robin.dana Zveřejněno 11. Červenec 2019 Sdílet Zveřejněno 11. Červenec 2019 Jezdím 3m gumák a letos bych si chtěl pořídit něco většího a silnějšího, určitě laminát. Můžete mi prosím poradit, jestli je lepší závěsny motor, nebo integrovaný? Co jsem se díval po inzeratech, tak by se mi líbil např. Fletcher 15 GTO Arrowflash se závěsným motorem Yamaha 75 ( ale je to dvoutakt), nebo s vlastním motorem a to např. Viper 183-Mercruiser 135 3.0L, nebo Maxum-Mercruiser 3.0Předem díky za každou radu, klady i zápory, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 11. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2019 Za sebe píšu - upřednostňuju ZÁVĚS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 12. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2019 Sice jsem mezi motorářema tak nějak nováček a jsou mi víc sympatický zabudovaný motory, ale už teď s přehledem vím, že moje další loď bude nová a se závěsným motorem :DZase má starší loď se zabudovaným motorem jednu velkou výhodu. Za pár měsíců je z tebe vcelku obstojný mechanik a elektrikář v jedné osobě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2019 Každý z těch motorů má své plusy a mínusy, takže o je o tom co od té lodi ocekavas. Některá loď by se závěsem nesla a opačně. A také to je o palivu. Větší kanalovka - zabudovaný diesel. Je fakt že dnešní moderní závěsné motory jsou úplně o něčem jiném než dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banjoales Odesláno 24. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2019 Začíná se mi rozpadat fólie na plachtě.... Na fotce uprostřed je vidět díra a na jiných místech je to "tak ňák" opravené. Nevíte, prosím, kde by mi to opravili nebo vyrobili celou plachtu? Za odpovědi díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 24. Červenec 2019 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2019 Hledej tady na foru. Vicekrat se to tu resilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se