my65hp Odesláno 24. Květen 2022 Sdílet Odesláno 24. Květen 2022 JE to vyhláška SPS ze včera , zde je odkaz https://plavebniurad.cz/informace Nechci se tady zaplétat do nesmyslných debat, ale je to informace, žádná vyhláška, žádné omezení, nic takového. Stačí si zavolat na SPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Květen 2022 Sdílet Odesláno 25. Květen 2022 Vyhláška to není. Ale chápu, že to tak vypadá. Jediný účel je zastrašit majitele lodí registrovaných mimo ČR. Jak jsem psal, stačí dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 27. Květen 2022 Sdílet Odesláno 27. Květen 2022 Pánové z jiného soudku...nevíte odkud čerpají technici SPS požadavky, kterými se řídí při technických kontrolách??? Jeden nejmenovaný známý technik pan z Děčínské SPS už začíná vymýšlet takový voloviny, že by mě fakt zajímalo z jaké vyhlášky ty požadavky bere.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Květen 2022 Sdílet Odesláno 27. Květen 2022 konkretne jake?ja ji delal v uterý a v pohode-jedina zmena proti minule byla platna nalepka-.revize hasicaku......a s tim si snadkaždy dokaže poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 29. Květen 2022 Sdílet Odesláno 29. Květen 2022 Za mně taky v pohodě , hasičák s revizí je jasnej , vesty s CE označením a na počet míst v lodi . Jinak to bylo v klidu . Před 5 ti lety ještě chtěli chemický WC , loni po tom ani nevzdechli. Jinak háček , lana , elektrika aby byla OK , Na plyn revize . U kovových lodí tloušťka obšívky , tak to se chce zeptat . A samo sebou motor co je zapsanej v techničáku . Nic co by bylo něco neobvyklého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 29. Květen 2022 Sdílet Odesláno 29. Květen 2022 Jen poznámka - vesty nejsou na počet míst v lodi, ale na počet momentálně na palubě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 29. Květen 2022 Sdílet Odesláno 29. Květen 2022 Pánové z jiného soudku...nevíte odkud čerpají technici SPS požadavky, kterými se řídí při technických kontrolách??? Jeden nejmenovaný známý technik pan z Děčínské SPS už začíná vymýšlet takový voloviny, že by mě fakt zajímalo z jaké vyhlášky ty požadavky bere.Dík334/2015 a dodatku 138/2019.Kdyby chtěli opravdu všechno, tak nevyjedem nikdo. Tak asi tak. 😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 2. Červen 2023 Sdílet Odesláno 2. Červen 2023 15.5 23 sem byl osobně na technický s lodí na SPS , objednano přes net online , dojel na čas zašel za pánem , předal žádost , zaplatil na pokladně 2000,- kč seběh k neckám , odplachtoval , pan ofotil štítky motor lod , lehky ukázání výbavení a než sem zaplachtoval tak bylo papírově vyřízeno . a to mi ještě vystavoval new průkaz páč starej byl už z obou stran plnej všechen průběh akce naprosto v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky