pavelicom Zveřejněno 19. Srpen 2020 Sdílet Zveřejněno 19. Srpen 2020 Dobrý den všem,měl bych dotaz, jestli naše legislativa umožňuje na jeden gumový člun přihlásit dva spalovací motory. Jde mi o to, že mám motor 20HP, ale s tím jsem omezený na spouště našich řek a přehrad, tak bych si pořídil i něco o výkonu 10HP. A pak dle potřeby jen předělával motory. Díky všem za jakoukoli pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 19. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 19. Srpen 2020 Napiš to mejlem přímo na SPS nebo tam rovnou zavolej a bude ti odpovězeno nejpovolaněji .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 19. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 19. Srpen 2020 mám to u gumáku tak zapsáno, je to alternativní motor, nebo tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 19. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 19. Srpen 2020 Mám přihlášené tři motory na jedné lodi. Hlavní a dva alternativní. Ty alternativní mám zase přihlášené na gumáku. Není s tím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se