Lubor Odesláno 1. Srpen 2024 Autor Sdílet Odesláno 1. Srpen 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 3. Srpen 2024 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2024 ten boj o to místo musel bejt nelítostnej 🤣nádherný tuhle pohodičku a relax zbožnuju 😍 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 27. Listopad 2024 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2024 Lubor měl sem tu čest s REXTON Premium+ BLACK EDITION zamě je to fakt esteticky fešák , co toho umí strašně moc , ty černý detaily se povedly ..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. února Autor Sdílet Odesláno 21. února S blížící se sezónou jsem si udělal radost a po loňské špatné zkušenosti se čtyřhodinovým návratem k autu na Slapech na 20 let starý záložák Yamaha 4HP 2T jsem si objednal Mercury 5HP Sail power. K tomu karbec pro 6HP. Proč takto? Protože 5 a 6 HP má stejnou mechaniku, jen ten karbec je jiný a 6HP se v provedení Sail power nevyrábí. Sail power má pomalou vrtuli a také magneto, které bude schopné trochu baterku oživit v případě, že by se jelo na záložák z důvodu jejího vybití. Další výhoda je, že 5HP (papírově) se bude lépe prodávat až ho nebudu potřebovat. Ten může používat kdokoli bez papírů na rozdíl od 6HP. 😎 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 22. února Sdílet Odesláno 22. února ja měl suzuki 5hp , a šel sem směrem dolu na 2,5hp na moje necky to stačí , a nejdůležitější je to že ho sebou do CHr ani neberu 🤣 a má svoje stálí čestny místo v teple baráku 😉 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se