sedivak Odesláno 17. června Sdílet Odesláno 17. června Proč se "soudruzi z ŘVC" nezajeli podívat, jak to funguje třeba v tom HR, kde stačí hadicová spojka obyč. zahradní plast za 20 Kč a tankuješ, u nás musíme kupovat něco za 500 Kč a to ani nevíme jistě, zda to bude pasovat.....🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 25. června Sdílet Odesláno 25. června Dneska jsem to koupil v pristavu na Hluboky za 500. Je to original, nerez. Pan rikal, ze to objednavaji nekde v Polsku, u nas pry koupit nejde, ze to nepasuje 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 25. června Sdílet Odesláno 25. června 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 25. června Sdílet Odesláno 25. června Mam jeste dva volne originály, kdyby nekdo mel zajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef12345 Odesláno 25. června Sdílet Odesláno 25. června (upraveno) před 5 hodinami, ondra napsal: Mam jeste dva volne originály, kdyby nekdo mel zajem. ahoj měl bych zájem! mužeš mi to zaslat poslal jsem zpravu do SZ Upraveno 25. června uživatelem josef12345 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. června Sdílet Odesláno 26. června No kdyby jsme nebyli v Čechách, tak by to mohlo být jak v Nizozemí, tam je u každé vody rovnou i hadice, takže si zakotvíš, rozmotáš hadici napustíš smotáš a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. června Sdílet Odesláno 26. června Já té mosazné, co jsem dal fotky, sundal o-kroužek, drážku zalepil epoxou, pak celé stočil na průměr 15, ještě trochu vybral u rozšíření, aby zapadly kuličky zámku, a funguje to 1A. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef12345 Odesláno 30. července Sdílet Odesláno 30. července ta ta přípojka od Ondry funguje, jen se to musí trochu více zatlačit do te samice ve sloupku odzkoušeno v Hluboké nad vltavou, v a v Poděbradech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky