Přejít na obsah
Plavidla.cz

Zbraně na palubě

zdenek2013

Doporučené příspěvky

A co jim vadilo?červený trup nebo 4ři sedačky ?☺

Lovím si na přívlač a vesluje týpek:

On: no to si snad už děláte prdel ne?

Já: Dobrý den

On: tak to jsem fakt nevidl lovit ryby z tavovýhle lodě!

Já: Hmm a co je špatně?

On: to jsem prostě ještě neviděl, to už je trochu moc, červená sportovní loď, copak tohle je rybářská loď?

Já: Vážený pane, mám veškerou výbavu co má rybá mít, k rybám se chovám šetrně, pouštím je, pane nechte mě bejt vám říkám

On: To už takhle nejde, to jsem fakt ještě nežral

Já: Ubližuju kurva někomu? Páchám trestnou činost? Ničím něco? Kurva nechte mě bejt, nechte mě na pokoji..

Blablabla.... On odfuněl za neustálého mrmlání já vzteky hodil prut do lodě a jel domů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nj, srát na to, ale člověku to zkazí den. A závist? Tvl čeho, že dřu jak kráva, neznám dovolený, večeře v putykách, kafíčka v kavárnách, volný víkendy atd? Že si na lodi dělám téměř všechno sám, plazim se v ní v mrazech jak vocas, chodim špinavej, smrdutej, někdy i krvavej domu zatímco kámoši seděj v putyce? Ať se jdou lidi tohodle typu vysrat... Pardon..
Odkaz ke komentáři

Jedno z nejsympatičtějších aut co jsem poznal, na nic si nehraje, nepodléhá zásadně nějakým modním náladám atp. V příštím roce bych ho rád pořídil jako rodinej povoz pro ženu, děti a pochopitelně loď. Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Sullaco však jo , je to úžasnej stroj . Poctivá čtyřkolka a max sem tam projde faceliftem . Loni mi ukazal Z2013 jeho Pajero sport a de facto sem se hned rozhodl že si ho koupim . Byl jen pro mně uvnitř trochu spartanskej , tím neříkám špatnej . Tak se mi podařilo sehnat automat 3,2 DID v plný palbě. Jsem nadšenej . V zimě v lese , teď v bahně , vůbec žádnej problém .Ta prostupnost terénem je famozní . Tunovej vozejk za tím plachtí jako drak .

Mám sice tu starší verzi . III V 60 ale liší se to jen jemně .

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Ahoj,

v zahraničí jsem se člunem ještě nebyl. I když se samozřejmě chystám :)

Jezdím ale obytným autem a tam sebou vozím revolver .38, legálně drženou zbraň na území čR. Možná se mi to teď machruje, ale až mě policajti položí na zem, zakleknou a hoděj pouta na ruce za záda, tak budu mít naděláno v gatích ...

Na druhou stranu je to jako kondom, lepší mít a nepoužít, než potřebovat a nemít ... :)

Odkaz ke komentáři

• 5 years later...

Velmi dlouhou dobu se toto téma tady nemuselo řešit,ale dnes večer jsem bohužel musel použít u nás doma legálně drženou zbraň a 4x vystřelit a zabít,je to hnusný zážitek vzít život,ale co se dá proti agresivitě dělat...

Zabil jsem agresivního vlčáka čtyřmi výstřely 45.ACP ,který se rozhodl zakousnout naši Nellynku a bohužel i mě,ten zlý pejsek utekl majiteli a bohužel přišel k nám domů zabíjet a chtěl se pustit i do mě,ale nedal jsem mu naštěstí šanci a je mi z toho teď jen na blití, a to i přes oficielní pochvalu mého zásahu od PČR,kdy mi hned vrátili zbraň,zbroják i OP...tak snad máte lepší začátek nového roku než já.

Není to povídání zbrani na palubě,ale díky Bohu a Glocku 45.CP jsme všichni v pořádku a teď jen chlastám a snad se z toho do rána vychlastám...

Majiteli psa hrozí pokuta 100 tis Kč,ale uprosil jsem PČR,aby ho to finančně už nebolelo,hrozný trest už je ztráta pejska a až pominou jeho emoce,půjdu mu přispět na nové štěně plemene,které snad zvládne a snad se nebude chtít prát...

Odkaz ke komentáři

Moc díky,podle forenzního technika jsem měl díky architektuře stavby jen 108cm za sebou na zastavení psa, 4 nábojnice byly v prostoru 0,5m2,bylo to o fous,jinak byla naše Nela roztrhaná a já měl lýtko někde v tlamě psa, ten vlčák zřejmě přišel likvidovat našich 6 koček a Nellyna je bránila a byl malér,konflikt začal na zadní terase,kde vlčák posunul ocelový zahradní nábytek vážící cca 35kg a více jak 1 metr a pak hnal našeho psa k přednimu vchodu kam už jsem vybíhal v pyžamu, bos na pomoc naštěstí s Glockem v ruce,bohužel vlčák se chtěl pustit i do mě se 108cm prostoru za zády,byla to pudová střelba a toho rozzuřeného psa zastavila až 4 rána,jinak pořád šel proti mě,hnusný zážitek.

Vylil jsem si pak šišku,bohužel pro psa to dopadlo blbě,radost ze zabití pejska nemám,ale ustáli jsme to naštěstí bez zranění,Nellynka má jen uhryznutý kousek ocásku a krvavý šrám na pacičce,já měl nohu od krve toho vlčáka,byl už i po prvních ranách na mě...

Je zvláštní,že díky adrenalinu jsem ani neregistroval hlasitost výstřelů,na střelnici bez sluchátek by mi pár hodin pískalo v uších,v té krizovce to asi funguje jinak.

Mějte kluci lepší nový rok než já.

Odkaz ke komentáři

Před pár lety při houbaření hluboko v lese na Šumavě jsem nedaleko slyšel lidské hlasy. Pak jsem asi 30m od sebe zahlédl Rotvajlera velikosti středního prasete, jak se na mně s vyceněnými zuby a vrčením řítí. Krve by se ve mně nedořezal. Když byl asi 5 metrů daleko a bylo jasné, že se zastavit nehodlá, tak jsem zvedl ruce abych mu připadal větší a začal křičet, ať si ho odvolají. Psa to zastavilo, ale pořád stál pár metrů ode mne v bojovém postoji. Už nevím, kolik vteřin jsem křičel a pes se rozmýšlel, jestli se do mě pustí. Pak naštěstí zabralo volání majitelů a pes odběhl k nim. Ještě mnoho minut se mi třásly kolena. Tu rozlícenou vrčící tlamu plnou tesáků vidím jak tenkrát.
Odkaz ke komentáři

Děkuji moc,ale sami máme 2 pejsky a zabít psa je pro mě o to těžší,ale už jsem z toho venku a jsem hlavně vděčný,že jsem dokázal účinně eliminovat útok a jsme v pořádku.

https://www.tiktok.com/@instructorjoseftoman/video/7184835706760514822?_r=1&_t=8Yo5oGywQFB&is_from_webapp=v1&item_id=7184835706760514822

Odkaz ke komentáři