PETR-K Zveřejněno 30. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 30. Březen 2009 Prosím o radu, kdo dokáže udělat na renovovaný mahagonový člun nové čelní plexisklo i s okrajovým kováním. ÄŽěkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2009 Jedná se o lomené,nebo ohýbané plexi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR-K Odesláno 9. Prosinec 2009 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2009 Jedná se o lomené,nebo ohýbané plexi?Jedná se o ohýbané plexi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2009 Ohýbané plexi vyrobí firma AZ plastik Praha 7,rámeček já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicronx Odesláno 9. ledna Sdílet Odesláno 9. ledna Je možné poslat kontakt? Chtěl bych dodělat renovaci mahagonového mazlíka co mi leží už 10 let pod plachtou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. ledna Sdílet Odesláno 9. ledna PLEXIPLAST s.r.o. - Zpracování plexiskla, polykarbonátu a jiných plastů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. ledna Sdílet Odesláno 9. ledna Na starou loď jsem štít vyráběl, respektive jsem si vyrobil formu, na které se to pak v peci u profíků natvarovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. ledna Sdílet Odesláno 9. ledna Pointou bylo, že ten hliníkový plech byl na formě napínaný pružinama, aby se po nahřátí nezkrabatěl. On to pak v peci nahřáli na teplotu při které si to plexi na formu vlastní vahou sedlo a pak to nechali 24 hodin pozvolna chladnout, aby v plexi nevzniklo pnutí. Okno jsem měnil, protože v tom původním se objevily drobné prasklinky a při nasvícení sluncem skrz něj nebylo vidět. U toho nového se prasklinky objevily už za 2 roky. Zjistil jsem, že to způsobovala plachta, která na hranu okna působila svou váhou a napnutím a zatěžovala ho. To prý plexi nesnáší a pak udělá ty drobné prasklinky......😐 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicronx Odesláno 9. ledna Sdílet Odesláno 9. ledna To se ti povedlo, vypadá to perfektně. Jaká je tloušťka plexiskla? Ta forma vypadá taky dobře a díky za typ na firmu ohledně plexiskla. Ještě musím nechat udělat i rámeček okna , protože původní k lodi nebyl. Tak sháním někoho kdo ví jak by měl vypadat a udělá ho. Ty máš původní rámeček nebo dělaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 10. ledna Sdílet Odesláno 10. ledna Rám jsem použil původní. Tloušťka skla byla myslím 5mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antove Odesláno 28. května Sdílet Odesláno 28. května V 9. 1. 2024 at 11:30, omicronx napsal: Je možné poslat kontakt? Chtěl bych dodělat renovaci mahagonového mazlíka co mi leží už 10 let pod plachtou 🙂 co to je za loď ? myslim ze tam bylo sklo ze čtyř dílů v dřevěnych rameckach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky