Přejít na obsah
Plavidla.cz

Sport 100 ,Crescent 45 Drive

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
  • 2 years later...

Zdravím,navážu na téma Crescent Drive 45º.Dávám dohromady člun Sport Pluto s pohonem Crescent Drive 45.Nemáte někdo servisní manuál k tomuto pohonu?.Mám nyní rozebranou nohu, mám do ní nové hřídele,impeler do čerpadla,ale nedaří se mi sehnat jehlová ložiska a některé gufera.Některé čísla na ložiskách jsou nečitelná a pomohl by mě třeba seznam dílů nebo tak něco.

Předem díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 months later...

Ahoj,tak Pluto je po technické kontrole a Crescent Drive běhá překvapivě super (na svojí dobu).

A teď opět dotaz na někoho zkušeného.

Po malém incidentu s parnikem Cecilie v Davli,kdy jsem poznal co je to sání ,při naloďování posádky na Pluťáka který se vzápětí ocitl na suchu a ihned poté vlnou vržen i s dvěma již nastoupivšími osobami na břeh (na parníku se museli docela pobavit),mám problém s vrtulí.Ještě jsem odjezdil celý zbytek dne(přišlo ještě pár vln pomocí kterých jsme ji dostali zpět do řeky).Vrtule je třílistá hliníková osazená na bronzovém pouzdru

přes jakou si gumovou vložku.A tam se mi protočila.Na malé otáčky drží,ale jak přidám plyn tak to proklouzne.

Otázka je jestli se to dá nějak spravit.

Mám už jen dvoulistý vrtule a to není to pravé ořechové a třílistý nějak nemůžu sehnat.

Předem díky za pomoc.

Dal bych foto,ale nejsem z počítačem moc kamarád,tak mi to nějak nejde.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,tak Pluto je po technické kontrole a Crescent Drive běhá překvapivě super (na svojí dobu).

A teď opět dotaz na někoho zkušeného.

Po malém incidentu s parnikem Cecilie v Davli,kdy jsem poznal co je to sání ,při naloďování posádky na Pluťáka který se vzápětí ocitl na suchu a ihned poté vlnou vržen i s dvěma již nastoupivšími osobami na břeh (na parníku se museli docela pobavit),mám problém s vrtulí.Ještě jsem odjezdil celý zbytek dne(přišlo ještě pár vln pomocí kterých jsme ji dostali zpět do řeky).Vrtule je třílistá hliníková osazená na bronzovém pouzdru

přes jakou si gumovou vložku.A tam se mi protočila.Na malé otáčky drží,ale jak přidám plyn tak to proklouzne.

Otázka je jestli se to dá nějak spravit.

Mám už jen dvoulistý vrtule a to není to pravé ořechové a třílistý nějak nemůžu sehnat.

Předem díky za pomoc.

Dal bych foto,ale nejsem z počítačem moc kamarád,tak mi to nějak nejde.

Pošli mi jí,já ti jí repásnu.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...