miloš1 Odesláno 24. Únor 2019 Sdílet Odesláno 24. Únor 2019 No jak napustí a zároveň bude tepleji :)Platím pivko, třeba Kácovského Hubertuse na Zrůbku :DNa Zrubku spouštim vždy, když jedeme na Slapy. Třeba se tam někdy potkáme.Když trochu odbočím od tématu na Zrubku mohu parkoat obytku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Únor 2019 Sdílet Odesláno 24. Únor 2019 Na parkovišti před restaurací asi ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 24. Únor 2019 Sdílet Odesláno 24. Únor 2019 No jak napustí a zároveň bude tepleji :)Platím pivko, třeba Kácovského Hubertuse na Zrůbku :DNa Zrubku spouštim vždy, když jedeme na Slapy. Třeba se tam někdy potkáme. Jo, super, budu se těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 23. Květen 2019 Sdílet Odesláno 23. Květen 2019 (upraveno) Zdravím vás mohutně, lidé milí!Mám dotaz a potřebuji poradit.Z předchozích příspěvků je vidno, jakou loď s motorem jsem kaufnul.Dotaz se motá kolem motoru. Řeším to, než loď hodím na vodu. Chtěl bych nechat dodělat elektrický startování na dálku ( jakože u volantu ) a na klíček ( nebo čudlík - prostě nějak zabezpečený ) - ach ta má vyjadřovací schopnost. Má někdo nějaký tip a představu ohledně realizace, množství peněz a kde to sehnat? Díky moc.Pro pořádek uvádím že se jedná o 2T motor Evinrude 25 Hp r.v. 1997 PS: Taky elektrický trim by bodl, ale vůbec nevím na kolik to může vyjít a jak náročné to může být. Klidně se vyjádřete. Upraveno 23. Květen 2019 uživatelem marx2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Květen 2019 Sdílet Odesláno 25. Květen 2019 No jestli to má elektrický startér, tak startování by asi šlo vyřešit, ale ohledně trimu to je asi o ničem, to musí umožnit konstrukce nohy motoru a náklady budou nejspíš neúměrné ceně toho motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 25. Květen 2019 Sdílet Odesláno 25. Květen 2019 Zdarec.Díky za reakci. Jsem ovád, nevyjádřil jsem se dostatečně přesně.Motor má pouze manuální (špagát) startování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Květen 2019 Sdílet Odesláno 25. Květen 2019 Jestli má setrvák věnec a na bloku je oko na startér, je to jen o koupi startéru a stykače. Jinak to je dost problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 25. Květen 2019 Sdílet Odesláno 25. Květen 2019 Bojím se, že tam nic není. Ani zubatý setrvák ani držák startéru.Vyfotím, pošlu :)Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 25. Květen 2019 Sdílet Odesláno 25. Květen 2019 Sežen si na inzerci motor kterej odpovídá tvojim představam a ještě ušetříš na nervech financích a hlavně na času , poněvadž v zavěru stejně zjistíš že to co požaduješ je nerealný podle popisu .... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 25. Květen 2019 Sdílet Odesláno 25. Květen 2019 Kdo je výrobce lodě s názvem SEA SUN LORD 450? Nikde mi to strejda google nenašel.Díkys za infošku. Ahoj už jsi našel výrobce lodi? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Kdo je výrobce lodě s názvem SEA SUN LORD 450? Nikde mi to strejda google nenašel.Díkys za infošku. Ahoj už jsi našel výrobce lodi? ;-) Zdravím, bohužel nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Tak jsem se těšil, že si dnes s rodinkou vyrazíme a výsledkem bylo pádlování a marné motoru startování. Chvíli běžel, ale kolem volnoběhu prostě chcípne. A chcípá i když přidám plyn (někdy - někdy ne). Pak už nešel nakopnout vůbec.Ruce mám vytahaný jako orangutan. Elektrostart vidím jako zásadní. Byl jsem tak vyčerpanej a zároveň nasr a nej, že jsem motor pod kapotou ani nevyfotil. Takže toť můj první zážitek s novou starou lodí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 (upraveno) Nafoceno v kotvišti. Šlo to nedobře, nakláněl jsem se s mobilem nad vodu :)Tož prosím omluvte nic moc záběry. Upraveno 26. Květen 2019 uživatelem marx2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Pokud nechytá, startér tě nezachrání. Dřív vybiješ baterku. Seřízenej motor musí chytit na třicet cm šňůry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 (upraveno) Pokud nechytá, startér tě nezachrání. Dřív vybiješ baterku. Seřízenej motor musí chytit na třicet cm šňůry. Jo, souhlas, ale nechytne li na startér, budu mít ještě pořád funkční pazouru na pádlování :D Mluvil jsem s prodávajícím, vypadá to na nedostatek šťávy.Odvzdušňovák cajk, zkusím vyměnit paliv. hadici, ta se mi nelíbí vůbec. Upraveno 26. Květen 2019 uživatelem marx2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Pokud jede ve výkonu, hadicí to nebude.Šťáva by chyběla v zatížení, ne volnoběhu. Ucpaná volnoběžná směs, špatně seřízená a pod. Nebo špatný postup startování. Celkem běžné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Kdo je výrobce lodě s názvem SEA SUN LORD 450? Nikde mi to strejda google nenašel.Díkys za infošku. Ahoj už jsi našel výrobce lodi? ;-) Zdravím, bohužel nenašel. Ahoj, mám stejnou je to Italská Tullio Abbate. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Ahoj už jsi našel výrobce lodi? ;-) Zdravím, bohužel nenašel. Ahoj, mám stejnou je to Italská Tullio Abbate. ;-) Wau! Fakyn šit. Super infoška.Máš prosím tě k dispozici "nevybledlý" štítek lodě?Nechal bych si rád udělat nový. Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Pokusím se ho najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Nerozumím jen informaci o roce výroby 2003, která je v papírech. Protože co jsem teď našel na netu, tak je to spíš polovina až druhá polovina devadesátek. To jsem mohl kupní cenu srazit o dost níže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 26. Květen 2019 Sdílet Odesláno 26. Květen 2019 Pokusím se ho najít... Jo, moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 27. Květen 2019 Sdílet Odesláno 27. Květen 2019 Pokusím se ho najít... Jo, moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 28. Květen 2019 Sdílet Odesláno 28. Květen 2019 Díky,máš jí v moc pěkném stavu, a je to opravdu ta, co mám i já. Ta tvá je vyloženě kráska.Jen z toho štítku jsem jelen. Poněvadž ten můj je stářím vybledlý, avšak zcela jistě obsahoval technické parametry, jako hmotnost, max. motor (to lze přečíst stále), max. počet osob apod.I tak děkuji, a rád se někdy uvidím a okoukám tvá řešení na lodi, jelikož mi přijde, že se té mé nikdo delší dobu nevěnoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbredy Odesláno 28. Květen 2019 Sdílet Odesláno 28. Květen 2019 Kde jsi ten štítek našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 28. Květen 2019 Sdílet Odesláno 28. Květen 2019 Origo štítek, nachází se v tom výžlabu u motoru. Jakoby na stěně za opěrkou führera.Viz. obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky