Přejít na obsah
Plavidla.cz

Obchody, lékárny, čerpačky apod. Slapská přehrada

Doporučené příspěvky

Zdravím vespolek.

Mám skromný dotaz. Je někde možnost nakoupit podél vodní cesty, když jedete lodí?

Na Živohošťi je snad benzínka, ale co ostatní? Nějaké potraviny večerka, nebo lékárna v dosahu?

Děkuji, jistě nebudu sám, koho to zajímá :)

Upraveno uživatelem marx2000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak

Nákup - Nová (větší krám) + Stará Živohošt (menší krám), Kamýk

Benzínka - Stará Živohošt (přímo z vody, dražší) , Kamýk (nutno dojít pěšky, levnější)

Lékarna - Kamýk

Pivo a občestvovny všude možně :)

Dík, pěkně jsi to rozvedl.

Odkaz ke komentáři

Benzinka na Živohošti má otevřeno přes den na zavolání číslo je na ceduli,přístup je že k ní prostě přirazíš a cena je tak nějak 40,- benzin. Hned vedle je moc hezký návštěvnický molo za 200,-/noc který ovšem můžeš projíst/propít v jejich hospodě-luxus za celkem lidový ceny
Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem to s jedním, co chtěl čerpačku na vodě zřizovat, probíral. Těch problémů a peněz... Tak se zas až tak moc ceně nedivím. Proto jsem byl kdysi dost překvapen cenou benzinu v Žernosekách, která byla dokonce menší než u silnice. Jenže pak jí zavřeli...
Odkaz ke komentáři

A UŽ NIKDY NEOTEVřELI ,, s tim co je kolem toho potřeba - se tomu ani nedivim ... tankuju v Zálezlech , zastavim u mola vemu 2 x 22L kandáky podejdu silnici natočim , vratim se na NECKY a natankuju , nic hroznýho v mojim případě , ale toho kdo ma nadrž na 300L samozřejmě chápu , že se to nedá ukanistrovat :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...