josef12345 Odesláno 11. června Sdílet Odesláno 11. června zdravím! chtěl bych se zeptat jakou redukci na hadici koupit na napojení na vodu do sloupku v přístavu, elektrika je jasná, ale voda mi není děkuji za informace popř odkazy kde si redukci zakoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) mam za to , že na 95% se všude využívá 3/4" rychlospojka -- na sloupku je většinou samec / ty musíš samici kup si oboje , stojí to každá rychlospojka 2 x 13,- a nášrub na hadici 1 x 40,- Upraveno 12. června uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) Omyl. Na sloupku je samozřejmě vždy samice. Kde to koupíš nevím, mě to koupil kamarád někde na Morave pozor, tohle nefunguje, kamarád to koupil zřejmě blbě!! 😝 Upraveno 13. června uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června tak ta poslední foto od davida je komplet v plastu za cca 35,- a nebo v mosazi za cca 100,- 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června https://www.lidl.cz/p/parkside-sada-mosaznych-spojek-rozdelovac/p100344293001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června V Lídlu mají i na prodejně tyto koncovky za pár korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června https://www.lidl.cz/p/silvercrest-zasuvkova-lista/p100373543 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června A tohle by mělo pasovat pro odběr elektřiny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června POZOR, klasická spojka pro zahradní hadice do sloupku nepasuje! Ta správná vypadá skoro stejně, ale má nepatrně jiný rozměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června Já kdysi koupil toto: 54600A3 | Hadicová spojka Vsuvka na konec hadice přímý Samec, Nerezová ocel | RS (rs-online.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června Ještě jsem si vzpomněl, že mi kdysi v Hornbachu spojky pro vzduchové hadice připadaly stejné. Takže by tam mohlo pasovat toto: Vsuvka s vnějším závitem 1/2" mosaz - HORNBACH ale ověřené to nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června před 3 hodinami, Lubor napsal: Já kdysi koupil toto: 54600A3 | Hadicová spojka Vsuvka na konec hadice přímý Samec, Nerezová ocel | RS (rs-online.com) Ano, tahle spojka nemá na konci O-kroužek. Ten je v samici. Takže to, co je na mejch fotkách nefunguje ani z jedný strany! Právě jsem to byl vyzkoušet u nás na novém mole, protože ukázaná platí. 🤣🤣 Horší je, že Google tu správnou nějak nemůže najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června Na mne to dělá dojem, že NITO je výrobce, ale jejich spojky budou univerzální a kompatibilní s ostatními výrobci. Zkusím doma tu co pasuje do sloupku porovnat se spojkou co mám na kompresoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června Před hodinou, david napsal: .... Právě jsem to byl vyzkoušet u nás na novém mole, protože ukázaná platí. Zrovna dneska jsem to nové molo viděl na stránkách RVC. Moc hezký. To kotvíš u něj, nebo vedle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) před 8 hodinami, Lubor napsal: Zrovna dneska jsem to nové molo viděl na stránkách RVC. Moc hezký. To kotvíš u něj, nebo vedle? To jsem tam kotvil, abych shlédl zahajovací parádu. Své stání mám cca 200m proti proudu. Upraveno 13. června uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) tak v PÍŠTANECH se přicvakneš normální zahradní 3/4" klasikou , od toho sem se odrážel 👐 případně se omlouvam za uvedení v omyl 🤣 mě je to defakto fuk , vodu nepotřebuju 😈 zejtra vyfotim , tady v Pakoštane ☝️ 👀 a bude jasno kde vymejšlej hovadiny 🤣🤣 Upraveno 13. června uživatelem HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) Tak už tomu nerozumím vůbec. Kamarád, co mi tu spojku na fotkách dal, ji v Čelákovicích do stojanu nandal. Mě v Davli nejde o 0,7mm průměru. Šla by 15mm, (zkoušel sem dát trubku 15mm) tahle má 15,7. Jestli to tam napral silou nevím, mně to nejde přes O-kroužek, co je vevnitř samice, a zničit jsem to nechtěl. Upraveno 13. června uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 14. června Sdílet Odesláno 14. června takže tady důkaz toho , že když nevymejšlíš žádný hovadiny , tak se připojí a dokáže obsloužit každej kdo přijede PAKOŠTANE naproti kotvícím místům k možnosti doplnění vody a el ... kalsická 3/4" nebo rovnou nastrčit hadici (sou tam dva nebo tři samoobslužný domky) PROČ TO KOMPLIKOVAT 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 16. června Sdílet Odesláno 16. června No logické to je, udělat takovou přípojku na kterou koupíš koncovku v každém "hobby shopu" , ale u nás musí být zase něco spešl.......🤦♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. června Sdílet Odesláno 16. června Až tak by to nevadilo, kdyby soudruzi z ŘVC dali katalogové číslo onoho produktu. Dát spojka Nico 1/2" je málo, páč jich je celej pytel, každá jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 16. června Sdílet Odesláno 16. června Original je zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. června Sdílet Odesláno 16. června (upraveno) Číslo katalogu nevíš? Mají podobné, ale na různé tlaky a z fotky obchodu to nejde rozeznat. Rozměry neuvádí. Upraveno 16. června uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 16. června Sdílet Odesláno 16. června Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 17. června Sdílet Odesláno 17. června V 13. 6. 2024 at 6:55, Lubor napsal: Já kdysi koupil toto: 54600A3 | Hadicová spojka Vsuvka na konec hadice přímý Samec, Nerezová ocel | RS (rs-online.com) To je odkaz do eshopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky