Přejít na obsah
Plavidla.cz

Stavba vodního kluzáku HASTY HYDRO

yannick

Doporučené příspěvky

Olin moc pěkná a smyslu plná loď , gratulace

Právě že ne! Je to moje první a vybíral jsem plány, aby to šlo na vesla, motor i plachty. Jenže během první sezóny na vodě jsem zjistil, že mi nevyhovuje a koupil jsem plány na jednoduchou pěti a půl metrovou polokajutovku, kterou chci stavět letos.

http://img23.rajce.idnes.cz/d2303/13/13443/13443366_46733af1aab4f322b4be8c48182c6fda/images/stankawolski1.jpg?ver=0

Holt úplně bez lodi člověk nepozná, co mu bude vyhovovat.

Já měl za to, že mojí loďku už znáš....

ne ne neznám ta lod je super , hodně jezdí v Holandsku a jinde na kanálech .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 592
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Olin , myslel jsem ten tvar , moc hezká a užitečná loď a působí bytelně . Ta druhá kajutovka to je odvozené něco od plachetnice ?

Je to přímo motorák s plochým dnem, neskutečně jednoduchá a levná konstrukce s laciným provozem a minimální údržbou.

Více na : http://www.duckworksbbs.com/product-p/jm-af4.htm

Pěkné loďky, jen co je pravda.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
Tak přidávám pár řádků. Minuli týden mě volali z českého rozhlasu že se dozvěděly že jsem stavěl retro kluzák ze 60 let že by se mnou chtěli udělat článek do novin. Tak jsem souhlasil a včera jsem poskytnul rozhovor tak že by měl vyjít článek v novinách Vltava resort. Upraveno uživatelem yannick
Odkaz ke komentáři

Ja Labe dneska po 15h od Píštan dolu na Libochovany a Z5 (pěkně projet na otoč) , a jak olejová skvrna , uplná STOPKA ... no prostě nádhera ;)

To my to včera měly od zrcadlový hladiny po 30 cm vlnky. Chvilkama jsme chcípali vedrem a chvilkama nás příjemě chladil vítr a vodní tříšť. Jen jsme to brali opačným směrem od Lovosic za Křešice a zpět.

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

Paradni video.... mam dve připomínky:

1) Koukam ze musíš dost lezet vepředu, idealne při plny rychlosti bys mel drzet rovnováhu vic vzadu, abys netlacil predni plovaky do vody, jak to mas trimem? Na kamere to není moc poznat jak ma rybi oko.

2) Nevidim vytrhovou pojistku. Dej si ji tam, jednou ti zachrani lod a mozna i život.

Odkaz ke komentáři

Ehm, proč se?

Aby do toho tolik lidí nešťouralo...

Někteří jsou chytlaví a z nudy píšou upozornění na určitá místa.

P.S. Nemám na mysli nikoho konkrétního, ale nikdy nevíme, kdo sem zabloudí.

2) Nevidim vytrhovou pojistku. Dej si ji tam, jednou ti zachrani lod a mozna i život.

Jak tě to napadlo? :)

http://img24.rajce.idnes.cz/d2402/13/13120/13120841_e488bab62d0bfdd7e2441f542b7d39c7/images/IMG_20160813_130953.jpg?ver=0

Máš nacvičený ještě nějaký číslo na Orlík?

Promiň, ale nemůžu si pomoct...

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Prodávám z důvody že bych chtěl pořídit vodní skůtr. Jinak to nechci prodat za každou cenu je to tak trochu srdeční záležitost proto bych to chtěl prodat někomu kdo se o to bude dobře starat. A pokud se to podaří tak přes zimu bych se pustil zase do něčeho.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...