hbredy Zveřejněno 16. Leden 2020 Sdílet Zveřejněno 16. Leden 2020 Zdravím, má někdo prosím zkušenost s tímto motorem. Vypadá spíš jako křovinořez. Přemýšlím o něm jako záložním motoru k lodi. Děkuji za postřehy. H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 17. Leden 2020 Sdílet Odesláno 17. Leden 2020 Tak na to zapomeň. Malý výkon, velký kravál. To si kup radši pádlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 17. Leden 2020 Autor Sdílet Odesláno 17. Leden 2020 No padlo mám ale myslel jsem kdyby vypověděl velký motor abych se doplouzil ke břehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 17. Leden 2020 Sdílet Odesláno 17. Leden 2020 Tak i přesto (VYPOVĚZENÍ) použiješ radši to PÁDLO !! :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Leden 2020 Sdílet Odesláno 17. Leden 2020 Tak, aby ho to někam dostrkalo ke břehu, to stačí. Na ježdění to nejni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Leden 2020 Sdílet Odesláno 17. Leden 2020 Kamarád si něco podobného koupil když to byla novinka. Na břehu (a samozřejmě v inzerátu) to zas tak zle nevypadalo. Až jsem si říkal za ty prachy nekup to. V praxi je to ale katastrofa. Výkon bych tomu ještě vzhledem k ceně a váze odpustil, ale všechno ostatní je špatně. Po první "projížďce" (max. 1,5 km) to vyhodil. Občas vídám nějakého rybáře, jak se snaží s tím kousek dojet a je to pohled na který nejde zapomenout. Zní to jako klišé, ale to pádlo je fakt lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 18. Leden 2020 Sdílet Odesláno 18. Leden 2020 u nas to ma jeden zoufalec na maly plachetnici jen aby vyjel ze zátoky a vsichni okolo hned vedi, ze prijel a on si hned musí vzit asi Brufen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 18. Leden 2020 Sdílet Odesláno 18. Leden 2020 (upraveno) Osobně bych se asi za něco podobného na své lodi či tendru i styděl,s váhou 12kg je to sice stejné jako Suzuki DF2,5,ale nemohu posoudit jestli by pádlo bylo lepší,nemám k takovému konkrétnímu srovnání žádnou zkušennost,pouze jedinou s podobně výhodným nákupem křoviňáku z Číny,který posekal 90metrů kolem plotu trávu a za ty cca 2 provozní hodiny poztrácel šroubky a matičky,zahodil jsem to do plecháče,kde to dodnes asi někde bude...Na Dalešicích jsem s tímto zařízením slyšel rybáře,který ještě dlouho nebyl vidět a podobně hlučně v těch skalách fungovala na rybářské pramici i malá vzduchem chlazená Honda BF2,5.Proto bych upřednostnil nákup klidně i jetého malého lodního motoru s vidinou nutného servisu před nákupem něčeho podobného.Jednu sezonu jsem měl na tendru Suzuki DF2,5,kterou jsem s namotanými 22mth prodal z důvodu "nekompatibility" s ušlechtilou yamaháckou rodinou a pořídil jsem Yamahu F2,5,která mě mile překvapila mimo jiné i nižší spotřebou proti Suzuki,obě tyto funglovky odvedly na lodi dost práce,dnes má Yamaha F2,5 namotáno cca 40mth,má dorvaný kryt od komor,kdy se občas otřela o stěnu a čeká na opravu laku,ale technicky je dokonalá a mohu se na ni kdykoliv spolehnout,je to YAMAHA... Upraveno 18. Leden 2020 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 18. Leden 2020 Autor Sdílet Odesláno 18. Leden 2020 Potřebuji něco co nacpu do uložného prostoru a vytáhnu jen při výpadku motoru a dostrkam loď ke břehu i ma moři. Jezdím kolem ostrovů a pobřeží tak do 2 km. Nedovedu si představit jak bych to dostrkal padlem. To už bych snad raději navlékl ploutve a skočil s lanem do vody a táhl to...???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 18. Leden 2020 Sdílet Odesláno 18. Leden 2020 Zapomeň na Demona,jsou to vyhozené peníze, pořid si ojetou 4ku /Mercury,Tohatsu / ve 2taktu,jsou lehké a dostatečně výkoné pro tvůj ůčel.S 2,5HP toho moc nedokážeš ani v nouzi při trošce větru.Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 18. Leden 2020 Sdílet Odesláno 18. Leden 2020 Potřebuji něco co nacpu do uložného prostoru a vytáhnu jen při výpadku motoru a dostrkam loď ke břehu i ma moři. Jezdím kolem ostrovů a pobřeží tak do 2 km. Nedovedu si představit jak bych to dostrkal padlem. To už bych snad raději navlékl ploutve a skočil s lanem do vody a táhl to...????výkonově si samozřejmě pořiď motůrek podle váhy lodě,já tu malorážku 2,5hp používám pouze na tendru a občas na pramici,oboje s výtlakem do 200kg,určitě však popřemýšlej o stabilním umístění záložního motoru na nějaký pantografový závěs,v nouzi a ve vlnách něco lovit z úložného prostoru a instalovat to na záď by mohlo být zbytečně riskantní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 18. Leden 2020 Autor Sdílet Odesláno 18. Leden 2020 Na to nemám bohužel místo. Je to člun 4,5 metrů. Prázdný s motorem do 500 kg. Jde mi o to jestli ten motorek může tu loď dotlačit cca 2 km ke břehu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 18. Leden 2020 Autor Sdílet Odesláno 18. Leden 2020 Děkuji všem za názory. Podívám se po starším , opravdu lodním, motoru. A prerovnam bordel na lodi abych pro něj našel místo. PS : Také už se těšíte na sezónu? Občas zajdu ten svůj křižník pozdravit do garáže a pomalu ho začnu budit na sezónu.:-)i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se