elvikol Zveřejněno 2. Květen 2019 Sdílet Zveřejněno 2. Květen 2019 Zdravím všechny.Mám laminátku QUICKSILWER 520 s motorem MERCURY 80. Dočetl jsem se, že bych měl mít při plavbě na plavidle 2 vesla.V e-shopech jsou různé nabídky. Optimální se mi jeví teleskopická pádla (oranžová barva) s max. délkou 1,07 m. Nevím, zda je to dostatečná délka. Máte s tím někdo zkušenosti?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Květen 2019 Sdílet Odesláno 2. Květen 2019 (upraveno) Dočetl ses špatně. Dvě vesla nebo pádla. Neříká se, jak velká. Tak ti stačí pádélka od gumáku. Upraveno 2. Květen 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 2. Květen 2019 Sdílet Odesláno 2. Květen 2019 Haha,co chceš dělat na na takové lodi s tímto motorem a 1m pádlem??? Je to spíš na okrasu,nebo pro pobavení okolí.:) a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Květen 2019 Sdílet Odesláno 3. Květen 2019 (upraveno) Jistě. V tom je ta debilita některých přepisů. Taky mám pádla, ale zkus pádlovat osum tun v jednom. A to pomíjím, že z ochozu ani do vody pádlem nedosáhnu. Upraveno 3. Květen 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 3. Květen 2019 Sdílet Odesláno 3. Květen 2019 Mam jeden teleskop PÁDLO - HÁČEK založenej v uložnáku , kontrolu uspokojim , a i kdyby si měl pádla čtyři v akci tak ti přeju hodně uspěchů v posunu vpřed :lol: stejně to k "pádlování" nepoužiješ , .... každopádně já si sam sebe nedokážu ani představit jak přes boky pádluju :D to je O ZÁDA :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Květen 2019 Sdílet Odesláno 4. Květen 2019 Ty metrovy teleskopy pouzivam na maly kluzacky, tam se s nima da. Obcas s nima padluju na kanoji (nic moc), ale na vetsi lod jsou naprosto nevhodny. Aby se to dalo realne pouzit, chce to aspon metr a pul.Ale je fakt, ze jsou moc hezky, na Malym Dunaji mi nekdo jedno ukradl. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 4. Květen 2019 Sdílet Odesláno 4. Květen 2019 Koupil jsem si pádlo na SUP, je pěkně dlouhé a dá se s ním i někde odstrčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se