Přejít na obsah
Plavidla.cz

Poplatek za technickou prohlídku


valecek

Doporučené příspěvky

Chci podat žádost o technickou prohlídku a prodloužení platnosti lodního osvědčení před propadnutím platnost a nemohu rozklíčovat kolik mám platit za pravidelnou prohlídku pro :

malé plavidlo jejichž součin délky, šířky a ponoru je nejvýše 30 m3

-zda 1000.- nebo 1500.- V hlavičce sloupce je uvedeno 3) a 4) , ale nikde není vysvětlení - poslední sloupec ne - ten je vysvětlen - Technická prohlídka před zápisem . Pomůže někdo??



Screen-Shot-08-26-21-at-09-35-PM.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodloužení platnosti lodního osvědčení ještě nemusí znamenat technickou prohlídku. Zrovna před měsícem jsem tím prošel. Loď 4 roky stará, lodní osvědčení propadlé. Na SPS mi jen prodloužili platnost v lodním osvědčení a bylo to zdarma! Protože to byla nová loď a tam TP platí déle, nežli 4 roky.

Dokonce mi sami volali, když jsem si zarezervoval termín TP, že nemusím jezdit s lodí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jedno to není. Pokud dělám technickou na 3,2m gumáku s 9,8k motorem, tak platím za to, že zkontrolují jestli tam je číslo co tam bylo minule, tolik jako za člun kde je co kontrolovat. Jestliže ten gumák bude v bordelu, tak ho prostě nenafouknu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

jen pro info - byl jsem na TP v srpnu letos v Brandýse s lodí 4,2 m a 30 HP výkon. Byl jsem buzerován skoro půl hodiny. Začalo to telefonátem kde jsem, že na mě čekají někde na náměstí....já blbec byl s lodí na vodě. Už z dálky jsem byl informován, že nemám pevně instalované světlo, pevně přidělanou nádrž, pevně přidělaný hasičák. Lana jsem měl naštestí dost, spokojenost byla i s tím, že jsem měl dvě kotvy. Lékarnu jsem také měl. Chyběl mě háček - mám na pádle ale to nestačí. Pak jsme šli k autu a tam jsem neměl kolek, tak jsem sdělil, že by mohla být úhrada kartou - odpověď byla, že to ale musí nastartovat terminálk a to bude nějakou dobu trvat a oni nemají čas se zdržovat nějakým gumákem.....psal jsem na plavebku stížnost a odpověď byl, že mají moc práce a budou na zlepšení komunikace pracovat......

tak jsem si ulevil a už věřím, že plavebka umí buzerovat. Mám i pevné lodě a do letoška jsem jen plaveku chválil, ale letošní rok byl fakt skvělý.....ahoj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...