ladislavjel Zveřejněno 1. Srpen 2015 Sdílet Zveřejněno 1. Srpen 2015 Zdravím, neválí se někomu doma nějaký díly na Crescent 45 Drive?Potřebuju hlavně manžetu k náhonu a vrtule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaDouda Odesláno 5. Září 2015 Sdílet Odesláno 5. Září 2015 Dobrý den, mám mnoho dílu na tento typ motoru. http://www.sbazar.cz/DoudaJirka/detail/12622848-crescent-drive3-nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 8. Září 2015 Autor Sdílet Odesláno 8. Září 2015 Díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 21. Únor 2018 Sdílet Odesláno 21. Únor 2018 Zdravím,navážu na téma Crescent Drive 45º.Dávám dohromady člun Sport Pluto s pohonem Crescent Drive 45.Nemáte někdo servisní manuál k tomuto pohonu?.Mám nyní rozebranou nohu, mám do ní nové hřídele,impeler do čerpadla,ale nedaří se mi sehnat jehlová ložiska a některé gufera.Některé čísla na ložiskách jsou nečitelná a pomohl by mě třeba seznam dílů nebo tak něco.Předem díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 22. Únor 2018 Sdílet Odesláno 22. Únor 2018 Gufera a ložiska se daji změřit a podle katalogu pak zjistíš číslo. Já třeba rád používám VK ložiska ( http://www.vkloziska.cz/ ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 22. Únor 2018 Sdílet Odesláno 22. Únor 2018 Měl bych mít manuál i katalog dílů, už jsem to jednou tady z fóra někomu posílal. Smitka603 pošli SZ.Míra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 22. Únor 2018 Sdílet Odesláno 22. Únor 2018 Mně ho bohužel ukradli, měl jsem všechny typy, origo manuál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 20. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2018 Ahoj,tak Pluto je po technické kontrole a Crescent Drive běhá překvapivě super (na svojí dobu).A teď opět dotaz na někoho zkušeného.Po malém incidentu s parnikem Cecilie v Davli,kdy jsem poznal co je to sání ,při naloďování posádky na Pluťáka který se vzápětí ocitl na suchu a ihned poté vlnou vržen i s dvěma již nastoupivšími osobami na břeh (na parníku se museli docela pobavit),mám problém s vrtulí.Ještě jsem odjezdil celý zbytek dne(přišlo ještě pár vln pomocí kterých jsme ji dostali zpět do řeky).Vrtule je třílistá hliníková osazená na bronzovém pouzdrupřes jakou si gumovou vložku.A tam se mi protočila.Na malé otáčky drží,ale jak přidám plyn tak to proklouzne.Otázka je jestli se to dá nějak spravit.Mám už jen dvoulistý vrtule a to není to pravé ořechové a třílistý nějak nemůžu sehnat.Předem díky za pomoc.Dal bych foto,ale nejsem z počítačem moc kamarád,tak mi to nějak nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 20. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2018 Ahoj, pošli mi fotky na mail, doufám že ho ještě máš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 20. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2018 Taky bych bral nejakou fotku jako vzpominku, treba i na email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 20. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2018 Ahoj, pošli mi fotky na mail, doufám že ho ještě máš......Mail mám,máš to tam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 20. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2018 Taky bych bral nejakou fotku jako vzpominku, treba i na email.Zkusím se s tím poprat a dát to sem.Nebo pošlu emailem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 21. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2018 Ahoj,tak Pluto je po technické kontrole a Crescent Drive běhá překvapivě super (na svojí dobu).A teď opět dotaz na někoho zkušeného.Po malém incidentu s parnikem Cecilie v Davli,kdy jsem poznal co je to sání ,při naloďování posádky na Pluťáka který se vzápětí ocitl na suchu a ihned poté vlnou vržen i s dvěma již nastoupivšími osobami na břeh (na parníku se museli docela pobavit),mám problém s vrtulí.Ještě jsem odjezdil celý zbytek dne(přišlo ještě pár vln pomocí kterých jsme ji dostali zpět do řeky).Vrtule je třílistá hliníková osazená na bronzovém pouzdrupřes jakou si gumovou vložku.A tam se mi protočila.Na malé otáčky drží,ale jak přidám plyn tak to proklouzne.Otázka je jestli se to dá nějak spravit.Mám už jen dvoulistý vrtule a to není to pravé ořechové a třílistý nějak nemůžu sehnat.Předem díky za pomoc.Dal bych foto,ale nejsem z počítačem moc kamarád,tak mi to nějak nejde.Pošli mi jí,já ti jí repásnu. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 21. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2018 https://img32.rajce.idnes.cz/d3202/15/15449/15449375_64cb71cde535130455c4519fc37a2d52/images/20180816_202850.jpg?ver=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 21. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2018 Že by se to podařilo ?;-))Pro Bootcentrum :zastavím se osobně ,zavolám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 21. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2018 https://zdendasm603.rajce.idnes.cz/Sport_Pluto/#20180701_205358.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Odesláno 21. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2018 (upraveno) Jako všecko fajn , člun motor , ale za mě TATRA 603 NEJVíC MOC TOP !!! :P SLINTÁM :P Upraveno 21. Srpen 2018 uživatelem HANZTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitka603 Odesláno 21. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2018 Jo,díky.Jedna z mála věcí co se mi povedlo.V osmnácti(rok1997) jsem jí koupil za svoje první výplaty v zaměstnání po vyučení přes obrovský odpor rodičů za 15 000,-.Tepre v dnešní době přiznávají že jsem asi udělal dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se