Michal Toman1987 Odesláno 12. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 Michale možná blbá rada ale když já sháněl oba mé motory ,tak jsem se nikde raději nešířil aby ho nikdo nevyfoukl . Navíc kupuješ v naprosto blbé době -úplně v největším startu sezony . ale držím palceja vim no tak ja se ptam zkusenych ja sam vim prd :/ vim ze je start sezony no ale nemusim ho nutne mit jen kdyz se objevi neco pekneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 12. Červen 2018 Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 UŽ SIS PRO NěJ BYL !!!!! ????? https://sport.bazos.cz/inzerat/90720538/Lodni-motor-TOHATSU-5-hp.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 12. Červen 2018 Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 Možná by stálo za to počkat na cca půlku prázdnin a pak budou v nabídce motory, těch co jeli na dovču hned z kraje prázdnin, a zjistili, že je 5 hp pro ně málo a teď budou kupovat silnější motor na příští dovolenou. Vlastní zkušenost.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 12. Červen 2018 Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 Michale zkus toto , tady jsem koupil oba dva moje motory http://lode-bazar.cz/ sem to nedávej , běž se na to max podívat s někým kdo tomu trošku rozumí . Nebo skus pana Sečku , je to takovej českej šmelinář ale mám od něj motor , trochu mně sice ojebal ale přeci jen je to asi nej co sežene motor vcelku v pohodě . Tady je na něj kontakt . http://www.lode-bazar.cz/inzerce/%E2%96%BAmotory-lodni-4-takt-7/212885-vykup-a-prodej-lodnich-motoru/ Jinak mně znáš asi z Instagramu jak jsem ti ted posílal to video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 12. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 (upraveno) UŽ SIS PRO NěJ BYL !!!!! ????? https://sport.bazos.cz/inzerat/90720538/Lodni-motor-TOHATSU-5-hp.phpje zamluven do stredy prave takze pocitam stim ze si ho ten clovek vezme Upraveno 12. Červen 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 12. Červen 2018 Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 TO byl jinej TOHATSU z Mělníka , byl tam asi hodinu s počtem zhlídnutí 20 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 TO byl jinej TOHATSU z Mělníka , byl tam asi hodinu s počtem zhlídnutí 20 :Daha tak nez jsem se na to podival tak je pryc asi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 ja si snad koupim parsun :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Ja ho koupil prakticky novej, ale povedlo se mi ho "spotřebovat" za 8 let. Nic proti, za 12000,- si svoje odslouzil, ani nemuzu tvrdit, ze dnesni znackovy motory vydrzi vic (nemam zkušenost). Ale takovej 40 let starej veteran, když ma ještě kompresi, davam mu prednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 (upraveno) ted jsem nove pridane mercury ale 28 tis se me zda moc za ne ale jsou temer nove no https://sport.bazos.cz/inzerat/89092765/Lodni-motor-5Hp.php https://sport.bazos.cz/inzerat/89305255/Lodni-motor-Mercury.php Upraveno 13. Červen 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Ja ho koupil prakticky novej, ale povedlo se mi ho "spotřebovat" za 8 let. Nic proti, za 12000,- si svoje odslouzil, ani nemuzu tvrdit, ze dnesni znackovy motory vydrzi vic (nemam zkušenost). Ale takovej 40 let starej veteran, když ma ještě kompresi, davam mu prednost.fakt ho zvazuji nekde jsem videl 5 hp za 10-12 tis coz na zacatek by mozna ale nevim pry ma vyssi spotrebu a ze strasne rve :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Ja ho koupil prakticky novej, ale povedlo se mi ho "spotřebovat" za 8 let. Nic proti, za 12000,- si svoje odslouzil, ani nemuzu tvrdit, ze dnesni znackovy motory vydrzi vic (nemam zkušenost). Ale takovej 40 let starej veteran, když ma ještě kompresi, davam mu prednost.fakt ho zvazuji nekde jsem videl 5 hp za 10-12 tis coz na zacatek by mozna ale nevim pry ma vyssi spotrebu a ze strasne rve :Dhttps://www.sbazar.cz/eldamax/detail/43615618-lodni-motor-parsun-f5bms Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Ja ho koupil prakticky novej, ale povedlo se mi ho "spotřebovat" za 8 let. Nic proti, za 12000,- si svoje odslouzil, ani nemuzu tvrdit, ze dnesni znackovy motory vydrzi vic (nemam zkušenost). Ale takovej 40 let starej veteran, když ma ještě kompresi, davam mu prednost."spotřebovat" -to znamená celkové opotřebení, nebo odešlo něco zásadního, co se už nevyplatí opravovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 coz na zacatek by mozna ale nevim pry ma vyssi spotrebu a ze strasne rve :D"Rve" stejne jako shodna Yamaha, jednovalcovej 4 takt s mazanim rozstřikem. Ma takovej lehce chrastivej zvuk, ale nic hroznyho. Dokazal jsem s nim jezdit kolem 0.7 litru na hodinu, když jsem jezdil na pohodu, maximalne si bral cca 1.5 l/h tzn. standard 5HP ctyrtaktu. "spotřebovat" -to znamená celkové opotřebení, nebo odešlo něco zásadního, co se už nevyplatí opravovat?Uz delší dobu blbne karburator (jde na 3/4 plynu, vejs je to moc chudy), motor prakticky bez komprese (důsledek neustalyho honeni co to dalo na malym kluzaku) a naposled se mi na srazu zadrelo kolecko zpátečky v převodovce (moc vody v oleji) - ponicena hřídelka a kolo zpátečky. Kupovat novy dily nemá cenu, ale pujde to nejspis zprovoznit bez zpátečky a motor necham jako zalozni, protože i přes ty neduhy lod dopředu tlacit muze, startuje primerene dobre a když jede tak proste jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Aby bylo jasno.... 3 roky snasel tohleto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 (upraveno) ZA TY PRACHY PREMYSLIM O NEM :D dve sezony treba 3 by urcite vydrzel ne :D Upraveno 13. Červen 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Presne to jsem si rikal, nakonec vydrzel 8 docela pernejch sezon. Ale musíš pocitat s tim, ze to není navždycky, coz ale u prvního motoru se tak nejak bere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Presne to jsem si rikal, nakonec vydrzel 8 docela pernejch sezon. Ale musíš pocitat s tim, ze to není navždycky, coz ale u prvního motoru se tak nejak bere.hele kdyz vidim ten parsun za 12 tis tak si rikam i kdyby me vydrzel dve tri sezony tak to je dobry ::D tam se naucim neco treba a pak koupim nejaky poradnejsi lepsi takova blba otazka jezdi stejne rychle treba jako mercury 5 hp :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Jsou pouzity dily z Yamahy F4, ma teda jenom 112ccm, takze ma asi proti jiným motorum mensi tocivej moment, ale da se s tim prezit. Ja si na nej koupil vrtuli z 2.6HP Parsuna a s tim se ten vykon vyuzival malinko lip. Ovšem za cenu toho ze na superlehkym clunu sel do maximálních otáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 koupim si radsi hovno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 To dobře tahne ale spatne jede.Ale jinak Parsun je rozhodne lepsi nez tech 2.5HP co ti tu radili puvodne. :-) Zkouseli jsme ten Parsun kdysi srovnávat s Yamahou F5, na stejnym typu lodi (jakoze dve lode uplne stejnej trup 430cm) a vyslo to priblizne stejne. Ja byl o malinko rychlejsi vzhledem k nižší celkovy vaze, ale fakt o fous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 14. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 14. Červen 2018 opravit a jedu :D za 7 tis treba :D:D https://www.sbazar.cz/fanda.cigi/detail/43686350-lodni-motor-5-hp-2-t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 14. Červen 2018 Sdílet Odesláno 14. Červen 2018 Michale to ber, vypadá dobře a možná tam bude jen nějaká prkotina. Kdybys do toho měl vrazit třeba 5tisíc , pořád dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 14. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 14. Červen 2018 Michale to ber, vypadá dobře a možná tam bude jen nějaká prkotina. Kdybys do toho měl vrazit třeba 5tisíc , pořád dobrý.typ kam ho dat opravit zkouknout :D sezene se na to jeste nejaky dil : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 14. Červen 2018 Sdílet Odesláno 14. Červen 2018 viky-takže se nedá říct, že by na Parsunu bylo něco vyloženě špatně, prostě opotřebení, ale posloužil dobře. Kdo může, ale říct, že si takhle užil lodní motor...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se