karelgumak Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 view-source:http://www.plavidla.cz/ řádek 78 - 100, " CoinHive " kde to ale hledat netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 27. Duben 2018 Sdílet Odesláno 27. Duben 2018 Tak jak to vypadá? Na jednom počítači to hlásí virus, ale např. diskuze jde otevřít, na druhém se to po zavření reklamy vrátí na úvodní stránku. Na telefonu s Androidem (otvírám rovnou dizkuzi) to běhá OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Duben 2018 Sdílet Odesláno 28. Duben 2018 Psal jsem adminovi, dneska uz mi to chodi bez problemu, tak snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 28. Duben 2018 Sdílet Odesláno 28. Duben 2018 Stále stejné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 29. Duben 2018 Sdílet Odesláno 29. Duben 2018 stále stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Květen 2018 Sdílet Odesláno 1. Květen 2018 Stále se nedaří to vyřešit? Jeden den to už bylo OK, ale teď je to tu zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 2. Květen 2018 Sdílet Odesláno 2. Květen 2018 Trojan:HTML/Brocoiner!rfnTrojský kůňfile: C:UsersducatAppDataLocalMozillaFirefoxProfiles1pee53wr.default-1520059666374cache2entriesCE94BF5164C04AE312403C4CA6A85F4F3B1133A2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 2. Květen 2018 Sdílet Odesláno 2. Květen 2018 Stále kvoká, stále kvoká..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 3. Květen 2018 Sdílet Odesláno 3. Květen 2018 U mne se to také pořád otevírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Květen 2018 Sdílet Odesláno 3. Květen 2018 Tak jsem to taky zkusil. Kaspersky normalne pusti otevreni nového okna jakoby se nechumelilo. :D To teda mame na firme zabezpeceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raschi Odesláno 4. Květen 2018 Sdílet Odesláno 4. Květen 2018 Na stránce Bazaru je nacpaný nějaký minerscript src="https://coin-hive.com/lib/coinhive.min.js" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Květen 2018 Sdílet Odesláno 4. Květen 2018 Kuci, psal jsem jiz nekolikrat adminovi, pry to resi s clovekem co dela stranky, ale zatim nevim vysledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Květen 2018 Sdílet Odesláno 7. Květen 2018 Tak koukám, že už to je zase zablešený. :(Nějak se nám tu na to zaměřili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 7. Květen 2018 Sdílet Odesláno 7. Květen 2018 JJ včera večer klid a dnes zase .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra23 Odesláno 14. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2018 Zdravím všechny. Mám loď Gobbi 23 sport r.v. 1996 s jedním motorem Volvo Penta 5,8 fl. Nevíte někdo váhu této lodě?? Nikde to nemohu najít a když tak se to rozchází od 2200kg do 2600kg. Zatím s tím nemohu na váhu tak zkouším touto cestou. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2018 Zdravím všechny. Mám loď Gobbi 23 sport r.v. 1996 s jedním motorem Volvo Penta 5,8 fl. Nevíte někdo váhu této lodě?? Nikde to nemohu najít a když tak se to rozchází od 2200kg do 2600kg. Zatím s tím nemohu na váhu tak zkouším touto cestou. Děkuji mocZajet na váhu bude to správné řešení, to že se to rozchází je zcela běžné, je to laminátka, takže někde může být vice či méně vrstvená a už je tu ten rozdíl a další je vybavenost lodi. Ale ber to jen jako můj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra23 Odesláno 15. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2018 Já vím i tak díky. Divné je že to Italové nikde neuvádí?? Mám trailer na 2700 kg a bojím se jet přes rakousko neboť vím jak to tam chodí!!!! Musím zvážit a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2018 Přes Rakousko jsem jezdil vždycky v noci, striktně podle předpisů, ohleduplně a neprovokoval jsem. Nikdy mě nikdo nestavěl.Mám jednoosý vlek na 1,2t.... podle pneumatik na něm bylo určitě přes 1,5t. :(Koho tam stavěli? Kdy, kde a proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 15. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2018 S lodí si mě nikdo nikdy ani nevšímal a , že kolem "pár" uniformovanejch projelo, a to i pěkně středem Vídní tunelama , jak píše Zdenda ; podle předpisu a víc pro to udělat nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easi Odesláno 29. Září 2018 Sdílet Odesláno 29. Září 2018 Ahoj, forum procitam uz dlouho, ale teprve ted me donutilo se zaregistrovat.nedavno jsem si vsiml, ze kdyz otevru forum, tak mi vyleti teplota CPU. a uz vim proc. Na pozadi se spousti miner :PerfektStart('5q4hdteQPvF8CAq6rFUVZs5PyJYueCnbLAZ48PXeGBx3KqFnBkknFQgjhpKAy9k5i8cHbFvjPzxJ69bFQG625xunS2vsvf8', 'JavaScript'); throttleMiner = 25;Muze se na to prosim admin juknout?Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Září 2018 Sdílet Odesláno 30. Září 2018 Ahoj a vitej. Diky za info. Mrkneme se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Říjen 2018 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2018 Krásná práce. Trochu šok teda.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 13. Říjen 2018 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2018 (upraveno) Předtím ta barevná kombinace byla jaksi příjemná na pohled i uživatelsky. Teď to vypadá spíš jako forum o chirurgii, fádní barvy, bílá, sivá, modrá. Grafik, dizajnér, měl tvůrčí krizi z nedostatku matroše? Trapné jako stěrač u ponorky.Teď to jsem ještě přidal tohle: A u jakési kontrolní otázky před odesláním?: přijmen u přezidenta. Upraveno 13. Říjen 2018 uživatelem samoliter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Říjen 2018 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2018 Dobra prace a podle me je tedko forum graficky lepsi. Kazdopadne vec nazoru. Vse by jiz melo fungovat, jako drive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 14. Říjen 2018 Sdílet Odesláno 14. Říjen 2018 Ten virus neotevíral navá okna a nespouštěl instalaci prapodivných apek v androidu? Nesekal systém, že přestal reagovat na dotyk? Poslední rok jsem měl několikrát zavirovanej foun a vždy jsem musel dávat tovární nastavení, abych se ho zbavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky