Přejít na obsah
Plavidla.cz

Chorvatsko

tomas80

Doporučené příspěvky

tak v sobotu fakt nevim !! abys nečekal na pondělek 27 ,,, a radši to řešim v prac dny .. mam navštívený . biograd (naproti lodní benzince u vody) , tisno (za otočnym můstkem 100m levá)  , šibenik (vlevo vedle kanclu Jadrolinie u vody na promenádě - 300m od autobusáku) >>všude parkplac pro auta<<  a radši tam jdu osobně než net - asi nevim jak bych v tom lovil co a jak 😄  

vudce plavidla , modrou kartu min. na 3mil € , platnej techničák necek , NĚKDE a NĚKDY hotovost nebo kartu ( asi podle vyspání 🙂 ) a ja jim dycky ukazuju i všechny potvrzení co už mi za ty léta vydali - tak smích a uznání věrnosti  😄 nevim co tam ty předemnou dycky dělaj dyš už tam sou , ale ja to mam za 2min hotovo i se zaplacenim a zavření za sebou dveří 😄 

to zase ja sem opak , preferuju (dizalicu) - jeřáb ( v Pakoštanu ) , fotky tu sou , at necpu vlek do moře ... 😎 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Zveřejněné obrázky

kapitánáty podle regionů a měst najdeš tady:

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske - Novigrad (Dalmacija) (gov.hr)

Novinky na rok 2024 jsem nestudoval. Doposud jsem poplatek za loď vyřídil a platil vždy osobně na kapitanátu. Je k tomu potřeba doklad od lodi a pojištění.

Co se týče sjezdu do vody, uměl bych poradit u Biogradu, ale to přes SZ. Místo tam není neomezené, ale je to sjezd s parkováním auta a přívěsu za 10E na den u malého zahradního kempu, kde si to majitel hlídá.

Odkaz ke komentáři

Pardon, že to kouskuju, ale uklízím si v dílně, poslouchám oldies a mezi tím odbíhám k fóru.

S velkou pravděpodobností pojedeme taky poslední květnový týden do HR. Začínat budeme v Biogradu a ještě není jasné, jestli pojedeme na sever nebo na jih. Bude to zase na týden. Na sever to projeté nemáme, takže nové výzvy. Na jih máme oblíbený Murter, Vodici, Primošten. Pokud bychom se vydali na jih, tak se zřejmě potkáme.  🙂 

Kdybys potřeboval nějaká doporučení pro tuto oblast, tak to máme trochu projeté (Dugi Otok, Pašman, Kornati, Murter, Vodice, Šiběnik, Primošten, Rogoznica....)

Minulý rok jsme to za týden dali z Biogradu přes Hvar do Podgory a zpátky Split, Trogir, Biograd ..... Ale to už bylo moc. Sice jsem si splnil sen dojet lodí daleko tam a zpátky, ale s manželkou už na něco takového nemůžu počítat. 😄

Odkaz ke komentáři

Já mám namyšlené, že budeme bydlet v hotýlku na ostrově Krapanj, hotýlek mi poskytne přímo před okny úvaz u mola a zároveň hlídané parkování pro auto a vlek na pevnině. Z Krapanju budeme vyjíždět Primošten, Šibenik, Skradin, Vodice, Kornati …

vše mám vyřešené, jen musím loď někde spustit, aby jsme do ní mohli naložit sebe a kufry a převézt se na Krapanj a musím vyřešit přihlášení v Šibeniku v sobotu. Zítra zavoláme na kapitanát a zeptáme se …

Odkaz ke komentáři

Tak snad nedopadneš jako já loni, když jsem tam dorazil v době, kdy měli mít otevřeno, a na dveřích cedule že z důvodu nedostatku pracovníků zavřeno. 😀

Letos jsem první den jezdil bez zaplacení, protože byla neděle a široko daleko žádný otevřený kapitanát.

Odkaz ke komentáři

já jedu st 29.5 na večer , čt 30.5 dopol na místě , nasáčkovat se na apartmán - již po 7 na stejný místo v Pakoštanu 👍 odpojit necky > alou na capitanát uvidim podle nálady kam 📍 , z5 připřáhnout a pod jeřáb , zakotvit pod balkon a na čt bude splněno , v pá 31.5 to muže vypuknout ..... so 15.6 po o odjezd ČR 😎 
koukam že tam  bude natřískáno 😂🤡🤣

TWL : z Krapanju na otočku na KORNATI slušnej plán 🙈 ---- mě se tam zatim NIKDY nechtělo ani z Pakoše a na 99,9% to je stejný dál ,, sem soudnej a mám se rád 😂 , nám s PLAVČICÍ stačí vymetat zátoky ve formě lehára a flákání ⛱️

Upraveno uživatelem HANZTD
Odkaz ke komentáři