Marty Odesláno 4. Květen 2018 Sdílet Odesláno 4. Květen 2018 Ale to zvenci muselo vypadat jako profi pristup:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Květen 2018 Autor Sdílet Odesláno 4. Květen 2018 Obávám se, že jsem se prozradil že to nebylo plánované tím, jak jsem za lodí utíkal po lávce přívěsu. Ještě že jí tam mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 4. Květen 2018 Sdílet Odesláno 4. Květen 2018 Ale to zvenci muselo vypadat jako profi pristup:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martasik Odesláno 11. Květen 2018 Sdílet Odesláno 11. Květen 2018 Ahoj Lubore,máš nějak vyřešeno pojištění lodi?Dík Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 12. Květen 2018 Autor Sdílet Odesláno 12. Květen 2018 jen pojisteni odpovednosti od Alianz. U havarijniho mne odradila cena v kombinaci se spoluucasti, kde meli napr. na poskozeni motoru spoluucast 30% min. 30tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 13. Květen 2018 Sdílet Odesláno 13. Květen 2018 (upraveno) Pojišťuji v Německu, Wehring Wolfes, celoroční POV + HAV jak na vodě, při transportu či uskladnění, pojistná částka 1300.000,- ročně cca 10.000,- Upraveno 13. Květen 2018 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. Květen 2018 Sdílet Odesláno 31. Květen 2018 To Lubor:Ahoj, mel bych na tebe jednu prosbicku. Porad chodim kolem mensich kajutovek a stale nic, porad nejsem nijak jeste rozhodnuty. Potreboval bych, kdyby jsi me zmeril celkovou vysku tve lode na voziku, kvuli vratum do garaze. Dekuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 31. Květen 2018 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2018 Jasně, změřím. Bude to někde mezi 230 a 240cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 1. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2018 Naměřil jsem při vodorovném přívěsu 232cm. Oproti původní poloze mám loď na přívěsu asi o 5 cm níž (předělával jsem všechny rolny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 5. Červen 2018 Sdílet Odesláno 5. Červen 2018 Dekuji moc za zmereni. Vrata mam 230cm, takze nevjedu tam. Jeste jednou diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Červen 2018 Sdílet Odesláno 5. Červen 2018 (upraveno) Dáš na vlek menší gumy, nebo je povypustíš. Houby zle. Upraveno 5. Červen 2018 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 6. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 6. Červen 2018 Těch 232cm je hrana okna, které je dost před nápravou. Skloněním oje by se to mohlo výrazně snížit. Mám to změřit? Bylo by škoda vyřadit Coastera z uvažování kvůli pár centimetrům. Je to skvělá loď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 6. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 6. Červen 2018 To Lubor:….Porad chodim kolem mensich kajutovek a stale nic, porad nejsem nijak jeste rozhodnuty......Napiš, domluvíme termín, přijedeš ke mně, prolezeš si Coastera a hned budeš mít jasný cíl! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 (upraveno) Diky moc, rad se podivam primo na lod u tebe, chystame se v lete do Prahy a urcite bych se vcas predem ozval. Jinak ty vrata uz neresim, chtel jsem vlastne prodlouzit garaz a dat lod za auto, ale jeste take i vrata menit se me nechce. Nakonec asi postavim radeji jen pristresek a ty penize co usetrim, vrazim radeji do prislusenstvi na lod. Takze na Coastera na voziku prujezdni vyska pristresku by tedy 240cm mela stacit. Diky. Upraveno 8. Červen 2018 uživatelem simon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 11. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 11. Červen 2018 (upraveno) Já se stavbou přístřešku čekal až byla loď doma. Bylo by trapné, kdyby tam pak scházel jeden centimetr. :-) Mám to těch 240. Upraveno 11. Červen 2018 uživatelem Lubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 11. Červen 2018 Sdílet Odesláno 11. Červen 2018 Pekne, dekuji za tvou ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lodnicek90 Odesláno 27. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2018 (upraveno) Krásny čln, taký obyčajný, šikovný, ten už nebude ani asi drahý. Na Dunaj by sa hodil! Aká môže byť asi cena dnes? Upraveno 27. Červenec 2018 uživatelem Lodnicek90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 28. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2018 Lodnicek 90 ted jsi asi Luborovi moc radost neudělal prej obyčajný :D ta lod bez v motoru v základu je cca 20 tis € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 29. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2018 Třeba je to pro lodnicka90 málo peněz. To nemůžeš Bohouši vědět 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 30. Červenec 2018 Autor Sdílet Odesláno 30. Červenec 2018 Krásny čln, taký obyčajný, šikovný, ten už nebude ani asi drahý. Na Dunaj by sa hodil! Aká môže byť asi cena dnes?Cena základu je teď myslím do 450 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 30. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2018 A v plné výbavě a s motorem to nebude moc daleko k milionu ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 30. Červenec 2018 Autor Sdílet Odesláno 30. Červenec 2018 Letos jsme si ověřili, že je Coaster pro nás (já a manželka) vyhovující i pro vícedenní plavby v HR. Prvních 6 dní letošní dovolené jsme strávili na lodi a její zázemí plně postačilo. Coaster poskytnul i solidní pocit jistoty při jízdě v bouřce s plným zastřešením. Pro dva lidi úplně v pohodě. Troufnul bych si klidně i na 14 dní.Jediné co trochu zlobilo byli ti šneci ve středním uchu co zařizují rovnováhu. V přístavech je rušno i v noci a pořád se to trochu houpe. Když pak člověk vyleze v zátoce na špičku spustit kotvu, houpe se paluba a k tomu se přidá nestabilita způsobená rozhozením vnímání rovnováhy, tak je to hodně blízko k nějakýmu maléru. Takže občas jsme se ke kotevně po palubě posouvali potupně na jistotu po zadku. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 20. Září 2018 Autor Sdílet Odesláno 20. Září 2018 Psal jsem tady jak jsem spokojený s Hondou 100 na svém Coasteru.Je to tak, už s tím motorem je loď skvělá.Ale naskytla se možnost Hondu prodat a tak jsem začal pokukovat po něčem silnějším.Sešly se příznivé okolnosti a tak to vypadá na tohle:Takže asi brzo budu moci poreferovat jak se Coaster chová s motorem maximálního možného výkonu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 21. Září 2018 Sdílet Odesláno 21. Září 2018 Psal jsem tady jak jsem spokojený s Hondou 100 na svém Coasteru.Je to tak, už s tím motorem je loď skvělá.Ale naskytla se možnost Hondu prodat a tak jsem začal pokukovat po něčem silnějším.Sešly se příznivé okolnosti a tak to vypadá na tohle:https://samerwebapp01apncus01.blob.core.windows.net/mmgw-env-b/filer_public_thumbnails/filer_public/ad/7b/ad7b149e-5336-4ed3-bfd6-98108ae18d1e/175hp_proxs_v-6_fs_port-rear_3-4.png__255x0_q85_autocrop_crop-scale_subsampling-2_upscale.pngTakže asi brzo budu moci poreferovat jak se Coaster chová s motorem maximálního možného výkonu! :DJestli chceš Mercury tak se ozvi do SZ.Udělám ti cenovou nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. Září 2018 Autor Sdílet Odesláno 21. Září 2018 (upraveno) Díky, ale právě velmi zajímavá nabídka mi pomohla rozhodnout se do toho jít. Takže motor už na mne čeká u prodejce. Upraveno 21. Září 2018 uživatelem Lubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky