nach32 Zveřejněno 16. Květen 2018 Sdílet Zveřejněno 16. Květen 2018 Ahoj můžete mi prosím poradit jaká bude spotřeba u této lodi: Bayliner 2755 r.v.1990, Mercruiser 5,7L V8, 260 PS.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 16. Květen 2018 Sdílet Odesláno 16. Květen 2018 (upraveno) 35L / h + :D ;)Chtěl sem začít 30kou , ale nakonec nechci LHÁT sám sobě :lol: Upraveno 16. Květen 2018 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Květen 2018 Sdílet Odesláno 16. Květen 2018 50 - 110, podle toho jak pojedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 16. Květen 2018 Sdílet Odesláno 16. Květen 2018 100 na 100km.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 16. Květen 2018 Autor Sdílet Odesláno 16. Květen 2018 Děkuji za informaci. Pomalu střízlivým a vracím se zpět na zem. To to někdo dokáže živit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 16. Květen 2018 Sdílet Odesláno 16. Květen 2018 Já to živím. Položka za benzín je ta nejmenší věc co mě na tý lodi stojí, když zahrnu pojistku, poplatek za kotvení, stání v hale, servis a taky když se občas něco posere. Jo, nadávám, beru si u huby ale co, seru na to, ve finále jsem rád. Kdybych mohl, dám si tam osmilitra 420 HP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Květen 2018 Sdílet Odesláno 17. Květen 2018 Děkuji za informaci. Pomalu střízlivým a vracím se zpět na zem. To to někdo dokáže živit?Dokaze to zivit, protože na lodi toho nenalitas tolik jako autem.Kolega s Baylinerem udelal 750km za sezonu a propalil přes 700 litru. To jsou stejny peníze, jako da kurak rocne za cigara, je to jenom otázka priorit. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Květen 2018 Sdílet Odesláno 17. Květen 2018 Sullaco - a co ti brání dát tam osmilitra? - neříkej,že dobré vychování.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 17. Květen 2018 Sdílet Odesláno 17. Květen 2018 Já to živím. Položka za benzín je ta nejmenší věc co mě na tý lodi stojí, když zahrnu pojistku, poplatek za kotvení, stání v hale, servis a taky když se občas něco posere. Jo, nadávám, beru si u huby ale co, seru na to, ve finále jsem rád. Kdybych mohl, dám si tam osmilitra 420 HP.Tobě by slušel nový Quicksilver 855 Weekend nebo 875 Sundeck s 2x250 Verado na zádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Květen 2018 Sdílet Odesláno 17. Květen 2018 Fishmaster: ja moc závěšákům nehovím al Quicksilverům už vůbec ne, ty lodě mi přijdou takový jako když narazí do zdi, jsou na můj vkus takový bachratý s krátkym čumákem. Samozřejmě je to jen můůj názor, jedn holky druhý zase vdolky.... :D Nééé jsem rád co mám, dlouho jsem to chtěl a líbí se mi to 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Květen 2018 Sdílet Odesláno 17. Květen 2018 (upraveno) Bootcentrum: a tak přeci jen ta 350 MAG není úplně zlá, není to žádný lenoch, trhač vody úplně také ne ale na tuto loď ideál. Zatím vše funguje a tak je mi líto ho nějak pokoutně vyndavat, prodávat, měnit... Jinak jo, 496 MAG a hlavně DTS, to bych si dal líbit. Kámošova 270 CR s tímto motůrkem lehce dosahuje, když je toho třeba 90 km/h. Jinak dotaz, předělávat klasickej motor na DTS, nesmysl? Co to obnáší? Různí lidé na mě posílají různé sumy od 50.000 do 150.000. Co přesně má verze DTS, serva? Elektronickou škrtící klapku? Zajímá mne to a předem říkám že vím prd a rád se poučím. Upraveno 17. Květen 2018 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Květen 2018 Sdílet Odesláno 17. Květen 2018 DTS jsem ještě neměl v ruce,tak neznám.8,1 - 420hp najeto max 50MHod.mám k dispozici.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 17. Květen 2018 Sdílet Odesláno 17. Květen 2018 El. klapka,servo řazení,dts řídící jednotka motoru-pokud tvoje dts nepodporuje,dts páka,kabely,Prostě kompletní dts set. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 18. Květen 2018 Sdílet Odesláno 18. Květen 2018 El. klapka,servo řazení,dts řídící jednotka motoru-pokud tvoje dts nepodporuje,dts páka,kabely,Prostě kompletní dts set.Dokážeš to nacenit? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 18. Květen 2018 Sdílet Odesláno 18. Květen 2018 DTS jsem ještě neměl v ruce,tak neznám.8,1 - 420hp najeto max 50MHod.mám k dispozici. bootcentrumNahoď cenu a jestli máš nějakou fotku? Když ne já tak možná bych o někom věděl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 19. Květen 2018 Sdílet Odesláno 19. Květen 2018 Nemusím ho zrovna prodat,spíš pro něj hledám nějakou vhodnou lod,jako třeba Sea Ray 270.Jinak si jej cením na cca 300tisíc.Ale kdyby někdo chtěl mám ještě jeden na ND.Je to typ 8,1Gxi.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se