david Zveřejněno 4. Září 2020 Sdílet Zveřejněno 4. Září 2020 Vřele všem doporučuji hodit bombu do rybníka nebo polejt vodou se saponátem. Letos už druhá, co netěsní v závitu ventilu v bombě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 4. Září 2020 Sdílet Odesláno 4. Září 2020 tak to je BOMBA :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Září 2020 Sdílet Odesláno 5. Září 2020 Na loď ideální :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Září 2020 Autor Sdílet Odesláno 5. Září 2020 Při detektorech, co poznají když se moucha uprdne, by mě zajímalo, jak to kontrolují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Září 2020 Sdílet Odesláno 7. Září 2020 že by nijak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Září 2020 Autor Sdílet Odesláno 7. Září 2020 Bombu zkouším vždy a už mnoho let. Buď utíká přímo ventilem pod uzavírací kuličkou, což není až takový problém když je namontovaný vařič , nebo utíká jak jsem popsal. Únik je cítit, ale většinou jen v malém prostoru nebo za delší dobu. Nejlepší je chodit na výměnu bomby rovnou se saponátovým roztokem ve flašce s rozprašovací pumpičkou co je třeba od prostředku na mytí oken a pod. Postříkat a téměř hned je vidět jestli to je OK nebo ne. Obsluha sice čumí co se děje, páč to nikdy neviděla, ale ty si ušetříš případnou cestu na reklamaci.Stejně je dobré čas od času kontrolovat špingli kohoutu vařiče, pozor, ale jen v poloze otevřeno. Při zavřeno tam není tlak. U starších vařičů se opotřebuje těsnicí O kroužek a zvesela to tam utíká. Kamarád takhle hořel. Tohle se týká i ventilů pro našroubování redukčáku. O kroužek lze vyměnit, musí být z materálu co snese PB , špingli vyčistit a lehce namazat.30 let v plynárenství mě lecos naučilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky