Přejít na obsah
Plavidla.cz

Anody

viita

Doporučené příspěvky

Tak koukam propojení lanky. Je propojen transom s nohou dvema lanky. Kokam tady na jine lode a ty jsou v podstatě bez soli, ja tam mam za tyden nalepeno pul kila. Je to hrozny a obě dvě nové anody jsoh uplně pryč! Motna byli do slqdke. Koupil jsem nove tak je tam dám a uvidim. Kazdopadne neco je špatně. Nemuze to delat solární panel. Baterii tim dobijim v podstatě pořád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čim to maš natřený , nebo maš tam anti foul ? Divny to je , jakou maš barvu z venku , jesli to neni ""přehnana reakce"" (nemyslim to nijak útočně) foto maš ? 

Ja mel necky na moři 3 tejdny , vytáh to jeřabem , proplách a oplách az cca po 36h doma , z venku tmavě modrs barva a nevidim ani rozhraní hladiny ! , a zase mi klasa stačil 1L sajrajtu od star britu , což je pro mě normalka a ani se nemusim snažit to pucovat , nanesu a owapkuju   , anti foul nepouživám , anody na SÚZE nemám  👌

MÁŠ TO MÁKÝ ZAČAROVANÝ 😈

Upraveno uživatelem HANZTD
Odkaz ke komentáři

Problem s ubytkem anody asi vyresen. Mel jsem tam horcikovou, ktera do moře není no.. tak zkusenost zase :). Pretrvava ale problem s usazeninou. Sůl to není.. voz foto toto je hlinikova anoda, ktera byla uplne cista. Takto vypada po 10 dnech na moři. Natřené to mam sea line antifoulingem.

20230715_182704.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...