Přejít na obsah
Plavidla.cz

Spotřeba Mercruiser 5,7

Doporučené příspěvky

Já to živím. Položka za benzín je ta nejmenší věc co mě na tý lodi stojí, když zahrnu pojistku, poplatek za kotvení, stání v hale, servis a taky když se občas něco posere. Jo, nadávám, beru si u huby ale co, seru na to, ve finále jsem rád. Kdybych mohl, dám si tam osmilitra 420 HP.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za informaci. Pomalu střízlivým a vracím se zpět na zem. To to někdo dokáže živit?

Dokaze to zivit, protože na lodi toho nenalitas tolik jako autem.

Kolega s Baylinerem udelal 750km za sezonu a propalil přes 700 litru. To jsou stejny peníze, jako da kurak rocne za cigara, je to jenom otázka priorit. ;)

Odkaz ke komentáři

Já to živím. Položka za benzín je ta nejmenší věc co mě na tý lodi stojí, když zahrnu pojistku, poplatek za kotvení, stání v hale, servis a taky když se občas něco posere. Jo, nadávám, beru si u huby ale co, seru na to, ve finále jsem rád. Kdybych mohl, dám si tam osmilitra 420 HP.

Tobě by slušel nový Quicksilver 855 Weekend nebo 875 Sundeck s 2x250 Verado na zádi.

Odkaz ke komentáři

Fishmaster: ja moc závěšákům nehovím al Quicksilverům už vůbec ne, ty lodě mi přijdou takový jako když narazí do zdi, jsou na můj vkus takový bachratý s krátkym čumákem. Samozřejmě je to jen můůj názor, jedn holky druhý zase vdolky.... :D Nééé jsem rád co mám, dlouho jsem to chtěl a líbí se mi to 100%
Odkaz ke komentáři

Bootcentrum: a tak přeci jen ta 350 MAG není úplně zlá, není to žádný lenoch, trhač vody úplně také ne ale na tuto loď ideál. Zatím vše funguje a tak je mi líto ho nějak pokoutně vyndavat, prodávat, měnit... Jinak jo, 496 MAG a hlavně DTS, to bych si dal líbit. Kámošova 270 CR s tímto motůrkem lehce dosahuje, když je toho třeba 90 km/h. Jinak dotaz, předělávat klasickej motor na DTS, nesmysl? Co to obnáší? Různí lidé na mě posílají různé sumy od 50.000 do 150.000. Co přesně má verze DTS, serva? Elektronickou škrtící klapku? Zajímá mne to a předem říkám že vím prd a rád se poučím. Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...