Jendaaa Zveřejněno 9. Srpen 2020 Sdílet Zveřejněno 9. Srpen 2020 Ahoj. Rád bych si pořídil kajutový člun pro rybaření, občasný výlet s rodinou, ale to opravdu málo. Budu tedy na lodi po většinu času sám a chytat ryby. Můžete mi, prosím říct, co si myslíte o člunu z odkazu? Mám v plánu ho osadit slabým motorem, nemám průkaz VMP. Moc díky za rady, zkušenosti, názory..https://sport.bazos.cz/inzerat/123613922/kajutovy-clun-lod-430-cm-trailer-prives-vse-nove.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 9. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 9. Srpen 2020 https://sport.bazos.cz/inzerat/122285268/kajutova-lod-430-cm-prives-sibr-zastreseni-nove.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 9. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2020 Moc nechápu ten rozdíl v ceně. Jinak loďka je to pěkná, ale když k tomu připočteš motor a nějakou výbavu, tak jsi v tom za dvěstě a to se mi zdá na ryby dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2020 Ja mam to samy ve starsi verzi (jina kajuta) a je to vyborne prakticka lodka. Akorat je trochu neprijemny, ze kdyz neni dost nalozena, tak ma tendenci se naklanet kdyz po ni couras sem a tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Moc nechápu ten rozdíl v ceně. Jinak loďka je to pěkná, ale když k tomu připočteš motor a nějakou výbavu, tak jsi v tom za dvěstě a to se mi zdá na ryby dost. Rozdíl v ceně je zřejmě kvůli tomu přístřešku, v prvním inzerátu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Ja mam to samy ve starsi verzi (jina kajuta) a je to vyborne prakticka lodka. Akorat je trochu neprijemny, ze kdyz neni dost nalozena, tak ma tendenci se naklanet kdyz po ni couras sem a tam. Super. Akorát si říkám, jestli není malá? Ty ji máš k jakým účelům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Moc nechápu ten rozdíl v ceně. Jinak loďka je to pěkná, ale když k tomu připočteš motor a nějakou výbavu, tak jsi v tom za dvěstě a to se mi zdá na ryby dost.Jinak, s cenou +- 200tis počítám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepeleben Odesláno 10. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Já si koupil starší loď celou sám opravil a vyšla mě cca na 130 tis. se vším všudy.Je to ještě starý poctivý kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Já si koupil starší loď celou sám opravil a vyšla mě cca na 130 tis. se vším všudy.Je to ještě starý poctivý kousek. Pěkná. Vidím, že ji máš také na ryby. Pro jednoho, výjimečně dva rybáře je asi dostačující, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Super. Akorát si říkám, jestli není malá? Ty ji máš k jakým účelům? Na ryby s ni nejezdim, vozim s ni rodinu. Pro jednoho rybare je tak akorat velka, 2 rybare snese taky. Obcas na ni svezu i vic lidi, ale nekde kolem sesti lidi uz zacina byt neohrabana (je to na hranici max dovolenyho vytlaku). 5HP motor na ni staci celkem v pohode, ale je dobry mit nejakej s mensim stoupanim vrtule, aby se netrapil. Mel jsem na tom Parsun F5 a osvedcilo se mi koupit vrtuli na F2.6 a puvodni jsem nechal jako zalozni. Zkousel jsem i nejaky starsi dvoutakty a taky OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Super. Akorát si říkám, jestli není malá? Ty ji máš k jakým účelům? Na ryby s ni nejezdim, vozim s ni rodinu. Pro jednoho rybare je tak akorat velka, 2 rybare snese taky. Obcas na ni svezu i vic lidi, ale nekde kolem sesti lidi uz zacina byt neohrabana (je to na hranici max dovolenyho vytlaku). 5HP motor na ni staci celkem v pohode, ale je dobry mit nejakej s mensim stoupanim vrtule, aby se netrapil. Mel jsem na tom Parsun F5 a osvedcilo se mi koupit vrtuli na F2.6 a puvodni jsem nechal jako zalozni. Zkousel jsem i nejaky starsi dvoutakty a taky OK. Já ji budu mít jen pro sebe právě na ty ryby, občas jen výlet s rodinou..takže asi by neměl být problém. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Ještě nějaké rady, jak vybírat motor, prosím? Mám představu zřejmě Mercury.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 (upraveno) Taky ti dám radu: na bezprostřední odpověd používej dole "Rychlá odpověď" a ne citaci.A pokud jde o motor, šel bych do Suzuki. Upraveno 10. Srpen 2020 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Ok díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2020 Ahoj,pokud jde o motor,tak vybírej takovej,kde je výfuk do vrtule,trochu ti to přidá na rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 11. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 11. Srpen 2020 Ještě prosím o názory k tomuto člunu. Přemýšlím buď o tomto a nebo o tom, který jsem již vložil v otázce. Díky za rady a názory. https://www.boat007.cz/lode-cluny/kajutove-cluny/kajutovy-clun-bt470.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 11. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2020 A maš klid https://www.sbazar.cz/d.hervertova/detail/119058273-rybarska-lod-carp-dream-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 11. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 11. Srpen 2020 Moc monstrum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 13. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2020 https://sport.bazos.cz/inzerat/123842533/prodam-kajutovou-lod-alize-460.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 13. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2020 Ahoj,ten nesmysl na bazoši si nekupuj!!Přemýšlej:loď s kajutou musí mít kormidlo a páku,jak by jsi chtěl toto řídit?v sedě?ve stoje a držet pinu?Dojeď se na nějakou loď podívat v provozu,případně si něco půjč,abys vůbec poznal,co by ti vlastně sedlo k tvým účelům.Hlavně pamatuj:každé dodělávání něčěho stojí spoustu peněz a přemýšlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 14. Srpen 2020 Autor Sdílet Odesláno 14. Srpen 2020 Také jsem si říkal, že je divné, že to nemá volant..ale zase na druhou stranu, ovládání lze dodělat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2020 Nemá ho vevnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 18. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 18. Srpen 2020 nemá,sedí na tý židličce a kouká skrz loď,nebo stojí,asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendaaa Odesláno 7. Září 2020 Autor Sdílet Odesláno 7. Září 2020 Ahoj všem..tak mám objednanou tuto loďku..a teď prosím o rady k výbavě, abych mohl vůbec vyplout. Zejména potřebuji rady ohledně kotev, lan, řetězů... díky loď má asi 4,5m, hmotnost lodě prázdná cca 300Kg. https://sport.bazos.cz/inzerat/124809545/kajutova-lod-430-cm-prives-sibr-zastreseni-nove.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 8. Září 2020 Sdílet Odesláno 8. Září 2020 Jestliže pořád nemáš VMP a budeš jezdit s pětkou tak se hlavně snaž tu loďku co nejmíň zatížit,na kotvení bude stačit nějaká malá danfortka s kouskem řetězu aby si lehla a k tomu nějaké lano co tu muší váhu udrží,na vyvázání zase kousek lana,pár vest,pádlo...hlavně to moc neprožívej nejedeš na moře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky