Rybářský kajutový katamarán Elsa 21 - dostavba


Kontaktní informace
Kontaktovat Erik
776772121
Visit Website
45.000 KČ
Popis

Přenechám někomu, kdo má více času... Před půl rokem jsem koupil a pustil se do dostavby katamaránu Elsa 21 od pana architekta Jandy (JonasCatamaran) - profi trup stavěný na zakázku. Dosavadní práce provedeny s důrazem na kvalitu.

Díky své stabilitě a pochozí ploše vhodné rybářské plavidlo kategorie C - vlna až 2m, 4 místa na spaní = pro celou posádku v kajutě, úložné prostory pod postelemi. Ideální na Pálavu/Lipno s 5 Hp motorem, v tom případě netřeba registrovat na SPS. Váha lodě i s posádkou a nákladem pod tunu, 6,8 m délka i s kormidly... Současná hmotnost jednoho trupu cca 130 Kg.

Hotové jsou všechny dřevěné díly, vyřešen transport lodě (registrovaný brzděný vozík a ozkoušené "kozy"), dva hliníkové palubníky pro spojení trupů (celková šířka plavidla 3,5 m), vše připraveno a nakoupeno pro laminátování(konečně jsou venku vhodné podmínky). V Brně mohu výhodně přenechat i dílnu pro dokončení lodě/případně také pomoct s projektem.

Cena: 20 000 Kč dřevostavba = trupy, podlaha a moto box katamaránu + 18 000 Kč za dva vozíky pod plováky pro snadný transport + 1. a 4. hliníkový palubník za 15 000 Kč. Při rychlém jednání navrhuji 45 000 Kč.

V případě zájmu mohu prodat i nový bržděný vozík s rampou pro celkový transport plavidla/loď transportovat, nebo materiál na dolaminátování od Havel composite.

Místo Elsy uvítám menší, HOTOVOU, kajutovou lodičku (2-3 spaní) nebo malé auto pro manželku a syna... Rozdíl rád dorovnám. Vše je o domluvě. Dotazy rád zodpovím na telefonu.

Vše k jednání, dohoda jistá. K vidění v Brně. Lze prodat i po částech, v tom případě prosím o Vaše nabídky.

Zobrazení inzerátu: 251