Mič Odesláno 14. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2023 Tak koukam propojení lanky. Je propojen transom s nohou dvema lanky. Kokam tady na jine lode a ty jsou v podstatě bez soli, ja tam mam za tyden nalepeno pul kila. Je to hrozny a obě dvě nové anody jsoh uplně pryč! Motna byli do slqdke. Koupil jsem nove tak je tam dám a uvidim. Kazdopadne neco je špatně. Nemuze to delat solární panel. Baterii tim dobijim v podstatě pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 14. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2023 (upraveno) Čim to maš natřený , nebo maš tam anti foul ? Divny to je , jakou maš barvu z venku , jesli to neni ""přehnana reakce"" (nemyslim to nijak útočně) foto maš ? Ja mel necky na moři 3 tejdny , vytáh to jeřabem , proplách a oplách az cca po 36h doma , z venku tmavě modrs barva a nevidim ani rozhraní hladiny ! , a zase mi klasa stačil 1L sajrajtu od star britu , což je pro mě normalka a ani se nemusim snažit to pucovat , nanesu a owapkuju , anti foul nepouživám , anody na SÚZE nemám 👌 MÁŠ TO MÁKÝ ZAČAROVANÝ 😈 Upraveno 14. Červenec 2023 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 15. Červenec 2023 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2023 Problem s ubytkem anody asi vyresen. Mel jsem tam horcikovou, ktera do moře není no.. tak zkusenost zase :). Pretrvava ale problem s usazeninou. Sůl to není.. voz foto toto je hlinikova anoda, ktera byla uplne cista. Takto vypada po 10 dnech na moři. Natřené to mam sea line antifoulingem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se