sako Zveřejněno 29. Květen 2019 Sdílet Zveřejněno 29. Květen 2019 Dobrý den, mám na pramici motor Tohatsu 3,5 Hp. Chci silnější 5 Hp, je jedno, jestli koupím např. Tohatsu nebo Mercury s obsahem 123 ccm, nebo je lepší jít do Suzuki nebo Yamaha s obsahem 138 ccm? Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Květen 2019 Sdílet Odesláno 29. Květen 2019 Podle mne je obecne lepsi mit vetsi objem, motory s mensim objemem ten vykon dohaneji kompresi nebo vyssima otackama a to neni z dlouhodobyho hlediska dobrej napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sako Odesláno 30. Květen 2019 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2019 Děkuji, takže stojí za to si připlatit zhruba 4 až 5 tisíc za Yamahu, nebo Suzuki kvůli zvětšenému objemu, ale stejnému výkonu? Tak to zhruba cenově vychází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Květen 2019 Sdílet Odesláno 30. Květen 2019 Ja radsi kupuju stary motory, takze muj nazor v tomhle asi nebude smerodatnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 31. Květen 2019 Sdílet Odesláno 31. Květen 2019 (upraveno) Já bych si hlavu s tím, jestli 123 nebo 138 kubíků, fakt nelámal. Upraveno 31. Květen 2019 uživatelem jirkas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 31. Květen 2019 Sdílet Odesláno 31. Květen 2019 (upraveno) Kdo má Yamahu, řekne kup yamahu, kdo má mercury, řekne kup mercury :)Já bych v tomto případě volil motor podle ceny a co mam nejblíž, jinak je to asi úplně jedno. Upraveno 31. Květen 2019 uživatelem kosak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 31. Květen 2019 Sdílet Odesláno 31. Květen 2019 (upraveno) Tohatsu Mercury jsou napro100 identický , Yamahu ma kamoš , nemuže si vynachválit , ja mam 5hp T , M a ted nově 5hp Suzuki prostě jen proto aby mi ladil s 90hp Suzuki (plavebně rozdíl nevidim) VŠE 4Tjak psáno výše , kup co nejbližší , nejnovější za co nejmíň a spokojeně si vrč , NA TAKOVÝ TO DOMÁCÍ JEŽDĚNÍ stejně rozdíl nepoznáš :) Upraveno 1. Červen 2019 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sako Odesláno 2. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 2. Červen 2019 Děkuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se