my65hp Odesláno 2. Leden 2018 Sdílet Odesláno 2. Leden 2018 Libor /Sulaco nezbývá než souhlasit. Naštěstí u nás na horním Labi už od loňska jezdí policajti skoro denně a tihle borci sem tam dostanou i flastr . Je trochu klika že u nás každý ut a čt jezdí parník mezi 19 a 21:00 a ten se s nima nesere doopravdy . Ale na druhou stranu , řada je jich už vycvičených a mají přední olůvka ta to je v pohodě . No a jeden co na mně takhle pokřikoval čur... a podobně a měl to až na druhým břehu a já se skoro plazil u kytek , tak nakonec o všechno přišel . Jinak Labe je ještě snadné tam je od břehu hned hloubka ale takovej soutok Berounky a Vltavy +- 10 km , tam na žádný uhýbání není prostor hloubka je jen uprostřed .Nejhorší situaci jsem ale zažil asi před třemi lety , kámoš se chtěl svézt na špici , valil jsem jí asi 45 a najednou měl 3 100 kg šnury pod krkem , tam fakt už šlo o zdraví . Od té doby mám stále kudlu na palubní desce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 2. Leden 2018 Sdílet Odesláno 2. Leden 2018 Však mě taky ani noc nemrzela ta relativně drahá ledková lampa na vozejku, když jsem rybáři rozcabenýmu na sjezdu rozjížděl křesílko. Příště už tam snad nepoleze a nebo si raději sbalí sám a bez keců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 Tak se zdá že si nás rybáři vychovali sami 😀. Mám úplně stejné zkušenosti ze stejným dopadem.Ještě v dobách kdy se mohlo jezdit v kluzu až za Žďákovským mostem jsem tam padal z kluzu do výtlaku (krátce po té co jsem se do kluzu dostal) každých pár metrů kvůli každé ( v plavební dráze zakotvené rybářské pramici)Má slušnost byla ihned odměněna nadávky.😥No vyplynulo s tohoto že cestou spět jsem s lehkým ubranim plynu(aby jsem nedělal vlnu)jen objížděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Naprostej souhlas s poslednimi pisateli. Take jsem drive bral ohled a vyhejbal se, pokud meli rybari nahozeno v plavebni draze. Bohuzel, jejich arogance nezna mezi a ceho je moc, toho je prilis, takze pokud lovej mimo plavebni drahu, nebo rozume, aby byla moznost proplout, nereknu ani popel. Pokud se serou do prostred plavebni drahy, sorry tady jezdim ja. Oni si to nadobicko mohou prenest kamkoliv, ale ja mimo plavebni drahu jet nemohu, takze tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se