HANZTD Odesláno 1. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2017 Voda na jezeře -> nadprůměrná k tomuhle datu = TOP Jak psáno nade mnou , taky dnes kontrolováno a testováno ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2017 Tak koruna padla na dnes Trumpetkovy Svijany a zítra, max v pátek Žernoseky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2017 Tak v sobotu navidenou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2017 Ahoj. Mam dotaz, jak to vypada na Veletove na piskovne. Nekde sem zaregistroval informaci, ze mel byt prohrabnut kanal a da se zajet dovnitr, ale nemuzu to nikde najit a uz si nepamatuju kde sem to videl. Nevi nekdo jak to tam je ? Jinak Sandberk, voda krasna a prijemna na koupel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 9. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2017 (upraveno) Na vjezdu a kanále je kolem 1.4 - 1.3 m. Hned na začátku se držet spíš vlevo, pak cca střed. Plavu to tak, že víceméně se hejbu setrvačností, zařadim jen občas, abych ze dna něco nezved. Na pískovně už to je v pohodě - 5-6m.Pozdravuj tem Petra, že se zvolna blížím. Upraveno 9. Srpen 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 9. Srpen 2017 (upraveno) tomas80- majitele najdeš na komoře Veletov(v prac.dobe) ten ti da presne info-budem tam až na víkend a přístí tyden- zajet se da jen do první zatokydavid-pristí víkend je ve Veletove pout s grilovačkou a harmonikou Upraveno 9. Srpen 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2017 Diky za info. Zejtra az pojedu Veletovskou dolu tak se poptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 14. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2017 Plul jsem okolo, koukal jsem kde je vjezd a pokud jsem se dobře díval, je to to rameno na Packovou chatou? Pokud ano, tak to ve mě moc důvěry nevzbuzovalo. Byl tam nějaký spadlý strom přes vodu. Nebo je to jiné rameno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2017 Je to ono. Zítra to můžem zkusit znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2017 (upraveno) libore-ty mas furt nejaky problem-jo ma konci kanalu je spadly strom podle brehu ale tomu se snad dokažes vyhnout,hloubka i místa je tam dostatecna a hlavne potom musís zahnout doleva-z hlavniho toku hovno uvidísinak budu tam zitra odpoledne Upraveno 14. Srpen 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2017 (upraveno) No ono krapet záleží, jestli plaveš s šířkou 1,5 a nebo 4m, a dýlkou 4,5 nebo 14m. Je v tom takovej malej untršíd.Každopádně té rádi uvidíme. Upraveno 14. Srpen 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 15. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2017 (upraveno) Packo, já jsem pořád potížista :-) Vždyť mě znáš :-) Ale tenhle rok jsem už dal plavbu i do Brandýsa nad Labem a zpět i s mým nejmenším plavčíkem (2,5 roku). Zlepšuju se :-) Upraveno 15. Srpen 2017 uživatelem Libor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2017 Neboj, ja to nakonec dal, sice sem cestou dovnitr o neco drbnul, ale spis asi klacek, kmen, nebylo to natvrdo a cestou ven sem jel asi vic vpravo, nez bylo zahodno, takze sem trochu rozsiril hloubku na kraji, ale je tam pisek, takze maximalne zacnou zamplovat motory, jinak nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Odesláno 17. Srpen 2017 Neboj, ja to nakonec dal, sice sem cestou dovnitr o neco drbnul, ale spis asi klacek, kmen, nebylo to natvrdo a cestou ven sem jel asi vic vpravo, nez bylo zahodno, takze sem trochu rozsiril hloubku na kraji, ale je tam pisek, takze maximalne zacnou zamplovat motory, jinak nic :)Ahoj já se plavil za Váma, plul jsem z Klavar a na San. jsem hledal známého,ale nebyl tam.Krásná velká loď.Pak jsem koukal,že kotvíte v Týnci nad komorou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 18. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 18. Srpen 2017 Kua lidičky, kde na to berete čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 18. Srpen 2017 Neboj, ja to nakonec dal, sice sem cestou dovnitr o neco drbnul, ale spis asi klacek, kmen, nebylo to natvrdo a cestou ven sem jel asi vic vpravo, nez bylo zahodno, takze sem trochu rozsiril hloubku na kraji, ale je tam pisek, takze maximalne zacnou zamplovat motory, jinak nic :)Ahoj já se plavil za Váma, plul jsem z Klavar a na San. jsem hledal známého,ale nebyl tam.Krásná velká loď.Pak jsem koukal,že kotvíte v Týnci nad komorou.Ja sem si rikal, jestli to nejsi nahodou ty, lod mi neco pripominala. Diky a klidne si se mohl stavit na pokec a kus kafe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2017 Tak pratele, dovolena jiz je za nami a zustava jen dobry pocit s neproflakaneho casu a plno novych zazitku:). Tady sem dal do kupy nejake fotky, slohove cviceni letos nebude, ale jeste pak pridam neco dalsiho mimo fotek :)https://goo.gl/photos/o8hrKfx8nfnm1Umi8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2017 Pěknej hrníček :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2017 No von vaří i dobrý kafe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 21. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2017 Spousta fotek, super a závidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2017 No von vaří i dobrý kafe :DVím, ale jen na původní lodi, novou jsem ještě naživo neviděl - bohužel. Nějak to nevychází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2017 To mas z toho ze nejezdis na srazy. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 21. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2017 Tome, krásný fotky. Jsem rád, že jsem se s tebou potkal a okouknul tu tvou rezidenci na vodě. Fakt moc pěkná loď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2017 To mas z toho ze nejezdis na srazy. ;)No já jsem toho letos bohužel celkově moc nenajezdil. natož ještě stihnout nějakej ten sraz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 23. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2017 Romane, diky za navstevu a prijemnej pokec. Nekdy to zase zopaknem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se