Přejít na obsah
Plavidla.cz

Spalovací motor Johnson 5hp 4t

Doporučené příspěvky

Jo jako ten karburator by mohl chodit lip, laboroval jsem s tim (membrána cerpadla atp.) a neprisel jsem na zadnou zavadu, proste klesla hladina v plovakovce a konec. Dokonce si myslim, ze kdyby ten karburator fungoval spravne, tak jsem ten motor neuhnal zdaleka tak brzo. Ale holt proste takhle to je,vydrzel jenom 8 let vicemene z nedostatecny udrzby, ale prijde mi ze svoje si uz odmakal a ještě mozna odmaka i něco navic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Michale teď jsem kouknul na toho Johnsona a nabídka už není aktuální. Bloknul jsi ho ty, nebo byl někdo rychlejší?

Volal jsem hned panovi jak jsem to nasel a rekl ze je prodany ja nechapu jak ty lidi jsou tak rychli:D rikam je motor na prodej prijedu hned jeste dnes a on uz bouzel neni :D tak ja nevim asi vezmu padla :D

Odkaz ke komentáři

Tady máš funglovku za 17 000,-

https://www.ebay.com/itm/Ausenborder-Aussenbordmotor-Benzinmotor-Bootsmotor-3-5PS-3-6PS-4PS-6PS-6-5PS-7PS-/292538629231?var=&hash=item441ca93c6f

Jen na tý 6,5 srthneš šestku a na bloku motoru je vyraženo 5hp. Podle toho, co píšou na rusákách, tak je to kopie 5hp Mercury.

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

Michale ty fakt nejsi moc obchodník , nic sem nedávej jinak v tuto dobu ti cokoliv co nebude šrot někdo hned vyfoukne , Zavolej tomu Sečkovi a uvidíš

tak clovece v tomhle asi treba mas pravdu :D obchodnik nejsem moc no

a mozna to co jsem dal sem nekdo koupil zde :D sakra :D

ale to vis radsi se ptam :D

Odkaz ke komentáři

Asi to nepochopil. Já sháním gumak a motor mám. Tak sem mu nabízel že se podělíme o ten komplet.

ja to pochopil ze schanis clun a ja motor ale kdyz to stoji 42 tolik tak kolik das za clun .? nekdo myslel spis ze to co ja dam za ten motor tak mam novy :D

Upraveno uživatelem Michal Toman1987
Odkaz ke komentáři

to spis tohle ne .?

https://www.sbazar.cz/janouskovi.jbc/detail/43585030-nafukovaci-clun-290-cm-mercury-5-hp-uprava-6-hp

jinak nevim kde vzal puvodni cenu 59 tis na ten tvuj odkaz tady mame funglovku za 47 :D

https://www.marine.cz/produkty-komplet-as-budget300-sedy-a-tohatsu-mfs5cs-detail-31024

Odkaz ke komentáři

Michale promiň, ale přijde mně to jak by sis chtěl spíš pokecat, než něco koupit...

tak to tak urcite neni jsem denne na bazos s bazar atd jak se neco objevi tak tam pisu volam .

nechci si koupit proste zajce v pytli dozvedel jsem se zde treba ze od pana samka z Prahy v troji by si nikdo motor nekoupil.

atd coz je pro me celkem cenna informace jelikoz ten nabizi dost motoru.

Ja chci si koupit ale bouzel nemam rozopcet takovy jaky by byl na novy motor .

jelikzo jeste rybarim tak nejak nechci vic jak za 20 tec tis motor tot vse nereknu +- 2 tis ale abych daval za novy 30 to opravdu nechci. a jelikoz jak jsem psal uz na zacatku nerozumim tomu tak se tady ptam radim pripadne atd. bude to muj prvni motor to jsem psal taky.a ve svem okoli nemam znameho kamarada ktery by motor vlastnil a mohl me poradit kdybych mel tak tady snad ani nejsem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...