Jendaaa Zveřejněno 31. Červenec 2022 Sdílet Zveřejněno 31. Červenec 2022 Dobrý den. Mám kajutový člun se závěsným motorem 5hp bez registrace. Přemýšlím o udělání průkazu VMP a tím pádem i registraci člunu. Zajímá mě, co vše je třeba k registraci, jak často je technická prohlídka, co se kontroluje..mám na lodi dodělávaná světla, jsou třeba ty problém? Nebo to není přísné jako u auta? Motor bych pořizoval 19kW. Moc díky za všechny reakce. Hodně jsem si toho pročetl, ale názory vždy různé a moc nevím, co si vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 31. Červenec 2022 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2022 pokud si teda HODNĚ četl , tak víš , že technická je po 5 letech a pravidla jsou jasně daná - někdy i přísná ;) takže všechny dodělávky ti musej splnovat danej předpis jinak seš v ....... , kontroluje se uplně všechno dle předpisu na danou velikost lodě ... jakej máš motor nad 5hp je potom uplně jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 31. Červenec 2022 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2022 Loď musí mít CE a Ty musíš doložit doklad jak jsi jí získal (faktura, nebo kupní smlouva). Bez toho jí přihlásit nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se