strnad.man Zveřejněno 12. Únor 2020 Sdílet Zveřejněno 12. Únor 2020 (upraveno) Chci si vyrobit stojan na lodní motor, typu viz obrazek. Nemate nekdo kdo by mi poradil rozmery, aby se neprevazoval? Budu davat Mercury 5hp - 25kg. Upraveno 12. Únor 2020 uživatelem strnad.man Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 12. Únor 2020 Sdílet Odesláno 12. Únor 2020 Kup si na bazaru - někde v bazaru RUDLÍK a maš vystaráno včetně bonusu - POJEZD .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Únor 2020 Sdílet Odesláno 13. Únor 2020 Chci si vyrobit stojan na lodní motor, typu viz obrazek. Nemate nekdo kdo by mi poradil rozmery, aby se neprevazoval? Budu davat Mercury 5hp - 25kg. Kdyz ten motor mas, tak ho zmer a udelej to podle fotky. Polohu teziste budes menit umistenim koubu tech dvou dilu a pripadne delkou toho popruhu dole. Kazdej motor ma jinde teziste, vyladit to ke konkretnimu typu je nelepsi co muzes udelat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berka Odesláno 8. Březen 2020 Sdílet Odesláno 8. Březen 2020 (upraveno) Vyrobil jsem si stojan ze dřeva (hoblované dřevěné latě + deska), bylo to hotové za pár minut a cena minimální. Později jsem stojan ještě doplnil na jedné straně o malá nábytková kolečka, takže stačí naklopit na sebe a můžu ho posouvat podle potřeby. Upraveno 8. Březen 2020 uživatelem berka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se