kosak Odesláno 2. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2020 Ještě to šlo, ale obávám se, že příští víkend už se asi nevykoupeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2020 Probošťák jde a Sandberg super. Žernoseky sice zelený, ale nic to nedělá. Tedy alespoň mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 3. Srpen 2020 (upraveno) Super voda, samozřejmě, v přístavu jsou naplaveniny ale jinak paráda. Nazelenalá je každej rok a nikomu to nic nedělá. Upraveno 3. Srpen 2020 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2020 Probošťák dneska 26 a super čistá voda. Jako málo kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 18. Duben 2021 Sdílet Odesláno 18. Duben 2021 Ahoj, podle nových stránek mariny Labe v Píšťanech asi obnovili provoz benzínky. Součástí našeho přístavu je čerpací stanice, která má v nabídce jak naftu tak benzin. Tankování je možné po předchozí domluvě.NATURAL 31.90,-Kč/lDIESEL 31.90,-Kč/l https://www.marinalabe.cz/pristav/cerpaci-stanice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Duben 2021 Sdílet Odesláno 18. Duben 2021 Ceny za kotvení maj větší než v Německu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 18. Duben 2021 Sdílet Odesláno 18. Duben 2021 (upraveno) Cena za kotvení je masakr... Já tam byl v roce 2018 za 17000,-, pak to zvedli na 24000,- a teď 35000,-Nicméně za noc chtěj 300kč, což je docela v pohodě na český poměry. Upraveno 18. Duben 2021 uživatelem kosak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Duben 2021 Sdílet Odesláno 18. Duben 2021 (upraveno) Co bys chtěl od Moraváků v Čechách... Dá se, nedá se, pro Pražáky dobré.Za noc pro mě 500. Nasrat. Upraveno 18. Duben 2021 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 22. Duben 2021 Sdílet Odesláno 22. Duben 2021 (upraveno) No i na Sanberku je to za skoro 20 tis , a to před pár lety to bylo 5 tis . Pro to stavím teď na Labi komerční molo 17 metrů délky .A lepší to nebude , lodí přibývá asi30% ročně , takže ¨zaplatit to člověk musí nebo běhat 2 roky po úřadech a vyběhat si vlastní . Upraveno 22. Duben 2021 uživatelem my65hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 24. Duben 2021 Sdílet Odesláno 24. Duben 2021 Já jsem rád,že mám kotvení v přístavu na Hluboké n.Vlt.Stojím u sloupku s vodou a elektřinou....tenhle rok by tam mněla fungovat i benzínka.Jinak cena za kotvení od1.4 do 30.10 12600,-Kč za loď do délky 8m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 24. Duben 2021 Sdílet Odesláno 24. Duben 2021 To je luxusní cena... I místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 14. Květen 2021 Autor Sdílet Odesláno 14. Květen 2021 (upraveno) Ke slavné Marině Labe řeknu jen jedno. Zkousl bych bez keců i těch 35 nebo kolik letos platíme. Ale kdyby částka odpovídala tomu, co za to člověk dostane. V jakém stavu jsou mola, výdřeva, elektřina a vůbec služby atd, to si každý může udělat obrázek sám. Ale prej mají takovéhle ceny na Slape je to vlastně v pohodě. PS: Davide, letos tam můžeš přece potkat VIP prsonu a hvězdu Ríšu Genzera, já se ti divim, že všeho nenecháš a nejsi tam už teď :D Upraveno 14. Květen 2021 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Květen 2021 Sdílet Odesláno 15. Květen 2021 Úplně mi stačí když při ladění TV zahlédnu Partičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 15. Květen 2021 Sdílet Odesláno 15. Květen 2021 PS: Davide, letos tam můžeš přece potkat VIP prsonu a hvězdu Ríšu Genzera, já se ti divim, že všeho nenecháš a nejsi tam už teď :D Slyšel jsem, že tam teď Říša prodávám palačinky za 90 a pivko za 60 kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 15. Květen 2021 Sdílet Odesláno 15. Květen 2021 (upraveno) Já BĚŽNOU CENU NEzkous již nevyužívám služeb Mariny Labe a sem taky v pohodě :D , takže mam smůlu a palačinky si musim za pakatel ukuchtit doma ..... a vzít si je na necky k molu o těch 5km blíž :)Zdendo za těch 34 - 38tkč to je ale s VIP servisem :D (jitrničkou jakou svět neviděl) Upraveno 15. Květen 2021 uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Květen 2021 Sdílet Odesláno 15. Květen 2021 Jasně a souhlas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brzda Odesláno 18. Květen 2021 Sdílet Odesláno 18. Květen 2021 Ekologové slaví úspěch, kanál u Přelouče musí začít hledat jinou trasuZdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/splavneni-labe-dunaj-odra-prelouc-kanal-pardubice.A210515_608123_pardubice-zpravy_skn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Květen 2021 Sdílet Odesláno 19. Květen 2021 A ja si rikal proc asi opravujou most v Prelouci místo kopani trasy pro novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 21. Červen 2021 Sdílet Odesláno 21. Červen 2021 Tak Na Probošťáku postavili vlek na lyžování pokud někdo rád lyžuje. Jen tím zabrali celý rybník skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 23. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2021 (upraveno) Ahoj, chtěl bych zakotvit/nocovat někde kolem Děčína, nebo až do Hřenska. Máte někdo zkušenost? Jo a mám 2,3t a diesel 36Hp, dostanu se zpátky na Střekov?děkuji Upraveno 23. Červenec 2021 uživatelem ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 23. Červenec 2021 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2021 Poměr 64kg /1hp by měl Střekov v pohodě zvládnout,ale nocování kolem Děčína či Hřenska jsme v sezoně 2019 vhodné nenašli a spluli jsme až do Německa na první odlehčovací jezero,kde jsou mola ,je to pravý břeh za Hřenskem tuším tak 2hod plavby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaštan Odesláno 13. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2021 Zdravím nemá někdo nějaké tipy na výlety kolem Litoměřic až Děčína/Hřenska? Děti to asi nedají celý den na vodě... Nevíte zda se dá vyvázat v přístavu/zálivu v Ústí a jít třeba do Zoo? Děkuji za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CO26B20 Odesláno 22. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2021 Zdravím nemá někdo nějaké tipy na výlety kolem Litoměřic až Děčína/Hřenska? Děti to asi nedají celý den na vodě... Nevíte zda se dá vyvázat v přístavu/zálivu v Ústí a jít třeba do Zoo? Děkuji za tipy Koupaliště Brná https://mapy.cz/s/gucuzavuruVoda čistá, ale fakt studená.Nad i pod jsou klubácké mariny, po dohodě se můžeš přes den vyvázat. Já jsem stál tady https://www.facebook.com/kvmul.cz/Veřejné přístaviště ŘVC ČR Dolní Zálezlyhttps://mapy.cz/s/mesalejujupumpa přes ulici (podchodem od přístaviště Dolní Zálezly https://mapy.cz/s/fecapovada) pěší výlet na Moravanský vodopád https://mapy.cz/s/dahosuzoca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky