Myš Odesláno 24. Listopad 2023 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2023 Já jsem si udělal tyto, ale ty Luborovy jsou fakt vymakané. Vidět je dřív, okopíroval bych je. Kde se ty čepy dají koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 25. Listopad 2023 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2023 GN 114.3 Zajišťovací čepy | Elesa+Ganter (elesa-ganter.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Odesláno 26. Listopad 2023 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2023 Lubore, moc dekuji. To urcite pouziju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 28. ledna Autor Sdílet Odesláno 28. ledna Tak mrazy povolily a ve stodole je snesitelně, tak jsem nevydržel a šel montovat blbůstky, co mi postupně přišly z německa. Začal jsem ploterem a reprákama. Ploter osazen bez problémů, jen jsem bohužel při dobrušování výřezu malinko škrábnul povrch konzoly. při osazování repráku na pravém boku jsem měl strach při vyřezávání přímočarkou, abych nepřeříznul kabely řízení který tama vedou. Těsně jsem je minul a i rozvod reprákových drátů byl jednoduchý. Na levém boku jsem si myslel, že to bude jednodušší, bo tam nic nevede, ale už při vyřezávání jsem cítil, že to jde nějak víc ztuha. Pod laminátem nebyl volný prostor jako vpravo, ale byl kompletně vyplněn montážní pěnou, takže pro reprák bylo potřeba vydlabat dutinu a hlavně bylo potřeba prokutat cca 70 cm dlouhý tunel, abych mohl protáhnout dráty. Bylo to jednodušší, než to na první pohled vypadalo. Příště mě čeká osazení přehrávače garmin do boku konzoly, zapojení NMEA sítě a zapojení gate mezi motorem a ploterem. A pak ještě sonarovou sondu atd. atd 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 29. ledna Sdílet Odesláno 29. ledna to je vždycky , ale jak píšeš ještě tě čeká 🛠️ UŽ JEN ATD ATD ATD 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 30. ledna Sdílet Odesláno 30. ledna a já z lodi ještě ani nevyndal peřiny z loňska. Stydím se. 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 31. ledna Sdílet Odesláno 31. ledna před 22 hodinami, Lubor napsal: a já z lodi ještě ani nevyndal peřiny z loňska. Stydím se. 😊 To bude na jaře smrádek 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 9. dubna Sdílet Odesláno 9. dubna Ahoj Pebu, počasí je krásné, jak pokračuješ pracemi na lodi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 8. května Autor Sdílet Odesláno 8. května Tak po delším čase … Zima za námi a na lodi nebylo uděláno tolik práce, kolik jsem si představoval, bo ve studené stodole to nebylo v zimě úplně ono … Takže zbylo dost práce na jaro a navíc na chalupě nemám tolik času, tak jsem loď zapřáhnul a převezl ji domů před barák a montuji tam. A jaký je aktuální stav ? Co se mi od koupě lodě podařilo … - v podpalubí je namontována automatická bilge pumpa se dvěmi plováky - do podpalubí jsme instaloval nádrž, čerpadlo a vyvedl na záď sprchu - nechal jsem opravit roztržené cabrio - do konzole jsem nainstaloval ploter Garmin, NMEA síť, Mercury komunikátor s NMEA, přehrávač Fusion - v bocích jsou repráky - na zádi je sonar - opravil jsem zámek skříňky - namontoval jsem stožárek a vlajku - na baterku jsem dal mechanický odpojovač baterie - přidal jsem další pojistkovou skříň a převrtal elektriku - do skřńky napasoval přenosnou lednici A to je zatím vše … Do odjezdu do Chorvatska na konci května ještě musím přidělat na vozík rezervu, zajistit si pojištění a můžeme vyrazit … 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 8. května Sdílet Odesláno 8. května Krásná práce!!! Zaujala mne ta lednička, to je na zvlášť akumulátor 18 v že jo? Zajímavé řešení, když někde delší dobu stojíš, tak se nemusíš obávat vybití startovací baterie, pokud máš jen jednu.......👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 8. května Sdílet Odesláno 8. května (upraveno) pebu CHr kdy / kam ? (mě stačej do přenosky namražený pet s vodou) , všecko chladěj a postupně upíjím , a tak dokola celou flákárnu , každej den 🚣♂️ hrozný jak ten pracháč měl vlastně defakto holotu 😄 .. aspon se nenudíš !! 