tomas80 Odesláno 27. Červen 2019 Sdílet Odesláno 27. Červen 2019 Jeslti si novacek, nebo ne, je uplne sumak. Opet jak to funguje v zahranici. Na kazde marine, kde je mozne stani je na hlavni lavce velka cedule, ze navstevnici se maji hlasit u Hafenmajstra, kterej ma vzdy viditelne oznacenou kancelar, nebo pokud tam Hafenmajstr neni, tak mu maji zavolat na nejake cislo, ktere je tam uvedeno. Kazda pozice ma sve cislo. Takze zajdu za hafenmajstrem, nebo mu zavolam, reknu potrebuju prenocovat a on mi rekne cislo, kam se muzu postavit. Jelikoz v zahranici jak spravne Sullaco natuknul toto funguje. Funguji zde cervene a zelene tabulky a hlavne zde take funguje to, ze kdyz ja odjizdim s lodi na delsi dobu, tak reknu hafenmajstrovi, nebo mu poslu sms, ze odjizdim a vratim se tehdy a tehdy a on vi, ze je moje misto volne a muze tam zakotvit nekdo na prespani. A samozrejme ze obcas to neklapne, takze se mi uz jednou stalo, ze kdyz sem se vracel tak na moji pozici jeste stal nejaky prenocujici. Kazdopadne kdyz videl, ze se vracim a je to moje misto, tak se zacal dekovat a uvolnil mi s omluvou kotviste. Potom jeste prisel Hafenmajstr, ze se strasne omlouva, ze meli vypadnout do deseti a ze se hodku zdrzeli. Bohuzel u nas jsme stale na vychode a jak to sleduju, tak jeste hodne dlouho zustanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 27. Červen 2019 Sdílet Odesláno 27. Červen 2019 No já si myslím, že vše je hlavně o slušnosti, potom se dá domluvit vše.Minulý víkend jsem byl na Labi v Křenku a když jsem chtěl odpoledne loď vytáhnout, tak zrovna byl sjezd do vody obsazen partičkou mládenců s vodním skútrem. Museli vidět, že čekám na vodě, až sjezd uvolní, ale až teprve potom, co jsem je na to slušně upozornil, tak se pomalu oblékli do neoprenu, jeden si navlékl vodní lyže a skoro po deseti minutách, co jsem se i s dětmi pekl bez bimini na sluníčku uvolnili sjezd. Stačilo přitom jen skútr odtáhnout na stranu a mohl jsem loď vytáhnout hned.Potom mi ještě při nakládání lodi na vlek udělali pořádné vlny. Prostě o nějaké ohleduplnosti a slušnosti se vůbec nedá mluvit a jak psal Sullaco když jsem je zdravil, tak ani neodpověděli. S takovým materiálem u vody se pak těžko spolupracuje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Červen 2019 Sdílet Odesláno 27. Červen 2019 No já si myslím, že vše je hlavně o slušnosti, potom se dá domluvit vše.Minulý víkend jsem byl na Labi v Křenku a když jsem chtěl odpoledne loď vytáhnout, tak zrovna byl sjezd do vody obsazen partičkou mládenců s vodním skútrem. Museli vidět, že čekám na vodě, až sjezd uvolní, ale až teprve potom, co jsem je na to slušně upozornil, tak se pomalu oblékli do neoprenu, jeden si navlékl vodní lyže a skoro po deseti minutách, co jsem se i s dětmi pekl bez bimini na sluníčku uvolnili sjezd. Stačilo přitom jen skútr odtáhnout na stranu a mohl jsem loď vytáhnout hned.Potom mi ještě při nakládání lodi na vlek udělali pořádné vlny. Prostě o nějaké ohleduplnosti a slušnosti se vůbec nedá mluvit a jak psal Sullaco když jsem je zdravil, tak ani neodpověděli. S takovým materiálem u vody se pak těžko spolupracuje.....No občas musí slušnost stranou, měl jsi jim to tam strčit špičkou na břeh a oni by se pakovali aby jsi jim náhodou neodrel barvicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 27. Červen 2019 Sdílet Odesláno 27. Červen 2019 No člověk si nějak pořád říká, že jim to asi nedošlo, že chci přistávat. A prostě se vždy snažím s každým vyjít po dobrém, i když je to možná někdy na škodu...…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2019 Po smutku z nedostupnosti stánku na Probošťáku sem se přesunul na večer na km 860, lb. Super stánek pro děti i dospělé, otevřený v sezóně 10 - 22 každý den. Příjemná obsluha, molo na vodě cca 4m, dobře polovouci a ukotvené. Nemá to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Nějaká fotka by nebyla? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 (upraveno) Nevím co měl David na mysli ale pravděpodobně... Občerstvení Zaryby K33 najdeš to na Google i s fotkami já je neumím vlozit Upraveno 21. Červenec 2019 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2019 Jo, je to ono. Ale, hospody se navštěvují osobně, ne virtuálně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2019 Jo, je to ono. Ale, hospody se navštěvují osobně, ne virtuálně! Nojo to je pravda, virtuálně to pivo stojí za ho..o :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 22. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2019 Už vim, jeli jsem okolo a nějak mě nenapadlo tam zastavovat.Bohužel skutečná Holba je taky na ho..o, takže u té zůstanu max. virtuálně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2019 Až jednou budeš velkej, přijdeš na to, že nejhorší pivo je žádný pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CO26B20 Odesláno 24. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2019 Nevím co měl David na mysli ale pravděpodobně... Občerstvení Zaryby K33 najdeš to na Google i s fotkami já je neumím vlozitTam jsem dřív jezdíval na kole. Ale mola jsem si nevšimnu. To je novinka? Zajedu si to tam zkontrolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CO26B20 Odesláno 24. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2019 Ahoj, máte někdo zkušenost s molem u obce Kly? Na mapě je přistřešek + nové molo https://mapy.cz/s/denulafega. To je někoho nebo veřejné? Kdybych tam chtěl udělat krátkou přestávku v plavně. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 7. Květen 2020 Sdílet Odesláno 7. Květen 2020 Ahoj, myslíte že pokles hladiny nad Střekovem je z důvodu sucha nebo to má nějaký jiný důvod? Timhle tempem nebude voda ani tady :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2020 Někdo v pátek z Prahy na Labe směr Žernoseky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 1. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2020 Někdo v pátek z Prahy na Labe směr Žernoseky?Já ve čtvrtek ráno vyrážím z Modřan. Nestihl jsem komoru cestou z Orlíku. Třeba mě doženeš, moc mi to nejede...???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 1. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2020 Někdo v pátek z Prahy na Labe směr Žernoseky? možná v sobotu z Roudnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 15. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2020 Někdo dneska u Trumpetky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2020 (upraveno) Dneska a tak týden Žernoseky.Naprd, Marina i pláž zavírá nejpozději ve 20,00. Pivo za 40,- a žádnej šlágr. Tak večer čadím s kamarády u jejich grilu pod pláží. Upraveno 15. Červenec 2020 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 15. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2020 david přece bys nechtěl aby to fungovalo jak s 5 hvězdama , vlastně buďme rádi že je voda v jezeře :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2020 Noo, to je ta chyba. Buďme rádi. Proč bych měl bejt rád, když to stojí za dvě věci. Typický český podnikání. Voda je, ale už začíná pěkně zelenat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 17. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2020 Bohužel jim v marině stačí asi kšeft od projíždějících cyklistů. Ten jejich Budvar se fakt pít nedá a tý ceny 40 kč jsem si ani nevšiml. Aspoň, že za tu kuchyni nechtěj nějaký horentní sumy, nicméně už ani na jídlo tam nechodíme, ale je to škoda. Rád bych se tam občas zastavil na dobrý pívo a kus dobrýho žvance.V kempu mívali aspoň Březňáka, to už je taky asi pryč co.Dobrý reference jsem slyšel na ten stánek u přívozu v Žernosekách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 31. Červenec 2020 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2020 Někdo čerstvý zprávy z Žernosek, jestli dá se po tomhle teplym týdnu ještě koupat? Minulou neděli to bylo ještě koupatelný, ale sem tam to bylo už pěkně zelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 2. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2020 Někdo čerstvý zprávy z Žernosek, jestli dá se po tomhle teplym týdnu ještě koupat? Minulou neděli to bylo ještě koupatelný, ale sem tam to bylo už pěkně zelený. byl, jsem tam středa-čtvrtek a nekoupal bych se v tom...je to zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 2. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2020 (upraveno) včera SO i dneska NE a NAOPAK s čistym svědomím koupal oba dny : a kosak včera ses koupal taky :-) Upraveno 2. Srpen 2020 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se