PetrK Zveřejněno 16. Březen 2021 Sdílet Zveřejněno 16. Březen 2021 Ahoj,chtěl bych se zeptat, třeba je to úplná kravina, co o tom míníte - nemůže se závěsnému motoru stát něco zásadního během převozu (naležato) na přívěsném vozíku za autem? Předpokládám že bych ho podložil polystyrenem aby se neodřel a trochu to tlumilo nárazy, ale víc pro to asi udělat nedokážu. Zajímá mě to především v souvislosti s těmi nárazy a vibracemi - v autě je to všechno odpruženo, ale ten vozík je přece jen takovej brutálnější..Dík za odpovědi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 16. Březen 2021 Sdílet Odesláno 16. Březen 2021 ano je to brutálnější , a ne každej motor snáší polohu na ležato a pak ještě na jakym boku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 16. Březen 2021 Sdílet Odesláno 16. Březen 2021 tohle bych neriskoval a 4t musí ležet jen na jednom boku viz návod . Zavěšenej na lodi není potíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 16. Březen 2021 Sdílet Odesláno 16. Březen 2021 (upraveno) tohle bych neriskoval a 4t musí ležet jen na jednom boku viz návod . Zavěšenej na lodi není potížA teď mi Bohouši řekni na které straně mám vozit můj motor? Návod říká něco jiného než štítek na motoru... :) Upraveno 16. Březen 2021 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Březen 2021 Sdílet Odesláno 16. Březen 2021 Ja bych veril nalepce na motoru, vickem na nalejvani oleje nahoru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 16. Březen 2021 Sdílet Odesláno 16. Březen 2021 Ja bych veril nalepce na motoru, vickem na nalejvani oleje nahoru, ne?Zase to je pod deklem přesná kopie Mercury, kterej se dává na pínu víčkem a odvzdušněním skříně dolů a karburací nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 17. Březen 2021 Autor Sdílet Odesláno 17. Březen 2021 Je to 4T, je mi jasný že jen na jednom boku, nakonec ho tak pravidelně v autě vozívám. Ale teď bude v autě asi něco jiného, na lodi ho mít upevněnej nechci, nechci riskovat utržení zrcadla..Šlo mi především o to natřásání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Březen 2021 Sdílet Odesláno 17. Březen 2021 Jak velkej to je motor? Ma tlakovy mazani?Toho natrasani bych se az tak nebal, za provozu motory vibrujou az hruza, tam spis jde o to nic neulomit. Poloha ma vliv ohledne vyliti oleje nebo nateceni kam nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 17. Březen 2021 Autor Sdílet Odesláno 17. Březen 2021 (upraveno) Je to HIDEA 15, jaký je mazání, nevím.. Říkal jsem si, že když bych to položil na desku polystyrenu a tu na desku nějaký minerální vlny, tak to musí aspoň trochu tlumit.. Upraveno 17. Březen 2021 uživatelem PetrK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 17. Březen 2021 Sdílet Odesláno 17. Březen 2021 normálně hideu 15 vozím v loďi položenou na molitanu a hlavně pořádně přivázat. Když ho dám na zrcadlo tak ho nechám hodinu aby stekl olej tam kam má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Březen 2021 Sdílet Odesláno 17. Březen 2021 No, pokud ten vlek bude jinak prazdnej a je to normalni vlek na gumovym perovani (kterej prakticky nepruzi), bude dost tezky udrzet motor na miste. Asi bych mu dost vyrazne podhustil gumy, aby neskakal, nebo pridat nejakou zatez napevno svazanou s vlekem. Motor kdyz bude odpruzenej na necem jako je molitan, tak skakani vleku nebude nijak snizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 17. Březen 2021 Sdílet Odesláno 17. Březen 2021 Podložil bych ho měkkou vyšší gumou jako se dává třeba na dětská hřiště, polystyren se rozláme, a pořádně zakurtoval k vleku aby se nemohl hnout, trochu upustil pneu a nevidím v tom problém. Jasně že položit na správnou stranu. A pokud bude na vleku ještě nějaká zátěž, jedině dobře, neměl by potom tolik skákat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Březen 2021 Sdílet Odesláno 18. Březen 2021 (upraveno) tohle bych neriskoval a 4t musí ležet jen na jednom boku viz návod . Zavěšenej na lodi není potížA teď mi Bohouši řekni na které straně mám vozit můj motor? Návod říká něco jiného než štítek na motoru... :) Co ti je na tom nejasnýho jasně ti říká jak nesmíš a musí vozit motor , tedy pákou nahoru na boku . To je tak srozumitelný že líp to nejde . Jen Viky to nedá , bo na vozíku za autem motor 2T můžeš tahat i na saních . Ale 4t hod do auta a pro jistotu ten 2T . Upraveno 18. Březen 2021 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Březen 2021 Sdílet Odesláno 19. Březen 2021 Podívej se pořádně a zjistíš, že na barevné fotce má páku nahoře a v návodu dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se