😉 PS: zase koukam a musim se optat : kam / kde se vyvalíš(te) v zátoce ? už si to testoval na souši (na sucho) ?? Upraveno 8. května uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 8. května Autor Sdílet Odesláno 8. května Ta lednice má tři možnosti napájení. Klasickou vidlici 230V, autokonektor 12V a akumulátor Metabo 18V. Takže doma ji nachladím v normální zásuvce, pak ji mám v autě na 12V, na lodi taktéž 12V a když se nejede tak přepnu na akumulátor. Za cca 3000,- úplně super věc. + akumulátory, ale mám od Metaba hromadu nářádí, takže ty jsem už měl … 25.5. jedeme na Krapanj. Předchozí majitel má i lodě úplně jiného ražení, než je tadleta. Tuto měl někde u baráku na malým sladkým jezeře … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 8. května Sdílet Odesláno 8. května Krapanj je krásný ostrov, ty staré domečky jsou úžasné..... Je to kousek na spoustu dalších ostrovů a ostrůvků, moc pěkné místo😀 Ještě k té lednici, vejde se tam prosím nastojato 2 lt pet láhev? Máš představu, jak dlouho vydrží jet na tu baterku? Dík😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 9. května Sdílet Odesláno 9. května pebu ajo už si to psal v tému ,,motorovou jachtou do chorvatu,, a ja ti na to i odpovidal 😄 jasný že pracháč ma lodě JINÝHO RAŽENÍ 🙂 - myslel sem to tak že maš aspon v čem kutit 🛠️ ja musim přidělat ten zadní díl bimi (protože ho NUTNĚ potřebuju😎) a jinak mě žadná ,,DŮLEŽITÁ,, hovadinka letos nenapadla 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 9. května Autor Sdílet Odesláno 9. května 2 lt láhve nevím, ale 1,5l se tam na stojáka vlezou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 10. května Sdílet Odesláno 10. května Mohl bych poprosit, o vyzkoušení té klasické 2 lt pet. zda se vejde, až budeš mít čas. Dík moc 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 13. května Autor Sdílet Odesláno 13. května V 10. 5. 2024 at 21:08, sedivak napsal: Mohl bych poprosit, o vyzkoušení té klasické 2 lt pet. zda se vejde, až budeš mít čas. Dík moc 😀 Si výjimečně koupím Colu a vyzkouším 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 13. května Sdílet Odesláno 13. května No já piju taky 1,5 lt perlivou vodu z Penny, ale dětem nechutná😁 Moc děkuju👍😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 13. května Sdílet Odesláno 13. května sedivak sem s tebou za jedno co se velikosti 1.5L týká , ty jedu taky (jen teda prosim neperlivou 😎 ) : 1x nastuděnou k okamžitýmu použití , 2x namražený do ledu k postupnýmu upíjení , a do tý doby sloužej jako chladící médium v klasa přenosnym chlad boxu a opravdu to funguje celej den (X let praxe) , chladák mam ma meckách v podpalubí 👍 (v tematu SUZUKI , tam jakk je ta foto do hloubky k dodělanýmu pruhledu na vytíraní kýlu) ....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 19. května Autor Sdílet Odesláno 19. května Tak dvoulitrovka se do Metaba vleze, vlezou se tam dve, nebo ctyri jedenapul litrovky… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 20. května Sdílet Odesláno 20. května (upraveno) testman 🤣 , ale překvapilo jak je to hluboký 👍 to pak vychází , že 1,5L je lepší na množství tekutin 😎 Upraveno 20. května uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 20. května Sdílet Odesláno 20. května Moc děkuju za test 😁 i ta bedna vypadá hodně festovní, paráda 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebu Odesláno 23. května Autor Sdílet Odesláno 23. května Posledni drobne vychytavky, pred odjezdem do Chorvatska … 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 23. května Sdílet Odesláno 23. května pěkně si to z venku DOdesignul 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 24. května Sdílet Odesláno 24. května Ta oranžová je úžasná - polstry, blatníky, kurty, rolny, odrazky a polepy, bomba to ladí 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky