Přejít na obsah
Plavidla.cz

Demon M83301S1

Doporučené příspěvky

Kamarád si něco podobného koupil když to byla novinka. Na břehu (a samozřejmě v inzerátu) to zas tak zle nevypadalo. Až jsem si říkal za ty prachy nekup to. V praxi je to ale katastrofa. Výkon bych tomu ještě vzhledem k ceně a váze odpustil, ale všechno ostatní je špatně. Po první "projížďce" (max. 1,5 km) to vyhodil. Občas vídám nějakého rybáře, jak se snaží s tím kousek dojet a je to pohled na který nejde zapomenout. Zní to jako klišé, ale to pádlo je fakt lepší.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych se asi za něco podobného na své lodi či tendru i styděl,s váhou 12kg je to sice stejné jako Suzuki DF2,5,ale nemohu posoudit jestli by pádlo bylo lepší,nemám k takovému konkrétnímu srovnání žádnou zkušennost,pouze jedinou s podobně výhodným nákupem křoviňáku z Číny,který posekal 90metrů kolem plotu trávu a za ty cca 2 provozní hodiny poztrácel šroubky a matičky,zahodil jsem to do plecháče,kde to dodnes asi někde bude...

Na Dalešicích jsem s tímto zařízením slyšel rybáře,který ještě dlouho nebyl vidět a podobně hlučně v těch skalách fungovala na rybářské pramici i malá vzduchem chlazená Honda BF2,5.

Proto bych upřednostnil nákup klidně i jetého malého lodního motoru s vidinou nutného servisu před nákupem něčeho podobného.

Jednu sezonu jsem měl na tendru Suzuki DF2,5,kterou jsem s namotanými 22mth prodal z důvodu "nekompatibility" s ušlechtilou yamaháckou rodinou a pořídil jsem Yamahu F2,5,která mě mile překvapila mimo jiné i nižší spotřebou proti Suzuki,obě tyto funglovky odvedly na lodi dost práce,dnes má Yamaha F2,5 namotáno cca 40mth,má dorvaný kryt od komor,kdy se občas otřela o stěnu a čeká na opravu laku,ale technicky je dokonalá a mohu se na ni kdykoliv spolehnout,je to YAMAHA...

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

Potřebuji něco co nacpu do uložného prostoru a vytáhnu jen při výpadku motoru a dostrkam loď ke břehu i ma moři. Jezdím kolem ostrovů a pobřeží tak do 2 km. Nedovedu si představit jak bych to dostrkal padlem. To už bych snad raději navlékl ploutve a skočil s lanem do vody a táhl to...????
Odkaz ke komentáři

Potřebuji něco co nacpu do uložného prostoru a vytáhnu jen při výpadku motoru a dostrkam loď ke břehu i ma moři. Jezdím kolem ostrovů a pobřeží tak do 2 km. Nedovedu si představit jak bych to dostrkal padlem. To už bych snad raději navlékl ploutve a skočil s lanem do vody a táhl to...????

výkonově si samozřejmě pořiď motůrek podle váhy lodě,já tu malorážku 2,5hp používám pouze na tendru a občas na pramici,oboje s výtlakem do 200kg,určitě však popřemýšlej o stabilním umístění záložního motoru na nějaký pantografový závěs,v nouzi a ve vlnách něco lovit z úložného prostoru a instalovat to na záď by mohlo být zbytečně riskantní...

Odkaz ke komentáři

Děkuji všem za názory. Podívám se po

starším , opravdu lodním, motoru. A prerovnam bordel na lodi abych pro něj našel místo.

PS : Také už se těšíte na sezónu? Občas zajdu ten svůj křižník pozdravit do garáže a pomalu ho začnu budit na sezónu.:-)i

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...