Přejít na obsah
Plavidla.cz

Rada nováčkovi

RóJa

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Zveřejněné obrázky

• 2 months later...

Zdravím vás mohutně, lidé milí!

Mám dotaz a potřebuji poradit.

Z předchozích příspěvků je vidno, jakou loď s motorem jsem kaufnul.

Dotaz se motá kolem motoru. Řeším to, než loď hodím na vodu.

Chtěl bych nechat dodělat elektrický startování na dálku ( jakože u volantu ) a na klíček ( nebo čudlík - prostě nějak zabezpečený ) - ach ta má vyjadřovací schopnost.

Má někdo nějaký tip a představu ohledně realizace, množství peněz a kde to sehnat?

Díky moc.

Pro pořádek uvádím že se jedná o 2T motor Evinrude 25 Hp r.v. 1997

PS: Taky elektrický trim by bodl, ale vůbec nevím na kolik to může vyjít a jak náročné to může být. Klidně se vyjádřete.

Upraveno uživatelem marx2000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se těšil, že si dnes s rodinkou vyrazíme a výsledkem bylo pádlování a marné motoru startování. Chvíli běžel, ale kolem volnoběhu prostě chcípne. A chcípá i když přidám plyn (někdy - někdy ne). Pak už nešel nakopnout vůbec.

Ruce mám vytahaný jako orangutan. Elektrostart vidím jako zásadní.

Byl jsem tak vyčerpanej a zároveň nasr a nej, že jsem motor pod kapotou ani nevyfotil. Takže toť můj první zážitek s novou starou lodí. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud nechytá, startér tě nezachrání. Dřív vybiješ baterku. Seřízenej motor musí chytit na třicet cm šňůry.

Jo, souhlas, ale nechytne li na startér, budu mít ještě pořád funkční pazouru na pádlování :D

Mluvil jsem s prodávajícím, vypadá to na nedostatek šťávy.

Odvzdušňovák cajk, zkusím vyměnit paliv. hadici, ta se mi nelíbí vůbec.

Upraveno uživatelem marx2000
Odkaz ke komentáři

Díky,

máš jí v moc pěkném stavu, a je to opravdu ta, co mám i já. Ta tvá je vyloženě kráska.

Jen z toho štítku jsem jelen. Poněvadž ten můj je stářím vybledlý, avšak zcela jistě obsahoval technické parametry, jako hmotnost, max. motor (to lze přečíst stále), max. počet osob apod.

I tak děkuji, a rád se někdy uvidím a okoukám tvá řešení na lodi, jelikož mi přijde, že se té mé nikdo delší dobu nevěnoval :)

Odkaz ke komentáři