Přejít na obsah
Plavidla.cz

Labe

Doporučené příspěvky

Jeslti si novacek, nebo ne, je uplne sumak. Opet jak to funguje v zahranici. Na kazde marine, kde je mozne stani je na hlavni lavce velka cedule, ze navstevnici se maji hlasit u Hafenmajstra, kterej ma vzdy viditelne oznacenou kancelar, nebo pokud tam Hafenmajstr neni, tak mu maji zavolat na nejake cislo, ktere je tam uvedeno. Kazda pozice ma sve cislo. Takze zajdu za hafenmajstrem, nebo mu zavolam, reknu potrebuju prenocovat a on mi rekne cislo, kam se muzu postavit. Jelikoz v zahranici jak spravne Sullaco natuknul toto funguje. Funguji zde cervene a zelene tabulky a hlavne zde take funguje to, ze kdyz ja odjizdim s lodi na delsi dobu, tak reknu hafenmajstrovi, nebo mu poslu sms, ze odjizdim a vratim se tehdy a tehdy a on vi, ze je moje misto volne a muze tam zakotvit nekdo na prespani. A samozrejme ze obcas to neklapne, takze se mi uz jednou stalo, ze kdyz sem se vracel tak na moji pozici jeste stal nejaky prenocujici. Kazdopadne kdyz videl, ze se vracim a je to moje misto, tak se zacal dekovat a uvolnil mi s omluvou kotviste. Potom jeste prisel Hafenmajstr, ze se strasne omlouva, ze meli vypadnout do deseti a ze se hodku zdrzeli. Bohuzel u nas jsme stale na vychode a jak to sleduju, tak jeste hodne dlouho zustanem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 272
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

No já si myslím, že vše je hlavně o slušnosti, potom se dá domluvit vše.

Minulý víkend jsem byl na Labi v Křenku a když jsem chtěl odpoledne loď vytáhnout, tak zrovna byl sjezd do vody obsazen partičkou mládenců s vodním skútrem. Museli vidět, že čekám na vodě, až sjezd uvolní, ale až teprve potom, co jsem je na to slušně upozornil, tak se pomalu oblékli do neoprenu, jeden si navlékl vodní lyže a skoro po deseti minutách, co jsem se i s dětmi pekl bez bimini na sluníčku uvolnili sjezd. Stačilo přitom jen skútr odtáhnout na stranu a mohl jsem loď vytáhnout hned.

Potom mi ještě při nakládání lodi na vlek udělali pořádné vlny. Prostě o nějaké ohleduplnosti a slušnosti se vůbec nedá mluvit a jak psal Sullaco když jsem je zdravil, tak ani neodpověděli. S takovým materiálem u vody se pak těžko spolupracuje.....

Odkaz ke komentáři

No já si myslím, že vše je hlavně o slušnosti, potom se dá domluvit vše.

Minulý víkend jsem byl na Labi v Křenku a když jsem chtěl odpoledne loď vytáhnout, tak zrovna byl sjezd do vody obsazen partičkou mládenců s vodním skútrem. Museli vidět, že čekám na vodě, až sjezd uvolní, ale až teprve potom, co jsem je na to slušně upozornil, tak se pomalu oblékli do neoprenu, jeden si navlékl vodní lyže a skoro po deseti minutách, co jsem se i s dětmi pekl bez bimini na sluníčku uvolnili sjezd. Stačilo přitom jen skútr odtáhnout na stranu a mohl jsem loď vytáhnout hned.

Potom mi ještě při nakládání lodi na vlek udělali pořádné vlny. Prostě o nějaké ohleduplnosti a slušnosti se vůbec nedá mluvit a jak psal Sullaco když jsem je zdravil, tak ani neodpověděli. S takovým materiálem u vody se pak těžko spolupracuje.....

No občas musí slušnost stranou, měl jsi jim to tam strčit špičkou na břeh a oni by se pakovali aby jsi jim náhodou neodrel barvicku.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Nevím co měl David na mysli ale pravděpodobně... Občerstvení Zaryby K33 najdeš to na Google i s fotkami já je neumím vlozit

Tam jsem dřív jezdíval na kole. Ale mola jsem si nevšimnu. To je novinka? Zajedu si to tam zkontrolovat.

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Bohužel jim v marině stačí asi kšeft od projíždějících cyklistů. Ten jejich Budvar se fakt pít nedá a tý ceny 40 kč jsem si ani nevšiml. Aspoň, že za tu kuchyni nechtěj nějaký horentní sumy, nicméně už ani na jídlo tam nechodíme, ale je to škoda. Rád bych se tam občas zastavil na dobrý pívo a kus dobrýho žvance.

V kempu mívali aspoň Březňáka, to už je taky asi pryč co.

Dobrý reference jsem slyšel na ten stánek u přívozu v Žernosekách.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Někdo čerstvý zprávy z Žernosek, jestli dá se po tomhle teplym týdnu ještě koupat? Minulou neděli to bylo ještě koupatelný, ale sem tam to bylo už pěkně zelený.

byl, jsem tam středa-čtvrtek a nekoupal bych se v tom...je to zelený

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...