Přejít na obsah
Plavidla.cz

Kotvení v okolí Medulinu

Doporučené příspěvky

Vždy když sem v CHR (Biograd n/M) , tak mam necky na bojce před kempem za zonou pro plavce a ani jim to nehlasim (ale umožnujou to) , betonů na dně je HAFO , jen si natahnu lano a bojku na hladinu ...

tak si nasaď brejle , mrkni pod hladinu za zonou a máš jasno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,v kempu se dá kotvit v té zátoce k městskému přístavu.Z druhé strany jak je ta písečná pláž je povoleno pouze spustit nebo naložit loď ale je to tak na gumák nebo něco menšího.

Jinak v té zátoce si uděláš vlastní vyvázání a je tam klid,jen vlny od projíždějících lodí do přístavu a vedlejší mariny.

Nebo před tím mostem na ostrov někdo pronajímá bojky.

Tomas

Odkaz ke komentáři

Záleží kdy jedeš na začátku sezony není problém, pak se případné volné úvazy obsazují,někdy na pár dní ale spíš je obsazeno paušálními hosty.

Není problém udělat vyvázání svoje,v té zátoce nikdy moc nefouká,já dělám kotvu-řetěz-závaží-řetěz-lano-bojku.

Nevím co hodláš kotvit,podle toho volit sílu uvázání.

Tomas

Odkaz ke komentáři

Místa je tam dost,jen to uvázání si budeš muset udělat svoje,nespoléhal bych na to že bude něco volného.

Já při odplutí na tu bojku vážu obyčejnej malej nafukovací člun s kterým dopluju k lodi a zase nazpátek,nechávám ho na břehu nikdy se neztratil,tím si pojistíš že se tam nikdo nevyváže když budeš pryč.

Jinak je tam molo ale pouze pro naložení a vyložení zbytku posádky a věcí,teda bylo loni,patří klubu kajakářů ale nebyl problém vyložit a naložit posádku,jestli tam je zjistím někdy v květnu.

Kapitanát je v Pule před přístavem ale v Medulinu je agentura která ti loď přihlásí taky jen to stojí něco navíc.

Tomas

Odkaz ke komentáři

Super, díky moc ra rady a informace. Není nad to být dobře informovaný, když jede člověk do míst, kde ještě nebyl ????. Kdyby tě ještě něco napadlo, rád si přečtu, například typy na pěkné místa, atd.. Jo a předpokládám, že vlek si měl u sebe v kempu?
Odkaz ke komentáři

Určitě navštívit nejjižnější část Istrie Kamenjak je tam bar v rákosí a pár jeskyň,naproti je ostrov kde jsou dinosauří stopy (alespoň to tak vypadá).

Pak ostrůvky co uvidíš z kempu,jsou na nich hospody ale pozor za jedním je opravdu málo vody myslím že se jmenuje Bodulaš je tam značená plavební dráha.

Jinak ten vlek není problém do kempu,jen je tam poplatek ale nevím kolik,já mám k dispozici plac kde parkuji celoročně caravan a případně i vlek.

Tomas

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...