vasek.opletal Zveřejněno 6. Červen 2019 Sdílet Zveřejněno 6. Červen 2019 Zdravím,potřeboval bych poradit, kdo by mi mohl opravit starší motor Yamaha 25PS 2T. Bohužel v noze zmrzla voda. Prasklýho nic není, akorát mi to vytlačilo lodní šroub ven. Servis ideálně v Praze nebo v blízkém okolí.díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Červen 2019 Sdílet Odesláno 6. Červen 2019 Na Veslarskym ostrove byval clovek, co opravoval motory, nevim jestli tam ještě je, ale predloni jsem u nej shanel lodni sroub a co ten mel za poklady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek.opletal Odesláno 6. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 6. Červen 2019 Na Veslarskym ostrove byval clovek, co opravoval motory, nevim jestli tam ještě je, ale predloni jsem u nej shanel lodni sroub a co ten mel za poklady.... na Veslařskym ostrově jsem byl v Marine.cz a tam mě pořád odmítají. Pokud je to někdo jiný, nemáš náhodou na něj nějakej telefon nebo mail? Každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 6. Červen 2019 Sdílet Odesláno 6. Červen 2019 (upraveno) Dovolím si tvrdit, že pokud to vytlačilo vrtuli i s hřídelí, tak to vevnitř je na sračky.Přesněji: led vyrazil domeček ložiska, který je na závit, což je na výměnu celého obalu. Proto se do toho Valuchovi nechce. Upraveno 6. Červen 2019 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Červen 2019 Sdílet Odesláno 6. Červen 2019 Ten pán se jmenoval Pokorný a mám takový dojem že opravnu zrusil, občas nabizel tady na bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 6. Červen 2019 Sdílet Odesláno 6. Červen 2019 Valůch je Marine sport a Pokorný byl hned naproti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 6. Červen 2019 Sdílet Odesláno 6. Červen 2019 Tak tohle až teda někdo otevře , tak ti za 500,- řekne kup si novej motor , páč to bude mrtví a oprava dražší (jestli vubec proveditelná) než něco "STARŠÍHO" novějšího ;) jak psáno vejš , když už to led vyrval , tak to v cajku vevnitř rozhodně nebude muj vlastní názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky