david Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 Ten gumák už asi máš. Kdyby ne, radši zainvestuj něco přes tři metry, 3,6 ? Daleko líp jede i se slabším motorem, než 2,8m, a kup motor ojetej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 Já jsem koupil 5hp ludru, která byla uvedena v inzerátu na opravu, nebo nd za 3500,- protože po chvilce provozu chcípá. Když mi ho prodejce-mechanik v autosevisu chtěl předvést, jak chytá na první škub, tak jsem mu řek, ať ho ani nestartuje, že ho beru. Hned mi bylo jasný, že tím jak skoušeli, jak super chytá bez vody, tak odkurvili impeler. Takže jsem ho bral s tím, že co za něj dávám, to do něj vrazím. Udělalo se nový chlazení a motor šlape úžasně. Takhle mě pěknej motor nevyšel ani na 6tk. Jedinej problém je, že jsem si nevšim, že to je high thrust, takže se ploužím Âľ rychlostí oproti standartnímu 5hp motoru. Takže sháním standartní převodovku a propeler a když neseženu, tak ho prodám někomu na větší loď, nebo hausbot, se kterým si tenhle motor oproti standartním pětkám poradí líp. Brzo chci kupovat nějakej 4t. Bohužel rozpočet bude do 20 000,- ,takže mi nezbude, než koupit jetej a nebo novou čínu. U číny si říkám je to nový, kopie Mercury, tak s dílama problém nebude, ale je to čína. U jetýho ale nebudu vědět, co má za sebou a zda není zabetonovanej solí. Takže docela dilema.... Ale až budu mít v ruce cash, tak pokud narazím na něco, jako v inzerátu, na úkor kterého bylo založeno toto vlákno, tak se.. na čínu a jedu pro něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 Budu mít na prodej 5hp/4t Yamahu 2011 za 18000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Já jsem koupil 5hp ludru, která byla uvedena v inzerátu na opravu, nebo nd za 3500,- protože po chvilce provozu chcípá. Když mi ho prodejce-mechanik v autosevisu chtěl předvést, jak chytá na první škub, tak jsem mu řek, ať ho ani nestartuje, že ho beru. Hned mi bylo jasný, že tím jak skoušeli, jak super chytá bez vody, tak odkurvili impeler. Takže jsem ho bral s tím, že co za něj dávám, to do něj vrazím. Udělalo se nový chlazení a motor šlape úžasně. Takhle mě pěknej motor nevyšel ani na 6tk. Jedinej problém je, že jsem si nevšim, že to je high thrust, takže se ploužím Âľ rychlostí oproti standartnímu 5hp motoru. Takže sháním standartní převodovku a propeler a když neseženu, tak ho prodám někomu na větší loď, nebo hausbot, se kterým si tenhle motor oproti standartním pětkám poradí líp. Brzo chci kupovat nějakej 4t. Bohužel rozpočet bude do 20 000,- ,takže mi nezbude, než koupit jetej a nebo novou čínu. U číny si říkám je to nový, kopie Mercury, tak s dílama problém nebude, ale je to čína. U jetýho ale nebudu vědět, co má za sebou a zda není zabetonovanej solí. Takže docela dilema.... Ale až budu mít v ruce cash, tak pokud narazím na něco, jako v inzerátu, na úkor kterého bylo založeno toto vlákno, tak se.. na čínu a jedu pro něj.Ja prave mam tu hotovos pripravenou a jsem na tom jako ty okolo tech 20 tis . na bazos jsem nasel prodejce ktery prodava motory pravidelne .tak nevim thoatshu okolo 20 tis ted teda ma jeden za 18 ale nema interni tank jen externi nadrz na 12 l kazdopadne co jsem tak toho procetl atd bych si cinu nekoupil ze radsi ojety nejaky motor znacky zname . ted jsem narazil na mercury s clunem za 30 cet ale clun je lepeny atd takze nic moc .ale ma pocitac motohodin ano ale mohl ho tam dat kdykoliv :D jeste ted jeden mercury 5 hp predelany carbec na 6 hp za 22 tis o tom premyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Ten gumák už asi máš. Kdyby ne, radši zainvestuj něco přes tři metry, 3,6 ? Daleko líp jede i se slabším motorem, než 2,8m, a kup motor ojetej.gumak jiz mam 290 boat 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 https://sport.bazos.cz/inzerat/90599953/Lodni-motor-MERCURY-F5MH.php co tento na to jsem narazil vymenen karburator atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Tak pohni, než ti ho někdo vyfoukne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Michale taky bych moc neváhal , tu sladkou vodu ber s rezevou ale je to stejně jedno , ty motory jsou na to dělaný . Vypadá pěkně je zajetej tak držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 (upraveno) Volal jsem hned jak jsem to nasel do stredy zamluven . :( pochybuju ze si ho ten clovek nevezme tak hold asi cekam dal :D Upraveno 10. Červen 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 To teda držím palce, aby ten mercury vyšel. Takových inzerátů se moc nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 (upraveno) To teda držím palce, aby ten mercury vyšel. Takových inzerátů se moc nevidí.prave ja hned volal a byl uz rezerovany jsem kazdy den na bazosi s bazaru atd nic jineho neznam kde bych neconasel jako jeste hyperinzerce za ty penize myslim ze hodne dobry budu se modlit at neprijede ten clovek nebo aby si ho nevzal :D ale to uz treba bude obava proc :D no ted musim cekat do stredy :D Upraveno 10. Červen 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Ja mam docela v oblibe 2T motory (jsou lehci a snadno se prevazeji), takze by mne zaujal spis ten Mariner co tam visi od 6.6. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Ja mam docela v oblibe 2T motory (jsou lehci a snadno se prevazeji), takze by mne zaujal spis ten Mariner co tam visi od 6.6. :)jenze ty jsi ostrileny mazak uz ty se toho nebojis urcite nemas prvni motor jako ja budu snad mit jako na koupi nespecham kdyz se neco objevi tak beru zajmaveho jinak klidne tuto sezonu preziju jeste :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Ja nejsem moc mazak, akorát když se rozhodnu, tak to proste udelam i když je tam riziko.Loni jsem si takhle koupil auto, aniz bych si byl jistej, ze pujde prihlasit. :D A slo. Za 9 mesicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Ja nejsem moc mazak, akorát když se rozhodnu, tak to proste udelam i když je tam riziko. Loni jsem si takhle koupil auto, aniz bych si byl jistej, ze pujde prihlasit. :D A slo. Za 9 mesicu.tak to je slusny tim padem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 (upraveno) Tak si sjed pro tenhle , ryhle jednej a sleví ti , 20 bych se nestyděl :cool: https://www.sbazar.cz/j.sigmund2/detail/43374418-tohatsu-mfs-5c pokud chceš opravdu koupit a jsi rozhodlej vlastnit .. musíš jednat okamžitě ;) ps: nadrž tam taky vidim , tak se o ni zkus ještě jako bonus domluvit ;) jako kupující musíš bejt "zdravě drzej" :D Upraveno 10. Červen 2018 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Tak si sjed pro tenhle , ryhle jednej a sleví ti , 20 bych se nestyděl :cool: https://www.sbazar.cz/j.sigmund2/detail/43374418-tohatsu-mfs-5c pokud chceš opravdu koupit a jsi rozhodlej vlastnit .. musíš jednat okamžitě ;) ps: nadrž tam taky vidim , tak se o ni zkus ještě jako bonus domluvit ;) jako kupující musíš bejt "zdravě drzej" :Ddiky moc ten jsem vubec nenasel jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 Nezveda hosi a co tohle najedou jsem tohle nasel :D https://www.sbazar.cz/tomas.toulec/detail/43377414-lodni-motor-yamaha-f5amh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 (upraveno) Nenasel by se tady nejaky ochotny prazak ktery by jel se mnou mrknout na tu yamahu .? Byl bych moc vdecny . :)) Upraveno 10. Červen 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 (upraveno) asi je to jedno , vrčet bude taky ...... mě osobně se ale líbí zaměnitelnost dílů na těch "TOTOŽNEJCH" TOHATSU - MERCURY , třeba už i čelní řazení , :blbost: kontrolka mazání pro "JELITA" :) JE TO OSOBNí , ALE >> MAM TYHLE DVě ZNAčKY RÁD << nikdy mě nezradila ani jedna z nich k YAMAZE at daj požehnaní jiní vlastníci :P znám pouze jednu kámošovu a ta už "ZRADILA" Upraveno 10. Červen 2018 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 asi je to jedno , vrčet bude taky ...... mě osobně se ale líbí zaměnitelnost dílů na těch "TOTOŽNEJCH" TOHATSU - MERCURY , třeba už i čelní řazení , :blbost: kontrolka mazání pro "JELITA" :) JE TO OSOBNí , ALE >> MAM TYHLE DVě ZNAčKY RÁD << nikdy mě nezradila ani jedna z nich k YAMAZE at daj požehnaní jiní vlastníci :P znám pouze jednu kámošovu a ta už "ZRADILA"budu volat urcite na thoatshu taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 10. Červen 2018 Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 http://www.plavidla.cz/bazar_index.php?akce=detail&inid=0000056219Kup tohle,gumák prodáš rybářovi za deset a máš vystaráno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 10. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2018 http://www.plavidla.cz/bazar_index.php?akce=detail&inid=0000056219Kup tohle,gumák prodáš rybářovi za deset a máš vystaráno..hele na to jsem se dival ale ten clun je lepen na xx mistech pry atd takze jsem dal ruce pryc od toho a za motor jen chce 25 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 12. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 (upraveno) tak vsechno je pryc tak jsem zas na zacatku ted jsem dnes nasel totopry je jak novy jedou jezden v chorvatsku vsechny doklady k tomu https://sport.bazos.cz/inzerat/90686007/Lodni-motor-Tohatsu-MFS-5hp-4-takt-jako-novy.php Tohatsu 5 hp, jety jednou v chorvatsku vcetne vsech dokladu. Cena 20000 Myslim, ze je to rok 2011. A ma najeto cca 30mth. Je vycisten. V zaruce neni. Neni tam co by se muselo reklamovat. Ja vam na nej dam zaruku a kupni smlouvu. Zaruku davam na vyzkouseni, ze motor funguje jak ma. jsem z Troje Upraveno 12. Červen 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 12. Červen 2018 Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 Michale možná blbá rada ale když já sháněl oba mé motory ,tak jsem se nikde raději nešířil aby ho nikdo nevyfoukl . Navíc kupuješ v naprosto blbé době -úplně v největším startu sezony . ale držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se