Přejít na obsah
Plavidla.cz

LUŽICKÁ JEZERA v NDR

Doporučené příspěvky

Ono toho tam zas tak moc k videni není.

Vodni plocha je to pekna, ale loni fungovala jedna komora. Senftenberger See je dost zabydleny, je nejstarsi, ale pristaviste v Senftenbergu se mi moc nelíbilo, je takovy komercni, na druhy strane za ostrovem je jakejsi jachtklub, kterej nevypada komercni, spis tam ještě vladne DDR a je pekne divnej (třeba je tam zakaz koupani), takze nakonec padla volba na Geierswalder See, coz je sice jenom obrovskej pisak, ale zato se tam clovek s motoráčkem vyblbnul. Byl tam i fajn hafenmeister. Mají na druhym konci vesnice docela peknej "plazovej resort", ale tam zas není kde kotvit, takze jsme na koupacku nakonec jezdili na Senftenberger See, tam je plaz hnedka kousek od pruplavu a je tam místo kde se da loďka nabodnout do brehu, pocakat se ve vode, dat si jidlo a tak. Je to teda hned vedle nudaplaze, ale koho to tankuje, ze jo. :-) Po vecerech se deti placaly primo v marine a taky dobry.

Az otevřou Barbarakanal, zacne to byt uz docela zajimavy, Partwitzer See se mi libi asi nejvic, par kempu, dva sjezdy do vody, místo pro karavanisty, klidek, pohoda, cista voda, podle mne nejlepší koupani.

Stravili jsme na jezerech asi 3 dny.... sneslo by se asi 5, ale to je tak všechno, pokud se nechces valet na plazi. Když vemes s lodi i kola, muzes projet i cyklotrasy, coz je taky dost hezky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...