Přejít na obsah
Plavidla.cz

JPfish

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    195
  • Registrace

  • Poslední návštěva

JPfish's Achievements

Nově registrovaný

Nově registrovaný (1/14)

0

Popularita

  1. Mám kryt motoru vylepenej tou folíí StP a je to perfektní.Prý se ta samolepka lepí dobře,ale sám to posoudit nemohu,protože jsem úkol zadal své hodné tchýni,která je na takové věci hodně šikovná.Já bych to vykrajování ohybu asi nedal :-) Jestli chceš můžu Ti to nafotit.
  2. Sumec 173cm se nežere a proč ?Ta ryba pokuď má 173cm je stará cca 18 let a zaslouží pustit zpět .Kulinářsky to je k ničemu 80% masa nepožitelných pokuď nejsi gastro prase .Ale ten sumec ty kg ani míry nemá co prezentuje lovec.
  3. Jakou kulinářskou dokumentaci!!Takovéto trofejní ryby se pouštěj zpět a jen vandal a lump je zabije a sežere!! bootcentrum Přesně souhlas a proto jsem taky napsal závěrem Ach jo.
  4. Bohumile blahopřeji, jsi frajer,že jsi chytil tak velkou rybu a nestáhla Tě do hlubin.Jsem velmi potěšen Tvou profi fotografií,která tomuto zážitku dodává patřičné kouzlo,jenom prosím dodej kulinářskou dokumentaci . Ach jo.
  5. https://tv.idnes.cz/potopena-lod-c9q-/krimi.aspx?idvideo=V180529_142230_prahah_krr Nevíte někdo něco víc ?
  6. Já letos mám také STK na loď,ale nemám plyn ani 220V zabudovanejch ,tak snad nebude problém,ale jak to tady čtu tak se Vám nedivím,že volíte alternativu to NL.
  7. Sice by to šlo,ale drží to na dalších třech šroubech a ty jsou ok a nechci je zbytečně povolovat .Má představa je do otvoru dát vhodný tmel ,který po zatvrdnutí ten šroub udrží.Nejedná se o součást,která se bude demontovat.
  8. Poradí někdo čím vytmelit prostor šroubu v laminátu.Na lodi mám madlo z nerezu s přesným výřezem na šroub,který nechci zvětšovat a bohužel šroub co drží madlo se protáčí ,tak hledám způsob jak ho fixovat v tom laminátu ,jestli použít tmel Sikaflex či něco jiného ?
  9. Inspirace pro Viktora jak změnit motorizaci na svém plavidle :-)
  10. Dobré info ohledně toho řezání, také jsem to koumal na YT je hodně videí i od profi firem co dělají matrace do lodí a je to docela zajímavé.Jen si říkám jak jsi to udělal ,to jsi jim poslal šablonu nebo to přijela paní oměřit jako zde .Pokuď je to klasická postel tak to asi není problém,ale ty různé úhly a výřezy nebudou tak jednoduché.Hodně jsem koukal ve videu na tu přímočarou pilku s podstavcem.Nikdy jsem to neviděl a nevím jestli to je jejich vychytávka nebo komerční výrobek,ale určiě dobrý pomcník.
  11. Díky moc.Ten prodejce je stejný co jsem našel.
  12. Teď jsem na to koukal, to vůbec neznám a vypadá to dobře.Mám na Tebe prosím pár otázek jestli mohu. 1)jakou tloušťku molitanu máš jako podklad 2)čím jsi tu línou pěnu lepil nebo fixoval k molitanu 3)jak se na tom spí, je to opravdu tak dobré jak píšou prodejci 4)jaký výrobek máš a kde jsi ho sehnal(je docela hodně druhů) Děkuji za informaci.
  13. Letos musím vyměnit slabé matrace v lodi a rád bych uvítal co se Vám osvědčilo.Dnes jsem byl u čalouníka a byl mne doporučen MOLITAN POJENÝ 80, 6cm . Silnější se bohužel asi nevejde . https://eshop.holoubekprotect.cz/MOLITAN-POJENY-80-2x0-9-m-d861.htm Jestli to někdo má budu rád za info případně co lepšího použít.
×
×
  • Vytvořit...