MM Zveřejněno 29. Září 2015 Sdílet Zveřejněno 29. Září 2015 Ahoj všem od vody. Bohužel, vzhledem k současné situaci, by bylo možná docela užitečné založit novou složku a to "Ukradené". Mně teď (24.9. 17:00 - 25.9. 13:00) ukradli na Slapech, osada Skalice jednonápravový vlek na kýlovou plachetnici i s namontovanou parkovací kozou. Vlek byl bez kol a čuby (ty jsou v garáži) a seděl na špalkách s tím, že takhle se snad ukrást nedá. Ale omyl. Přesto že je 6,5 m dlouhý a váží přes 600 kg, tak dá ! Je to atyp, předělával jsem ho sám, je z jeklů 80x100 a uvnitř jsou taky navařené jekly 80x100, které drží kozu. Tento týden jsem chtěl loď vyndat, ale ouha, budu mít starosti. Před 3 lety mi ukradli veslici Monika, sousedovi taky, a tak se mi zdá, že toho už je nějak moc. Jen tak pro info - pokud by Vám někdo nabídnul "levně " takový vlek, tak pozor !!! a volejte 606 698 830. Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 29. Září 2015 Sdílet Odesláno 29. Září 2015 jsem PRO zavést středověk-zlodějům sekat končetiny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 30. Září 2015 Sdílet Odesláno 30. Září 2015 Už včera mě zaujala ta váha vleku. Já mam dva jednoosý a váží 150kg a 140kg. To máš půltunovou kozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MM Odesláno 30. Září 2015 Autor Sdílet Odesláno 30. Září 2015 Už včera mě zaujala ta váha vleku. Já mam dva jednoosý a váží 150kg a 140kg. To máš půltunovou kozu?Ahoj, nemám půltunovou kozu, ta má asi 70 kg, ale loď váží 1300 kg ! A vlek jsem předělával sám a železem jsem nešetřil. Samozřejmě ta váha je odhad. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 30. Září 2015 Sdílet Odesláno 30. Září 2015 Chtělo by to fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 30. Září 2015 Sdílet Odesláno 30. Září 2015 (upraveno) já měl dvouosák na podobnou loď a podle papírů měl mít 340kg, ale na váze měl 560kg. Ale lidi když kradou, tak mají neuvěřitelnou sílu. Jinak hoď fotky ať se ví co se hledá. Upraveno 30. Září 2015 uživatelem Charlie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky