbytek že dá jedním pádlem. Jak foukal protivítr, tak se stavil napříč komorou buď na jednu, nebo na druhou stranu. Celkem zážitek. Upraveno uživatelem Charlie
Odkaz ke komentáři

To je tak, když člověk nemá zkušenosti. Taky jsem se svejma 3,5 m tenkrát pěkně pobavil komorníka. Jenže to chce trochu pokory a né hned bez zkušeností skočit na větší loď, aniž by člověk měl aspoň vedle sebe někoho zkušenýho, kdo poradí, jak s kormidlem, řazením a plynem. Jenže je mezi námi plno machýrků, co maj všechno v paži a zvládnou z voleje i třítunovou osmimetrovku a pak to takhle dopadá.
Odkaz ke komentáři

V sobotu jsem odrazil v Píšťanech od mola ve 14,02h a nabral směr Slapy s tím ,že posádka se mění za komorou Modřany .. blablabla ... v neděli v 17,14h loď předána bez ztráty kytičky ..

takže suma sumárum za 16h pohybu napluto cca 120km po vodě a 14 komor LABE - VLTAVA .. krásnej vejlet :cool:

a zpět autem na místo startu za 1,5h :lol:

spánek pod komorou Beřkovice na vazákách značenejch jako parkoviště , v 7h hned proplavba a alou nahoru , Modřany bylo 16,36h ... největší nával komora Smíchov , ale perfektní komunikace s komorníkem ,, to vlastně na každý komoře

plavba proběhla EX lodí z druhého řádku podpisu :)

Upraveno uživatelem HANZTD
Odkaz ke komentáři

By je to tam nahoře mohlo už přinutit ke stavbě toho Děčínskýho jezu. Je to rok od roku horší. Pokud postavěj ten plavební stupeň, tak to pomůže aspoň zadržet nějakou vodu v krajině.

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

Ošklivé. Nezávidím. Stát se může všechno, nedovoluji si soudit. Ve hře může být (kromě alkohoulu, jak usuzují opravdoví znalci) téměř vše, od technické závady přes zdravotní obtíže. Stejně tak se mohl pokoušet na poslední chvíli zabránit střetu s plavcem. Buďme prosím na úrovni.
Odkaz ke komentáři