Přejít na obsah
Plavidla.cz

Týnec nad Labem - Žernoseky 2017

JPfish

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Ahoj. Mam dotaz, jak to vypada na Veletove na piskovne. Nekde sem zaregistroval informaci, ze mel byt prohrabnut kanal a da se zajet dovnitr, ale nemuzu to nikde najit a uz si nepamatuju kde sem to videl. Nevi nekdo jak to tam je ? Jinak Sandberk, voda krasna a prijemna na koupel :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vjezdu a kanále je kolem 1.4 - 1.3 m. Hned na začátku se držet spíš vlevo, pak cca střed. Plavu to tak, že víceméně se hejbu setrvačností, zařadim jen občas, abych ze dna něco nezved. Na pískovně už to je v pohodě - 5-6m.

Pozdravuj tem Petra, že se zvolna blížím.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

tomas80- majitele najdeš na komoře Veletov(v prac.dobe) ten ti da presne info-budem tam až na víkend a přístí tyden- zajet se da jen do první zatoky

david-pristí víkend je ve Veletove pout s grilovačkou a harmonikou

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

Plul jsem okolo, koukal jsem kde je vjezd a pokud jsem se dobře díval, je to to rameno na Packovou chatou? Pokud ano, tak to ve mě moc důvěry nevzbuzovalo. Byl tam nějaký spadlý strom přes vodu. Nebo je to jiné rameno?
Odkaz ke komentáři

libore-ty mas furt nejaky problem-jo ma konci kanalu je spadly strom podle brehu ale tomu se snad dokažes vyhnout,hloubka i místa je tam dostatecna a hlavne potom musís zahnout doleva-z hlavniho toku hovno uvidís

inak budu tam zitra odpoledne

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

Packo, já jsem pořád potížista :-) Vždyť mě znáš :-) Ale tenhle rok jsem už dal plavbu i do Brandýsa nad Labem a zpět i s mým nejmenším plavčíkem (2,5 roku). Zlepšuju se :-) Upraveno uživatelem Libor
Odkaz ke komentáři

Neboj, ja to nakonec dal, sice sem cestou dovnitr o neco drbnul, ale spis asi klacek, kmen, nebylo to natvrdo a cestou ven sem jel asi vic vpravo, nez bylo zahodno, takze sem trochu rozsiril hloubku na kraji, ale je tam pisek, takze maximalne zacnou zamplovat motory, jinak nic :)
Odkaz ke komentáři

Neboj, ja to nakonec dal, sice sem cestou dovnitr o neco drbnul, ale spis asi klacek, kmen, nebylo to natvrdo a cestou ven sem jel asi vic vpravo, nez bylo zahodno, takze sem trochu rozsiril hloubku na kraji, ale je tam pisek, takze maximalne zacnou zamplovat motory, jinak nic :)

Ahoj já se plavil za Váma, plul jsem z Klavar a na San. jsem hledal známého,ale nebyl tam.Krásná velká loď.Pak jsem koukal,že kotvíte v Týnci nad komorou.

Odkaz ke komentáři

Ahoj já se plavil za Váma, plul jsem z Klavar a na San. jsem hledal známého,ale nebyl tam.Krásná velká loď.Pak jsem koukal,že kotvíte v Týnci nad komorou.

Ja sem si rikal, jestli to nejsi nahodou ty, lod mi neco pripominala. Diky a klidne si se mohl stavit na pokec a kus kafe :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...